צריך ייעוץ..

זה לא צריך להעיק עליך

יכול להיות, שהיא אוהבת אותך אבל גם מתגעגעת לחבר. כאדם שאוהב אותה, עליך לשמוח כשיש לה קשרים שמשמחים אותה, ולהעצב כשיש לה אהבות לא ממומשות שמעציבות אותה. השתדל להתרכז במה שביניכם ולא בחבר הקודם. השקע בה ובקשר ביניכם.

?????

What the... אם אוהבים מישהו - רוצים אותו לעצמך. לשמוח כשהוא איתך, לא כשהוא עם מישהו אחר... אהבה היא אגואיסטית בקטע הזה, מה לעשות. זה העניין של אהבה בין גבר לאשה... מה נשאה לך שאם היא תהיה עם מישהו אחר והוא ישאר הידיד אז הוא ישמח???... חחח הוא יהיה עצוב ומתוסכל!

אבל היא לא בהכרח תעזוב אותו

היא רק מתגעגעת, וזה טבעי. זה חלק מרגשותיה, והחבר צריך להשתתף בהם ולעזור לה. אם היא אוהבת את החבר, לא תעזוב אותו. אם הוא חושש שתחזור לאקס, יהיה טוב ונחמד אליה ככל שיוכל, ואולי כך יצליח לשכנעה להשאר אתו.

תגובה

כדי שלא תעזבו, עליו להיות יותר טוב ונחמד אליה: להתענין בחייה הרגשיים, להשתתף ברגשותיה, לעזור לה, לתמוך בה, להגיד לה דברים טובים, לעשות לה דברים טובים, לעשות אתה דברים מענינים ולשוחח אתה עליהם. ככל שיעשה את זה, יגדל הסכוי שתרצה להשאר אתו.

לדעתי

כרגע הבחורה צריכה בעיקר חום ותמיכה. היעא עדיין לא התאוששה מהקשר שהיא סיימה ולא מסוגלת (גם אם היא רוצה) להתחיל קשר רציני חדש. סביר להניח שאם תיזום איתה קשר, הסיכויים שלו להיות "ריבאונד" גבוהים מהסיכויים שלו להיות קשר רציני של ממש. עם זאת, שום דבר לא בטוח בחיים. קשה להתרשם ממה שכתבת מבלי להכיר את הבחורה. אני חושב, שאם אתה מעוניין לפתח איתה קשר, עליך לעשות זאת בהדרגה ובצורה יותר איטית.בכל מקרה, אם אתה מעוניין, אני מציע לך לנסות לדבר איתה, לספר לה מה אתה מרגיש ולבקש ממנה את הטלפון שלה. קח בחשבון את המצב בו היא נמצאת לפני שאתה נכנס לקשר איתה. זאת האחראיות שלך כלפי עצמך.

bloody2

New member
אם אתה מעניין ליהיות המסכן הזה

שבחורה באה ומספרת לו על כל הבעיות שלה משתפת אותו בכל החרא שלה...קיצר אם אתה רוצה ליהיות הפח זבל לכל שחרא שיש לה בחיים אז תמשיך ככה...ואז תהפוך לידיד שלה.... אם אתה רוצה יותר מזה...תפסיק לירדוף אחריה...תפוס מרחק...אל תיהיה שם תמיד בשביל שהיא תיבכה לך על הכתף...אתה לא הפסיכולוג של אף אחת..... בקיצור תדע מתי ליהיות שם בשבילה(ברגעים שאתם יכולים להנות ביחד..ועדיף בלי אך אחד...דייט בחוף הים ב12 בלילה...) ומתי לא ליהיות שם בשבילה(כמו שהיא באה אליך ליבכות...כבר מראה שהיא הולכת איתך לכיוון הידיד הנחמד)...

אריפש

New member
עדכון.. כי יש מה לעדכן...

