צריך התייעצות

צריך התייעצות

האם מדובר בבחורה שמחפשת "SUGAR DADDY"?

אני יוצא עם מישהי,בפגישה השנייה יצאנו לבית קפה,אני שילמתי.
פגישה שלישית יצאנו ,עשינו שני דברים באותה יציאה, שאחד מהם היה לאכול,
בפעילות השנייה,לפני התשלום,אחרי שהחלטנו על מה ללכת,היא אומרת לי: "יאללה ,תשלם"
גם אני שילמתי.
היא אפילו לא הציעה.(לפחות את הטיפ?)
אני גר במרחק נסיעה לא רחוק ממנה,אמנם זה לא כזה ביג דיל(אבל שאני משקלל את מה שלמעלה...), בפעמים שיצאנו,אני תמיד נסעתי אליה,היא לא הציעה לבוא אליי.

לפני שנתחיל עם העצות הרגילות

אבקש ממך, ידידי, להיזכר בתחושות שחווית כאשר פגשת אותה:
האם חשת התלהבות מצדה? חשת שהיא מביעה עניין בקשר, כמוך?
ולגביך, מה אתה מרגיש כלפיה?

כן,היא הראתה התלהובת מצידה

ויש לה עניין להמשיך.

אז מעבר לעצה של "תצאו שוב ותבדוק,תראה אם בפעם הבאה היא תציע", "אם היא מצאה חן בעיניך,אז תפרגן לה" וכו',
אבל כן,בהתחלה היא מצאה חן בעיני,רציתי להמשיך,אבל אחרי הפעם האחרונה, זה הוריד קצת את ההתלהבות.

ונכון

אני ממש לא חושב שצריך לבוא עם טבלה ולהתחשבן מי שילם פעם קודמת ומי פעם הבאה, מי ביציאה האחרונה שילם רק על בקבוק קולה שהצד השני שילם לפני זה על ארוחה במסעדת גורמה והוציא 300 ש"ח
אבל כן,שצד אחד לא חושב אפילו להציע/להשתתף/להשאיר את הטיפ,אז עם כל הכבוד,לי אישית זה מוריד קצת מהחשק

2461

New member
מסכימה איתך שירד לך ממנה....

ומה זאת התגובה הזאת ״יאללה תשלם״? יענו בצחוק או ברצינות?
יש לי תחושה שהיא מהבנות ״היקרות״ האלה והייתי אומרת לך לחשוב פעמיים אם אתה רוצה חברה כזו....זה סוג הנשים שבטוחות שהן נסיכות ורוצות מתנות כל הזמן והפקות בימי ההולדת שלהן.
אם קראתי אותה לא נכון אז תתעלם מהתגובה שלי...פשוט תשים לב לזה

האמת שאני לא יודע אם זה היה בצחוק או לא

לא הצלחתי לנתח את האינטנציה באותו רגע,
אבל גם אם כן,
זה עדיין מוריד חי ממנה

2461

New member
אז פשוט תפתח עיניים טוב ותראה אם היא

מהבחורות האלה שתיארתי למעלה.... ואז תפעל לפי זה

לפי מה שתיארתי עד עכשיו,היא נראית לי כזאת

לצאת איתה שוב בשביל לראות אם היא תמשיך להיות ככה?!
עם יד על הלב, ממש לא עושה לי חשק לצאת איתה שוב לאנשהו ולהוציא 90-100 ש"ח רק בשביל לזה ולראות שאולי הפעם היא השתנתה ותואיל בטובה להציע לשלם או לפחות להשתתף במשהו

בקיצור

לא בא לך עליה. אז תחתוך.

אם היא באמת מתלהבת, היא אמורה לעשות ניסיון מינימאלי להשאיר עליך רושם חיובי, גם בעניין הכספי...
אז או שהיא באמת לא מודעת לעולם ולחיים, או שהיא סצם מעבירה זמן, והיא עושה את זה אתך (ואז אולי אתה קצת לא מודע למה שקורה).

האמת שבהתחלה דווקא היה בא לי עליה

היא השאירה עליי רושם.
גם מהצד שלה,או שלפחות ככה היא גרמה לי לחשוב (או רצתה שאני אחשוב ככה),הבנתי שגם היא התלהבה.
אנחנו גם לא בגיל הטיפש עשרה שאנחנו מנותקים מהעולם,אנשים בוגרים אמורים לדעת שיש הדדיות בקשר.
אני ממש לא אחד שמתקמצן ואני לא אומר שאם עכשיו יצאנו ואכלנו מנת גורמה במסעדה עם כל מה שמסביב ושילמתי 400 ש"ח על הארוחה,אז היא עכשיו משלמת על ה-4 יציאות הקרובות כדי לקזז.
גם אם סתם העברנו ערב בטיילת/חוף כלשהו, על הדרך עברנו בדרגאסטור והיא קנתה קולה,מבחינתי זה מספיק, זה מראה גם על הרצון שלה.

