צריך המלצות דחוף!!!

FireDragon

New member
צריך המלצות דחוף!!!

ההורים שלי נוסעים עוד יומיים לארצות הברית ואמרו לי שאם אני רוצה שהם יקנו לי ספרים אז הם יקנו או בדיוטי פרי, או שהם יחפשו בחנויות... אני רוצה ספרים טובים, שעוסקים או ב: פיות דרקונים פאגאניזם ספרי קריאה טובים (של מדע בדיוני) או ספר טוב שסתם בא לכם להמליץ.... אני בנתיים יודע על: "רומח הדרקון" (אני צריך את השם של הסופר ואת מספר הספרים בסידרה) ":good fairies bad fairies"(אני צריך שם של הסופר) כל ספר יתקבל בברכה...

Lion_Heart

Well-known member
רומח הדרקון...

Margaret Weis & Tracy Hickman מספר ספרים - המון... David Eddings הבלגריאד והמלוריאן+קורות בלגראת הקוסם ופולגרה הקוסמת+הקודקס הריווני - סה"כ 13 ספרים...

marishia

New member
...

רומח הדרקון- מרגרט וייס וטרייסי היקמן, עדיף שתתחיל בדרקונים של דמדומיי הסתיו... יש גם סדרה של שלושה כרכים של מפתח הזהב - מלאני ראוון, ג´ניפר רוברסון, קייט אליוט. אני גם ממליצה על מעגל העוצמה הטיבטי, אלו כל מיני אגדות מקסימות על בודהיזם, שכחתי את שם הסופר... וכמובן האלכימאי מאת פאולו קואלו, כוחו של התת מודע מאת ג´וזף מרפי יש גם את תורת התהרו... אבל אני קראתי אותו יותר כמסע מאשר כלמידה על קריאה בקלפים, אני כבר לא מפענחת את העתיד.... זה משאיר לי הרבה יותר בריאות:) מרישיה

FireDragon

New member
רגע.....התבלבלתי....

יש שתי סדרות מאוד דומות שנקראו ככה.... איזו כדאי לי לקרוא? "אגדות רומח הדרקון"? "רשומות רומח הדרקון"? (יכול להיות שזו אותה סדרה?)

marishia

New member
רשומות רומח הדרקון

אלה הספרים העיקריים, אגדות רומח הדרקון זה מה שקרה לגיבורים של מלחמת הרומח ואיך הם נפגשו. מרישיה

קטריין

New member
הם נכתבו על ידי אותם סופרים ../images/Emo29.gif

ושתיהם עם אותם דמויות הרשומות הם 3 הספרים הראשונים בסדרה והאגדות הם סדרת הבת של הרשומות והיא מספרת מה קורה לגיבורים (או לפחות לחלקן) אחרי שמסתימת מלחמת הרומח. יש אבל עוד ספרים בנוסה כמו דרקונים של להבת הקיץ, שממשיך עם אותם גיבורים מין הרשומות ומספר מה קורה להם. אני ממליצה על כל הספרים, שהוזקרו כאן. אני גם ממליצה על מחזור שער המוות סדרה בעל 7 ספרים מאוד מרתקים נחתבו על ידיי אוץם סופרים, שכתבו את "רשומות רומח הדרקון". שלך לילך

SaberTooth

New member
תגובה מסודרת קיבלת ב...

קיבלת תשובה *מסודרת* ב"פיות שדונים וכל השאר"

SaberTooth

New member
רומח הדרקון...

של מרגרט וייס וטרייסי היקמן (טרייסי היקמן הוא זכר) הספר הראשון בסדרה הוא "דרקונים של דימדומי הסתיו". קשה לדעת כמה ספרים יש בסידרה כולל סדרות הבת שלה, אבל אני יודע שבסידרה המקורית יש 4 ספרים, כולל כל סדרות הבת שלה יש יותר ממאה ספרים

סאבין

New member
רומח הדרקון

במקורי יש 3,הספר הרביעי ברשומות לא נכתב אלא מאוחר הרבה יותר בעיקרון ב"מקורי" יש 12,את רשומות,אגדות,וששת המפגשים,יש גם ספרים מקדימים,אבל אני לא חושב שהם יצאו בארץ כל הספרים זה בערך 70,שלא כולם קשורים ממש לעלילה הראשית או נכתבו על ידי הקמן וויס,יוצא מכלל זה זה כבשן הנשמה שגם כן חדש, מכל מקום,זו סידרה אדירה,שישיגו כמה שיותר ספרים של זה

סאבין

New member
...

ומאיפה הבולשיט הזה שאגדות זה מה שקרה להם לפני,למקרה שלא יודעים,אגדות זה אחרי מלחמת הרומח,מבחן התאומים וכיוצא בזה,שרייסטלין הולך לשאול,מה שמראה גם כי רשומות 4 נכתב מאוחר יותר,שהרי רייסטלין חוזר מהשאול.

למעלה