חשוב בשביל הרקע להגיד, שאחד החברים שלי, היה למעשה הקצין שאחראי עליה, הוא זה שהכיר לה אותי מלכתחילה... בכל אופן, הוא דוחף מאוד שנהיה ביחד, בכל מיני מצבים. די בגללו/בזכותו יצא שאנחנו היינו למעשה חצי יום בערך ביחד. בכל מקרה, כשהיא היתה במשרד של ידידה שלי איתי.. ידידה שלי התחילה לדבר איתה על הסיפור, ואמרה לה שהיא יוצאת עם מישהו, והיא לפני שבוע סיימה קשר של 3 וחצי שנים. ושהדרך הכי טובה להמשיך הלאה זה קשר חדש. בכל אופן, זאת שמדובר עליה, הגיבה בחצי הסכמה, אבל היה ברור שהיא עדיין מתגברת על הפרידה. שיהיה ברור, שאין לי בעיה להיות ריבאונד, כמעט כל הקשרים הקודמים שלי היו ריבאונד וכולם התפתחו לקשר רציני. חשוב להגיד שאת הטלפון היא בכלל הביאה לי בלי שביקשתי. ומחר אנחנו נפגשים כמה חברים בבית של חבר, ואמרתי לה לבוא גם, והיא אמרה שבכיף.. ואני אוסף אותה. איך זה נראה? ומה הלאה...? כי אין לי מושג, תכלס זה מצב רגיש.

מקסים! שמחה לשמוע!!

יאללה אני אגיב מחר.. שבת נכנסת
שבת שלום!

קבל עצה מבחורה שעוברת עכשיו בדיוק אותו הדבר

אני גם כרגע סיימתי קשר של שנה שהיו לי כמו עשר שנים מבחינת הרגשות מבחינת הדברים שעברנו יחד וכל דבר קטן עכשיו מזכיר לי אותו נכון סביר להניח שאותה בחורה שאתה מדבר עליה תהיה מאוד נחמדה ולא תתנגד עכשיו לחברה ולכמה שיותר אנשים סביבה ובטח שלא תתנגד לאחד שחושק בה ומחזיר לה קצת מהביטחון שנילקח ממנה עצה שלי אל תעשה כרגע שום צעד שיכול לפגוע בך בהמשך אני בטוחה שהיא לא תדחה אותך כי לפי מה שאתה אומר הכל באמת נשמע זורם יפה אבל תנסה לשים את עצמך במקומה ותבין שהלב שלה כרגע ממש לא פנוי ריגשית זה כמו שעכשיו בחורה אחרת שניראית ממש טוב וממש סימפטית תנסה לחזר אחרייך בזמן שהראש שלך בכלל טרוד על אותה אחת מהצבא אז יכול להיות שאתה תזרום בקטע של שיחות ויכול להיות שגם תהיה מפותה מבחינה מינית וכאלה אבל תכלס הלב והראש שלך יהיו במקום אחר צעד דרמטי כרגע יכול להביא לסיום הקשר היפה שהתחיל בניכם הייתי ממליצה לך כרגע לשמור על פרופיל נמוך לנסות להוציא אותה קצת לבלות לתת לה להרגיש אחרת ולהבין שזה לא סוף העולם אנחנו נולדנו כדאי להרגיש לאהוב לשמוח להתאכזב וגם לפעמים לבכות וזה בסדר ...וזה גם עובר הזמן הוא התרופה הכי טובה (וגם תעסוקה ) תן לזה קצת זמן יכול להתפתח כאן משהו יפה וחבל שתפסיד אם אתה טוען שככה באמת לא הרגשת הרבה זמן סבלנות משתלמת תן לה עכשיו קצת להרגע ולאחות את הפצעים ותמיד תרמוז לה בקטנה שאתה מחכה לה בפינה בכל אופן יש לה כרגע חלל מאוד גדול שהיא צריכה למלא כי היא הייתה רגילה במשך שנתיים לשיחות כל יום מליון פעם בטלפון למילים מסויימות לבילויים בחברתו ועכשיו זה כבר לא קיים אם תצליח איפה שהוא בתור חבר טוב ולא בתור אחד שרק חושק בה למלא את החלל הריק הזה בלי לשדר לחץ יותר מידי וקטע של זרימה זה יכול להיות מדהים שיהיה לך בהצלחה

אריפש

New member
איך עושים את זה?

