צריך המצלה לקאפו

rolere

New member
צריך המצלה לקאפו

אהלן, הקאפו הנוכחי שלי מוציא לי מכיוון 90% מהמיתרים בצורה דראסטית. למישהו יש המלצה על קאפו איכותי שלא מוציא מכיוון ולא דופק את הצוואר? אני צריך לחשמלית ולאקוסטית המלצות בבקשה, תודה מראש :)

gatinho

New member
Planet Waves

Dual action capo יש לו פטנט שמונע יציאה מכיוון

rolere

New member
רק רציתי לומר תודה לכל המגיבים :)

לפני שאשכח P:

איתמר1

New member
איך לשים קאפו על הגיטרה

כנראה שכל אחת שם את הקאפו שלו קצת אחרת על הצאוור במיקום בין הסריגים הקאפו לוחץ את המיתר - בלי רגש גם אם נלחץ עם איזה אצבע בסריג מסויים - נלחץ חזק יחסית את המיתר לכיון הצאוור - זה ישנה את הכיוון בהתאם ללחץ שנפעיל בגלל הבעיה הזאת, קניתי כמה סוגים של קאפוים עם הזמן... כל אחד עם קפיץ יותר חזק או חלש, או בורג או טריק אחר ניסיתי לראות מי יעשה את העבודה בצורה הכי טובה (לא ישנה את הכיוון) והמסקנה שלי היתה שכולם לא משהו - חלק מדוייקים יותר וחלק פחות (היום אני יכול להגיד שהם כולם ממש סבבה) הקטע הוא - איך לשים אותם. נסה לשים את הקאפו על הסריג עצמו. לא ליידו\צמוד\באמצע אולי צריך להתרגל כשמנגנים ממש לידו - אבל הגיטרה מכוונת בול זה מן הסתם יהיה יותר נוח עם קאפו קטן... הפלאנט וויב נראה אחלה לי יש G7th capo - קטן ומאוד נוח (יקר ממש ולא באמת שווה את המחיר) מקווה שזה עוזר.. אם למישהו יש הסבר אחר ל-איך לשים, אני אשמח לשמוע מה הדרך 'הנכונה'

למעלה