צריך לדבר עם מישהו

The Living Life

New member
צריך לדבר עם מישהו

אני מודה לכל מי שהגיב לשרשור הקודם שפתחתי, אבל אני מרגיש שזה לא מקדם אותי כל כך...... הייתי רוצה לדבר עם מישהו באופן פרטני ולספר לו על הבעיות הרבות שלי. אין לי כסף לפסיכולוג, ואני לא סומך על אף אחד מהחברים שלי מספיק כדי לספר לו יותר מדי. אז האפשרות היחידה שנותרה היא האנשים הטובים פה, בפורום. הייתי מאוד רוצה לדבר עם מישהו און-ליין, ולא רק במתכונת של הודעה-תגובה בפורום..... לדעתי הפתרון הכי טוב זה הצ'אט שיש בכל פורום. למי שלא ראה, בדף למעלה בכל פורום יש צ'אט של הפורום, שאליו אפשר להיכנס און-ליין ולדבר. אז מי שמעוניין לדבר איתי בצ'אט של הפורום שיכתוב לי, ונקבע שעה ואם צריך אני אסביר גם איך נכנסים. אפשרות נוספות היא התכתבות בהודעות פרטיות. ויש עוד אפשרות שהיא להתכתב בתוכנת מסרים מידיים, שזה בעיקרון אין לי, אבל זאת ממש לא בעיה להוריד.

אופירA

New member
מנהל
קראתי את דבריך בשרשור הקודם

ואני רואה שאתה מרגיש כלפי עצמך אפס מאופס, מוזר ומפסידן, ועוד תחושות שליליות מאוד קשות. גם אני לא חושבת שיש לך סיבה אמיתית להרגיש כל כך קשה, אבל הבעיה היא לא אם יש לך סיבה או אין לך סיבה, אלא העובדה שאתה מרגיש מאוד מאוד קשה, גם בלי סיבה הגיונית. וזו בעיה בפני עצמה, וברור שאי אפשר להתעלם ממנה. נראה שחוסר הביטחון העצמי שלך עמוק ומקשה עליך מאוד, ונראה שאתה סובל מתחושות עוצמתיות ולכן רואה את מצבך באור חמור ומרגיש רע מאוד. כיוון שלא פירטת ולא נתת דוגמאות למצבך ולהרגשתך, אני לא יודעת כמה אני יכולה לעזור לך. אם תרצה לתת דוגמאות ולפרט, נוכל לכוון אותך בשרשורים לעבודה עצמית, ואולי תוכל לחסוך טיפול. לדעתי, אתה צריך למצוא דרך להגיע לטיפול פסיכולוגי, משום שמצבך אינו מתאים לעבודה עצמית. השאלה אם יש מרפאה לבריאות הנפש שאתה יכול לפנות אליה, שם הטיפולים ניתנים בחינם. אבל אם אתה לפני צבא, זה לא יעזור לך כי בצבא לא תוכל להמשיך בטיפול הזה. עם זאת, בצבא תוכל לקבל שיחות עם קב"ן שזה כמו פסיכולוג. אז תנסה לתת לנו דוגמא יותר ספציפית ולא בכותרות כלליות, למה שקורה לך, ואשתדל להתייחס ברמה של הכוונה ועזרה.

efriend

New member
מסכים עם אופירA

צריך דוגמאות. אני אהיה מוכן לדבר איתך אונליין, אבל אני חושב שיותר טוב אם קודם תמסה להגיד עוד קצת על שורש הדימוי העצמי הנמוך שלך.אני חושב שאם תשתף בפורום תקבל יותר תשובות מאשר אחד על אחד - תשמע ככה יותר אנשים, יותר כיוונים.

למעלה