צריך עזרה בבקשה!

Nihau

New member
תשובתי לערן\saber runner

לי הניק הוא הזהות האינטרנטית שלי ובמעגלים חברתיים מבוססים אינטרנט (למילה פורום יש כאן משמעות גשמית מידי) זו הזהות בה בחרתי להזדהות כאן ואני לא מצאתי שום תירוץ טוב מספיק לערב זהות חיצונית אחרת. אם תקרא לי כאן בניק אחר שלי מפורום אחר גם זה יהיה אאוטינג. זה כמו שאני אמציא לך שם חיבה ואתחיל לקרוא לך בו בכל מקום- לא מנומס. במפגשי פורום אני אעדיף לזהות אותך עם הניק שלך כי זה ממשיך את הרציפות של ההיכרות שלי איתך. ההיכרות שלי אותך נובעת מכאן, ודעתי עליך נובעת מהתבטאויותיך כאן. לקרוא לך בשם אחר מבחינתי מפריד בין האדם שאני מכירה מכאן ובין מי שאני רואה מולי במפגש. מה גם שהשם שלך לא אומר לי כלום. אין לו שייכות לאישיות שמוכרת לי מכאן. כנ"ל לגבי כל פרט עלי שלא מופיע בכרטיס האישי שלי כמידע זמין לציבור בפורומי תפוז. כאן לקריאה בהקשר של כל הפתיל

tapas tapas

New member
אנחנו לא השמות שלנו.

דווקא בגלל שזה באינטרנט יותר קל לכנות מישהוא בשם חיבה, במיוחד כשלא יודעים את שמו האמיתי. כי עדיין מה שקורה בתוך האינטרנט, זה לא כמו העולם שבחוץ. אז כל עוד ברחבי האינטרנט קוראים לאנשים בשמות חיבה, זה נראה לי בסדר.

JuffoWup

New member
אני לדוגמא מתנגד להבדלה

הקיצונית הזו. אומנם אני לא שש לחלוק את המידע הפרטי שלי (MSN, EMAIL וכו'), אבל זה בעיקר בגלל שאני חושש מספאם והצפות. אבל אם מישהו מחוץ לפורום יקרא לי ג'ופו-וופ, ג'ופי או כל דבר אחר, סביר שאני אתרגז. כשאני מאחורי מסך מחשב זה משהו אחד, אבל פנים אל פנים אני זה אני ולא אף אחד אחר (יצא משפט מסובך ללא צורך). לסיכום, כל אחד והגבולות שלו- ניהאו רושמת מידע "מטעה" בכרטיס שלה בכוונה בכדי לבנות את אותו קיר החוצץ בין הדמות הוירטואלית שלה אליה "האמיתית", וכל 'שבירה' של אותו קיר ללא רשותה הוא אאוטינג לא רצוי(יצוין שגם אני טעיתי בהתחלה אבל יחד עם ההבדלה המובנית בעברית בין זכר ונקבה אתה מבין די מהר- כך שזה לא ממש אאוטינג להגיד למישהו
שאת מישהי
, אם כל הפורום היה באנגלית
; זה היה יותר אאוטינג).

Nihau

New member
:- P + נאום (לכבוד החג כמובן)

דני, אתה מנסה לשכנע אותי כבר שנים להגמיש קצת את גבולות האאוטינג, לפחות כאן בפורום זה. אני אסכים איתך ספציפית שכאן בפורום הזה בו נערכו מספיק מפגשי פורום במבצר ובעוד מדורי חברי פורום הרוב הגדול של בחרי הפורום מכיר אותי אישית ולכן מרשה לעצמו לעקוף פינות בפורום. פינות שנובעות ממהות השפה העברית המ*****. אני מצידי אציין שוב את סיבת הצמדותי למידע המטעה (איזה?) שבכרטיס האישי שלי. הוספתי את המידע המטעה לאחר שתפוז הכריחו אותי להוסיף פרטים שמבחינתי הינם אאוטינג עצמי. אני מצאתי בדרך הקשה שאנשים מעריכים את מילותי הרבה פחות או לוקחים אותם לכיוונים אחרים ולא רצויים כאשר ידועים להם פרטים בסיסיים כמו גיל ומין. לפיכך הזהות האינטרנטית שלי כאן היא זהות אינטרנטית- מופרדת לחלוטין מהזהות האישית הפרטית שלי. על דפי פורום אינטרנטי אין מקום להעריך אותי אלא לפי דברי הכתובים (וללא יכולת עריכה @#$%#$ תפוז!) כאן. הבחירה שלי היא שאנשים כאן בפורום יגלו עלי את הפרטים הללו כאשר הם באים למפגש פורום, שאז לרוב יהיו לי בהישג יד מספיק כלי להב חדים כדי לשכנע כל אחד שנימוס היא תכונה חיובית ביותר. קפיש? הערות טענות מענות תלונות בקשות דרישות ושאר אלמנטי שיחה שנויים במחלוקת נא לתאר לבאר לצייר עם הסבר. בברכת חג אורים שמח ו

DDN

New member
את תדברי יפה על השפה העברית!

אחרת אני. . . .. . . אני אקרא לך בשמות! את נותנת לנסיון רע ולמיעוט להשליך על הרוב. אבל זו דעתי.

JuffoWup

New member
צודקת, בבחינה מחודשת של הכרטיס שלך

נגלה לי שכבר לא מצויין שאת/ה גבר מזדקן. עמך הסליחה. מצד שני, אני לא מאמין שזו באמת התמונה שלך (בניגוד לשל
DDN ושלי
)!

ogmios

New member
רגע, רגע, רגע...

מערכת תפוז מימשה אלגוריתם הזקנה אוטומאטי של תמונות, המאפשר לחזות את העתיד? מרשים.

למעלה