צריך מידע

צריך מידע

כל הכנרים צ´לנים קונטראבאסים וויולאנים יש פה? אוקי אם יש אני צריך מידע על הכלים האלו תודה

NKstuff

New member
איזה מידע אתה צריך?

אני לא אחד מהם אבל - אני יודע על הכלים

atheist

New member
אני קונטרבסיסט ...

אוקי כמה עובדות: 1. הק.ב נוצר בערך ב-1600- 2. המיתרים שלו מהנמוך לגבוה: מי,לה,רה,סול 3. מישתמשים בו או בגאז או בקלאסי(אני עושה את שניהם) 4. בהתחלה הוא רק שימש בתור כלי ליווי בתזמורת אבל בזממנו יש לו גם קיטעי סולו ועיבודים מכלים אחרים. 5. הוא בעל המנעד הנמוך ביותר ממשפחת כלי הקשת. בהצלחה

atheist

New member
עוד עובדה אחת:

כן מנגנים בו עם קשת ויש 2 סוגי קשתות: צרפתית וגרמנית שההבדל הוא הצורה שלהן והצורה שבה מחזיקים אותן.

untitled

New member
מנגנים על קונטרהבאס עם קשת?

כי ראיתי פעם במוזיק אחד מנגן עם האצבעות דרך אגב, יש קונטרהבאסים מוגברים, עם אקוסטיקה פנימית?

led_dod

New member
הנגינה על קונטראבס

אני בסיסט ואני נורא אוהב את הצליל של קונטראבס אך בנתיים נבצר ממני לנגן על אחד... בקשר לשאלות שלך: על קונטרא בס מנגנים עם האצבעות בלבד (על צ´לו, שהוא די דומה לקונטראבס רק יותר קטן ועם יותר מיתרים,מנגנים עם קשת) ולשאלה השנייה: קונטראבס זהו בעיקרון כלי אקוסטי בעל תיבת תהודה כך שלא צריך הגברה, אך כיום ישנם קונטראבסים שהם חשמליים וישנם מגברים יוחדים לקונטרבס (אני באופן אישי אוהב יותר את הצליל של קונטרבס) מקווה שעזרתי... LED_DOD

funkbass

New member
גם עם קשת ...

מה קרה לך ...על קונטרבס מנגנים גם עם קשת ... יש לזה סאונד פצצה ורצחני!! שיר מומלך ... primus - mr krinkle תחפש ... תוריד ותקשיב לסאונד !!!

NKstuff

New member
רק עם אצבעות??? טיפשות

קודם כל עם קשת - זה היעוד המקורי שלו אחר כך - בג´אז הרחיבו את זה לפריטה עם אצבעות מנעד = הצלילים שהוא יכול להפיק, מהכי גבוה, עד הכי נמוך במקרה של קונטרה באס - הוא יכול להפיק צלילים שנעים בין מי-נגדי, לסול ראשון (נדמה לי - אני צריך לעבור על המחברת שלי) צ´לו - מדו קטן - עד לדו שני (שכרון נטו - אני כבר יכול לשכוח, אני את הבגרות עשיתי) ויולה - מדו ראשון - עד דו שלישי (שוב פעם אני הולך לפי הזכרון) כינור - הולך מסול ראשון עד מי רביעי (אני לא יכול להיות יותר מדי רחוק - נכון?) אל כל אלה - תתיחס בחשדנות יתרה - אני אחזיר לך תשובה מדויקת יותר בקרוב - בוא נגיד ככה, זה בערך המנעדים - אבל אני בטוח שיש לי טעויות כאן, אני פשוט לא רואה איפה.

wiz

New member
אני מבקש לא להשתמש

בשפה מעליבה ובביטויים שעלולים לפגוע באחרים (ועשית את זה לא רק בהודעה הזאת). אפשר להביע דעות בצורה אחרת. בפעם הבאה אני מוחק. תודה, wiz

למעלה