למען האמת, יש לי עכשיו תקופה עמוסה בדברים, עם לימודי פסיכומטרי אינטנסיביים... וגם אני הייתי מעדיף להיות עכשיו בחודשיים וחצי של הילוך נמוך. הבעיה שאני מפחד משני דברים.. אחד מהם זה שמישהו ייקח לי אותה, ואז אני באמת ארצה לקבור את עצמי... אגב, אתמול יצא לי במקרה לשרבב(כל כך רואים שאני לומד לפסיכומטרי) מחמאה באמצע שיחה, שבאמת היתה סוג של פלירטוט, והיא לקחה את זה ממש טוב, ולא נרתעה... אבל איך רומזים על כך שאני תמיד מחכה לה בפינה? איך אני גורם לה להבין שאני רוצה אותה יותר מידידה.. שאני רוצה איתה קשר רציני...? והכי חשוב, איך אני מוודא שאף אחד אחר לא ייקח לי אותה?

פשוט מאוד ...

להיות בהילוך נמוך לא אומר להתרחק להיפך להתקרב להיות כמה שיותר מעורב ולא להסתיר שיש לך עניין פשוט מאוד לגרום לה להבין בצורה טובה שאתה האביר המקסים שמתחשב וברגע שאתה תרגיש שהיא מוכנה אתה תזנק למטרה מה שכן זה לא נכון כל השטויות לגביי של .. אל תהיה הפסיכולוג ואל תהיה ככה וזה יהפוך אותך לידיד .. ממש לא ידיד זה אחד שרוצה ותמיד נימצא ותמיד מקשדיב אבל לא עושה צעד ופוחד להראות מה הוא באמת רוצה ועד שהוא ניזכר זה לרוב מאוחר מידי לכן אל תסתיר את העניין שלך בה אתה יכול לזרוק רמזים בקטע הומוריסטי ולפלרטט והכל מותר והכל בסדר רק שתשים לב אתה עושה דברים בזמן הנכון ואתה כבר תדע מתי זה הזמן עצה טובה ... קח אותה לאיזה ערב דרינקים בפאב זה תמיד עושה טוב לקשרים של התחלה שובר הרבה מהקרח מהמחסומים קל יותר להתבטא והכי חשוב קל יותר לגשש איך הראש שלה עובד כרגע ואם באמת היא שלמה עם הפרידה ורוצה להתחיל דף חדש או שיש שם משהו שהוא לא סגור בכל אופן אתה יכול לתת לה עצות ולהגיד לה שאתה תשתדל להיות אובייקטיבי בדעותייך ואולי לעזור לה כי לפעמים כשאנשים בקשרים ארוכי תווך הם לא רואים את הדברים כמו שהם (ועל זה נאמר דברים שרואים מכאן לא רואים משם )

אריפש

New member
אין לך מושג כמה עזרת לי!

את פשוט גרמת לי להבין בדיוק מה אני צריך לעשות :) תודה תודה תודה תודה חח וערב דרינקים פשוט תפור על המצב הזה! וגרמת לי להיות אסרטיבי ובטוח במה שאני עושה... אין לך מושג כמה עזרת לי. :) תודה. *מצטער אם זה נראה מוגזם חח*

אין על מה אני שמחה לעזור תמיד

תרגיש חופשי לעדכן אותי אם תרצה או יהיה לך צורך בזה או תרצה עוד ייעוץ אני באמת ישמח מכל הלב כל זמן שתרצה

אריפש

New member
חזרתי... בנוגע לאותה בחורה.

