צריך המלצות לקטעים...

Mullen2004

New member
צריך המלצות לקטעים...

אז ככה , יש לי מסיבת סיום ( סיום יב' ) עוד שבוע וחצי ואני ( סקסופון טנור ) ועוד חבר שמנגן על קלידים מנגנים איזה 3-5 דקות בפתיחה של המופע.אנחנו לא מוצאים איזה קטע יפה שאפשר לנגן ( המורכבות שלו לא משנה ) וחשבתי אולי מישהו פה מכיר ויכול להמליץ לנו. תודה מראש .

oneman2

New member
להקפיץ אחריי שעה וחצי ביום לימודים?

רוב האנשים פה עדיין לומדים. באשר אליי, אין לי רעיונות כרגע...

Virons

New member
הוא צודק ../images/Emo45.gif

אני גם אמור להיות בבצפר רק שעדר של תיונים של וויסוצקי דרסו אותי אתמול :< ד'א ראיתם איזה תכוניות הזויות משדרים בבוקר באקסטרא הוט?!?! המתמחה עם מרתה סטיוארט!!!

Mullen2004

New member
מצטער

אני פשוט צריך להתחיל להכין את זה ... וגם ראיתי שההודעה ירדה ממש למטה...

Virons

New member
אמממ טוב נו ...

בוא נראה ... Ornithology . blues for alice . just freinds . Summertime Let it be . with a little help from my freinds. או משו של כוורת... סתם דברים שעלו לי לראש

Aviraman

New member
חרוש חרוש אבל.

נוף ילדות... תשמע את הגירסא של השיר בהופעה שלמה ארצי ושלום חנוך בקיסריה

Mullen2004

New member
חשבתי על זה

אבל אני לא רוצה להרדים את הקהל... ודרוש משהו שיחזיק את הקצב כמו תופים\ בס. אבל רעיונות טובים, תמשיכו ! ותודה ...!

אמממממ......

אם אתם אוהבים את הדג נחש (רגע, יש לכם תופים ובס וגיטרה? כאילו איך אפשר לעשות משו רק מסקסופון וקלידים שלא ירדים את הקהל?) אז יש את הפתיחה של לוטוס, זה בדיוק לזמן, ואני משער שאתם מספיק יצירתיים כדי לאלתר על הקטע הזה. אם בא לכם, יש להם גם את השיר פראיירים (שימו לב, פראיירים, לא השיר לא פראיירים), ויש לכם גם הקטע צעצוע שלהם. נתתי לכם כמה אינסטרומנטלים שלהם. אם אתם יכולים להביא זמר גם, אז לא פראיירים או אלוהים שלי ממש ממש יכולים להתאים להקפצת הקהל.

Mullen2004

New member
הייתי מת להוסיף בס ותופים

אבל הם לא רוצים להסתבך עם כל החשמל, אחרי הכל זה רק ל 5 דקות לפני שכל המופע המקולל הזה מתחיל.

למעלה