האם מדובר בבחורה שמחפשת "SUGAR DADDY"?

על כך רצית להתייעץ, נכון?

או שאולי אתה מחפש לדעת אם היא מעריכה את ההשקעה שלך?
אלו שני דברים שונים.

אני פשוט מנסה להבין - על מה אתה מחפש יעוץ?

חוץ מזה, אתה יודע שאפשר לקיים מפגשים שעולים חצי שקל למפגש, נכון? איפה כתוב שכל פעם שנפגשים, צריך "לצאת", ואם כבר לצאת, אז למה להוציא סכומים כאלו גבוהים? למה לא סתם לשבת לאיזה בורגר צמחוני? למה לא לקחת בקבוק יין וקצת תותי העונה ולהתיישב על החוף?
מה עם לבשל בבית (כוסמת ושעועית מאש, למשל?)

אתה חושב שתוכל ב-3 היציאות הבאות שלכם, להתחייב שלא להוציא על שניכם יותר מ-50 ש"ח?

זה לא זה ולא זה

אני לא חושב שהאידאל בקשר שאתה עושה דברים כדי לקבל את ההערכה של הצד השני,
אתה משקיע בקשר ,בשלבים הראשונים לפחות,כי אתה מרגיש שיש טעם,אתה נמשך אליה,אתה רואה פוטנציאל וכו' ולא בשביל לקבל "שאפו" או כל דבר אחר מהצד השני.

"סכומים גבוהים" זה משהו אינדבדואלי. אף אחד לא אומר שצריך להוציא סכומים גבוהים כהגדרתך לפגישה (למרות ששוב,אני לא חושב שלשבת בבית קפה ולהזמין שתייה חמה עם/בלי משהו מתוק בצד נכנס בקטגוריה של "סכום גבוה"),אבל בלי קשר,זאת דעתי ואני חושב שכל אחד שנמצא במערכת יחסים,מצפה להדדיות בקשר ולכן אמרתי,זה לא עניין של חישוב אשני עכשיו שילמתי על מסעדת יוקרה וכרטיס טיסה 1000$ אז אני מצפה שהיא תכנה לי מינמום שעון TISSOT.
אם שני הצדדים מראים עניין,שניהם משקיעים בקשר, זה אומר שיש כאן משהו שנבנה.
אבל אם,כמו במקרה שלי,שהצד השני לא רואה לנכון ולומר ש"תן לי,הפעם אני מזמינה" וכמו שרשמתי,גם אם זה לקנות בקבוק קולה וחבילת ופלים של "מנעמים" ב YELLO ויושבים בטיילת,מבחינתי זה מספיק.
אבל אם אני שילמתי בפעם הראשונה שיצאנו, אח"כ שיצאנו שוב לשתי פעילות באותו ערב,גם אני שילמתי,הצד השני אפילו לא הציע "תן לי הטיפ עליי" או משהו כזה
ולא רק זה,גם ברור לו שאני זה שמשלם "יאללה,תשלם",או "זה בסדר,אני אזמין את עצמי"
אז כן,זה מראה משהו על הבן אדם.
מראה עליו המון

אין בעיה :)

"לזרוק אותה" זה פתרון קל לכל בעיה.
פתחתי את זה כדי להתייעץ,לשמוע עוד דעות ולדעת האם מה שאני רואה זה נכון או שאולי יש פה דברים שאני לא רואה או מפספס.

2461

New member
אוקיי אז ניסיתי לתת לך אבל נראה לי שאתה

יודע כבר מה התשובה לפי התגובות שלך...

straw berry1

New member
לא יהיה שיוויון אם זה מה שאתה שואל

אם אתה מצפה לפיפטי-פיפטי , אז אולי לצאת עם בחורות לא מתאים לך כי מראש אתם שונים, אולי אתה צריך מישהו במעמד, דרגה, שכר, והשכלה דומה לשלך וככה לא יהיה בעיה של מי משלם, כי תתחלקו פיפטי פיפטי.

ברגע שיש שוני ואפליה בחברה בכל התחומים, אל תצפה שבת זוגתך תוביל על נס את דגל לשיוויון דווקא בפגישות איתך, כשנוח לך.
תחפש שיווניות במקום שמראש יש שוני ואפליה ותראה שבעתיד, בדור הבא במקרה הטןב, גם הבנות יציעו לשלם, כי מן הסתם יש שיוויון בשכר.

אם לא, חפש חבר שדומה לך בטעמים, הכנסות, ככה לא תצא מקופח בפגישוה.

למעלה