היום נפגשנו אצל חבר כמה אנשים מהיחידה והזמנתי אותה לבוא גם... והיא באה, בהתחלה הייתי אמור לאסוף אותה, ובסוף זה לא הסתדר.. :\ בקיצור, מאחר שכולם שם אשכנזים, אני הייתי היחיד שידע להתעסק עם מנגל פחמים, אז לא יכלתי לתת לה ממש יחס, כל הזמן הייתי בחוץ. והאמת נורא התאכזבתי שהיא לא באה לשבת איתי אפילו טיפה. הייתי גם ככה עייף מת, גם כי ישנתי גרוע וגם כי זה היה בירושלים, אז לנסוע מת"א.. זה לא קל, אז הייתי קצת מעופף. בכל אופן, אני לא רואה אותה יותר ביחידה, ואני אצטרך לשמור על קשר... אתמול כשהתקשרתי לשאול אותה איך אני מגיע כשאני אוסף אותה, גלשנו משיחה של 5 דקות לשיחה של שעה.. שיחה ממש זורמת שבאמת מראה משהו. היא לא הזכירה את האקס, חוץ מפעם אחת שאחר כך היא אמרה "למה בכלל הזכרתי אותו??"... בקיצור, היא בטוח יודעת שאני רוצה אותה, ושלחתי לה הודעה עכשיו שאני מקווה שהיא נהנתה, ושתשמור על קשר ואני מבטיח יותר יחס בפעם הבאה שאני אראה אותה. מה הלאה? להציע לה לצאת? או לחכות עם זה...?

? למה כתבת לה ככה?

אתה צריך לכתוב "מקווה שנהנית היום, סורי שלא היה לי זמן לדבר כל כך, מבטיח יותר יחס ביום שיש, כשניפגש ב..." משהו בסגנון
בנות - צריך לקבוע להן עובדות.

nate2000

New member
../images/Emo45.gif

להיות החלטי וללכת עד הסוף. אחרת מישהו יותר אסרטיבי יבוא ויקח לך אותה מתחת לאף.

אריפש

New member
זה כי כבר דיברנו על זה

וידוע שזה יהיה השבוע... אני אדבר איתה מחר ואגיד לה שהיא באה איתי לסרט... אחר כך בטח נלך לשבת באיזה פאב או משהו. נראה. בכל אופן, אסרטיביות זה באמת שם המשחק פה. והיא שלחה לי הודעה חזרה די מעודדת :)

בטח להציע לה לצאת אבל...

לא מהסס מידי ולא בקטע חסר ביטחון ישר ולעניין שאל אותה מתי אני בא לאסוף אותך לאיזה ערב ככה בכיף ? לא שלא סבבה לי לדבר איתך בפון רק שאני מעדיף גם על הדרך לראות אותך כשאת מדברת איתי .. (בנות אוהבות את השטויות האלה ) ואז תקבעו ואני ממש שמחה לשמוע שקיבלת יותר ביטחון עקב השיחות שלנו חסר לך לא לעדכן אותי בהמשך ..וערב דרינקים זה לא מתי שהיא מסיימת כוסית לשאול אותה עם היא רוצה עוד אחד זה להזמין לה אוטומטית בלי לשאול הרבה בטבעיות ובביטחון עד שהיא כבר לבד תגיד דיי הספיק לי אז אתה יכול להגיד לה טוב זו האחרונה .. אגב חשוב לזכור .. להשאיר טיפ סבבה למלצר ברמן מה שלא יהיה בנות מסתכלות גם על זה זה ידוע אין בחורה שלא מסתכלת על זה זה כמובן לא אומר שאתה צריך להשאיר לו את הארנק שלך אבל משהו נחמד כזה שמצדיק את ההתנחלות שאתם הולכים לדפוק שם תהנו וחסר לך שלא לעדכן אותי אגב הכל נשמע מעולה עד עכשיו בלי עין הרע טפו טפו טפו ...

למעלה