צריך כישוף

צריך כישוף

היי ראיתי לפני כמה זמן מכושפות על כל מיני שדים ודברים מגניבים כאלה אז מישהו יכל ללמד אותי את זה ולתת לי כישופים מגניבים, כי אני רוצה להראות לכתה שלי שאני מכשף וזה יהיה כזה מגניב אם אני ירה כדורי אש על כולם אז יש למישהו כישופים בשבילי? יש למישהו כישוף כדור קרח כמו בוורכרפט 3?

jbu

New member
אתה בדך מתלוצץ.

קודם כול ברוך הבא. שינית כול כישוף זה לא כך קודם כול תלמד קצת ואז תחזור.

shineing moon

New member
../images/Emo2.gifוואו

דבר ראשון ברוך הבאה ודבר שני טוב חמוד אתה צריך להירגע אתה לא יכול לרצות לעשות כדורי אש כדי להיות מגניב ולהצליח יש אנשים שמתהמנים הרבה זמן ולא מצליחים אז אתה רוצה לבוא אם הגישה של המגניב ולהצליח הכול???
זה דורש מאמץ והמון רצון ועוד משהו אף פעם לא שמעת שהחיים זה לא סרט ולא משחק מחשב ....לא כל מה שקורה שם אתה יכול גם לעשות כי חמוד אתה צריץ ללמוד בשביל להצליח (ודחוף לשפר את הגישה) בהצלחה

jbu

New member
זה יקח מלא זמן, וזה לא יהיה כמו

זה יקח מלא זמן, וזה לא יהיה כמו בסרטים אני לא צוחק עליך גם אני בהתחלה חשבתי על כדורי אש אבל לא ברמה כזו. לא נראה לי שמשהו מוכן ללמד אותך הכול מהתחלה אז אל תחשוב שמצאתה "זהב" תקרא את המאמרים קודם ואז תקבע אם אתה רוצא להמשיך בזה. נ.ב קסמים לא נגרמים מכמה מילים כמה פעמים אפשר לומר את זה שמישהו יכניס רת זה למאמר או משהו.

suki da yo

New member
מה פתאום אתה כזה חכם גדול?

ם אתה אמרת שחשבת בהתחלה על כדורי אש,נכון? אז למה שהוא לא יחשוב שכישוף זה כמה מילים? הרי אם הידע שלו זה מכושפות, זה מה שיש. אתה יכול לתקן ,אהשאלה עצמה של אותו אדם אכן קצת... מטופשת... בוא נגיד, אבל עם כל הכבוד אני לא רואה אותך ככזו רשות עליונה ומלאת ידע למתוח ביקורת באופן מזלזל כזה על מישהו...

jbu

New member
אני מזלזל??

אני אפילו גתבתי בהודעה שלי שאני לא צוחק עליו, ובדבר היחיד שאני מותח ביקורת עליו זה העובדה שהוא לא קרא כלום לפני שהוא כתב את ההודעה.

Unblessed

New member
מה פתאום...

הם משקרים לך. כדור קרח אני עוד לא ממש יודעת איך עושים, יוצא לי בינתיים רק מים מהיד...אבל אני יודעת איך להוציא ברקים מהעיניים למרות שעוד לא למדתי איך לכוון אותם...זה יוצר הרבה בעיות עם המורים בכיתה. רוצה לדעת איך אתה יורה כדורי אש על אנשים? קודם כל אתה צריך כפפות כדי שהידיים לא ישרפו לך, אבל עכשיו זה חורף, אז זה עוד בסדר... גם במכושפות יש להם חומר כזה על הידיים שמגן עליהן... בכל מקרה, אתה שם את הכפפות, עושה סמל כזה של ש"ס ביד שמאל ומסתכל דרך העיגול שיוצרות האצבעות ומכוון, אחר כך אתה צריך לצרוח הכי חזק שאתה יכול "אני אלוהים אני לבמט (השם הסודי של אלוהים)" ולעשות עם יד ימין סמל של השטניסטים האלו... נו... פנטגראם נראה לי קוראים לזה... יש על זה מאמר במאמרים. קצת מסובך אבל עובד... אם אתה רוצה עוד כישופים מגניבים רק תגיד! השאר פה די קמצנים ולא מחלקים כישופים....

שכחת משהו

את ה"זהירות אירוניה". עוד עלולים להאמין לך. ואם זה יקרה, אני רוצה הקלטת וידאו של זה.

BRANEWEN

New member
../images/Emo6.gif...

אם לא הבנת עד עכשיו אז ההודעה שירדן כתבה הייתה צינית!
אסתי.

black buttercup

New member
צריך טיפול!

אחי, אנו לא יודעת אם אתה צוחק או שאתה רציני, אבל זה ממש לא לעיניין לשבקש כשפים. אתה לא באמת מצפה שמישהו יתן לך כישוף, אין לך טיפת ניסיון או הבנתה בסיסית בנושא. חוץ מזה שאתה עלול להזיק לעצמך. אם לא ידעת, עם כל הכבוד לסידרה מכושפות, אין בה טיפה של מציאות. זה כמו שתבקש עכשיו שנגיד לך איפה לקנות יתד ותלך לצוד ערפדים. או שנגיד לך איפה אפשר להשיג מטוס קרב ותלך לחסל חללית של חיזרים! הלו!!!!! כדור הארץ!!!! בקווה שלא נעלבת והפנמת...

jbu

New member
תמיד זה קורה

או שיש לא מאמנים או שיש מאמנים עד הסוף באופן עיוור. אז אם לא היבנתה מההודעות שלנו אז אנחנו אומרים לך להתחיל ללמוד. זה דבר רציני עם סיבות לכו מה שקורה וזה ממש לא כמו הסרטים.

למעלה