צריך עזרה(אלא מה...)

יונתן ב

New member
צריך עזרה(אלא מה...)

אני וחבר רוצים לבצע בעוד מספר חודשים רכיבה מהחרמון ועד.... ניחשתם נכון , אילת! לצורך העיניין ההכנות בעיצומם , ולכן אני פונה אליכם חברי פורום טיולים לעזרה! *שביל ישראל:כמה ממנו "רכיב" כמה ממנו כיפי , אם לא אז איפה יש שבילים עוקפים. *מי שכבר עשה (בטוח יש כמה שרוטים). דעות הצעות וכו' יתקבלו בברכה. *ספרים ומפות:איזה מאיפה כמה ולמה. הספר של שביל ישראל , האם שווה? *מאמרים:אם יש מאמרים בעיניין בפורום או בכל אתר/מקום אחר אשמח לקישור או הכוונה! *ציוד! מה צריך? *ועוד ועוד ועוד , ככל שיד הדמיון והניסיון מאפשרת לכם.... אני וחברי נשמח לכל הצעה ועזרה אפשרית , בתודה מראש. יונתן.

shl17

New member
הכל תלוי באופ הרכיבה שלך

אם אתה אוהב רכיבה טכנית בסינגלים האתר שביל ישראל לאופניים לא ככ רלוונטי לגביך. המסלול באתר נכתב עם נטיה ברורה לxc חלקים גדולים משביל ישראל הם סינגלים מדהימים. כמובן קח בחשבון שיקח לך יותר זמן אם תנסה לעשות את כל הסינגלים

יונתן ב

New member
מה זה הכל?!

פורום טיולים המהולל ורק תגובונת אחת?? איכזבתם!
לגבי תגובתך , הכוונה היא לתכננן ציר שבכל קטע יומי יהיו גם סינגלים , כי אחרי הכל , גם צריך קצת פאן בחיים לא?? לגבי הזמן , לא רלוונטי , למה רוב מי שעה את זה כבר לקח לו בין 10 ל 15 יום ואנחנו בונים על סביבות ה-20. אם יש מישהוא מהפורום שרוצא להיצטרף או להכל או לקיטועים ברגע שהמסלול יבחר , אתם מוזמנים! תמיש טענתי שריכבה עם כמה שיותר אנשים=כיותר כיף.

shl17

New member
tאם כך נסה לרכב את כולו

כמובן שיהיו קטעים לא רכיבים אבל את רובם אתה יכול לאתר לפי המפות

הנה עזרה קטנה

כנס ולמד ואחרי שתחזרו תדווחו כיוון שאני מתכוון לרכב את השביל בסתיו הקרוב. http://www.geocities.com/Colosseum/Arena/9765/isrover.htm

למעלה