צריך המלצה לפדאל..

shlomke4

New member
צריך המלצה לפדאל..

בימים אלה אני מחפש פדאל אוברדרייב+בוסטר. תכננתי לקנות בחו"ל את ה VPD1 של טיסי אלקטרוניק, אבל בסופו של דבר לא מצאתי אותו. כשחזרתי לארץ הופתעתי לגלות שיש לא מעט פדאלים בתצורה הזאת של אוברדרייב/דיסטורשין+בוסטר מובנה. הדרישות שלי מהפדאל הן כאלה: כפי שכבר אמרתי, שיהיה לו צד של אוברדרייב וצד נוסף של בוסטר לאוברדרייב, או בוסטר עצמאי. צריכה להיות שליטה על אופי הסאונד של הבוסט, כלומר, שלא יהיה רק כפתור שמגביר את הסאונד, אלא שיהיה ניתן לכוונו כך שיגביר תדרים מסויימים מהסאונד. אני מחפש משהו איכותי, לא צעצוע: בנוי טוב, שקט (עד כמה שאפשר) וכו'. אופי הסאונד שאני רוצה להשיג הוא מרוק אולד סקול, עד בלוז (הנדריקס, אס אר וי). אני יודע שזה מאוד ספציפי.. אבל בכל זאת, יש למישהו המלצה למשהו שיעלה על הדרישות? מחיר לא ממש משנה (עד 2000 שקל למי שמתעקש). תודה מראש!

shlomke4

New member
אממ..

מטעמי נוחות. אני רוצה שתהיה לי את האפשרות להפעיל את האוברדרייב והבוסט שלו בלחיצה אחת. למרות שאני מוכן לשמוע המלצות גם לדיסט ולבוסטר בנפרד, שיענו לדרישות הקודמות כמובן: בוסטר - שמצד אחד יהיה שקוף, אך שתהיה לו גם אפשרות לצבוע את הצליל. דיסט/אוברדרייב - יש לי כרגע ויז'ואל סאונד רוט 66, ופרוקו ראט2. אני מרוצה מהם מאוד, אבל אני מחפש גם משהו שייתן לי צליל יותר מיד-רינג',מלא, ועשיר, אולי אפילו לכיוון פאז. בקיצור, משהו פחות טראבלי ורצחני.

למעלה