צריך יעוץ

צריך יעוץ

מה עושים עם הבוסית מנסה להתחיל איתי היא בת 50+ ואני הרבה יותר צעיר? רמזתי לה שאני לא מעוניין אבל או שהיא לא מבינה או שהיא לא מאמינה שאני לא מעוניין.. מה לעשות?

צלליתה

New member
אתה רציני?

למה יש לי תחושה שאתה מסתלבט עלינו? בכל מקרה יש חוק למניעת הטרדות מיניות במקום עבודה. בוסית או בוס ש"מתחילים" עם עובד בנגוד לרצונו הם בהחלט מטרידים. תנסה לומר לה שאינך מעונין, אבל הפעם בפרצוף רציני לחלוטין. אם זה לא יעזור תפנה לממונים עליה ותתלונן.

העניין הוא שאני גבר

וזה שונה מאשה , זה לא בדיוק הטרדה אלא רמזים "עדינים" חשבתי על להתפטר אך במה זה יעזור לי?

יש לי הצעה בשבילך../images/Emo34.gif

אבל לא בטוח שתמצא חן בעיניך

mamaWitch

New member
אתה ממש לא במקום הנכון

ולי ממש לא איכפת אם זה נסיון מוזר להתלבט או שאתה מתלבט או סתם מחרטט. את הדרך הנכונה קיבלת מצלליתה. שאר התלבטויותך בענייני גבריותך, עבודתך וכו' - לא ענניננו. יש פורומים לעניין הזה. למשל.... איציק הורוד הציע לך פתרון . או שתלך ליעוצין משפטיים, פסיכולוגגיים, עבודה ועוד. בשפע הפורומים של
בטוח היית מוצא לו זה היה אמיתי
וברור שלא נכנס לבלבל את המוח לאנשים בגילאי הוריך שעוסקים בעיניניהם. לטעמי... התייחסנו אליך יותר מדי...

משטרת הפורום אמרה את דברה../images/Emo31.gif

המסכן כנראה פנה לכאן כי מדובר בבוסית בגיל 50 בערך והנושא קרוב לחיזור, היכרות וכו' שיש להם קשר כלשהו לפורום (אפילו אם קלוש ) ואולי חשב לתומו שדוקא כאן ימצא אנשים/נשים בגיל ובנסיון החיים המתאים לשאלתו. אולי זה לא 100% תואם את שם הפורום אבל בטח יותר מהרבה שטויות אחרות
שזוכות לסיקור נירחב ביותר ואין להם שום קרבה אפילו אסוציאטיבית לפורום ונושאו

magy

New member
אלומיניום ושות' מכים שנית

ומי שמבין בטח מבין.....

שתהיו בריאים,לעוינות כזאת לא ציפיתי

אני אדם שמתנדב ונוהג לעזור לאנשים וציפיתי לקבל יעוץ קטן מאנשים שהם בראש מבוגר. אני לא מסתלבט על אף אחד ,את הבעיה אגב, פתרתי כבר. שבוע טוב.

למעלה