צריך המלצה לספר

אהההה ספר נהדר

וגם יש ספר חדש שמתרגם ביטויים מאנגלית לעברית ולהיפך. שכחתי עכשיו מה שמו, אבל ידעו להגיד לך בחנות, לא מזמן כתבו עליו בהארץ והם בטח שמעו את השם פעם ועוד פעם. ועוד משהו אחד - בחנויות ספרים יש בדרך כלל גם דיסקים של מוזיקה. זה יכול להיות חלק מהפיצוי? כי ב ד י ו ק יצא דיסק חדש לעמיר לב, ואני נשבעת בשמו.

or99

New member
זה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2869237,00.html באמת נשמע ספר טוב. מתוך הביקורת: "ומה אם אנחנו סתם רוצים לומר, "החזרתי לו באבי-אביו" ואיכשהו כבר מבינים ש - I gave him back in his father's father נשמע, במחילה, כמו בדיחת דוד לוי עבשה? לשם כך בדיוק תמצאו את רשימת הביטויים המלאה בסדר אלפביתי מופתי בשתי השפות, ותוכלו לחפש בה. גם דוברי האנגלית מלידה שמתקשים מעט באידיומטיות העברית יוכלו ליהנות מן הספר, אם רק יפתחו אותו מצד שמאל ויערכו בו חיפושים מקבילים."

קרמיט524

New member
טוב, לא נשארו הרבה אפשרויות.

קבוצת הספרים שעונה על כל הדרישות שלך היא פחות או יותר ריקה. אבל יש לי ספר שאולי יעניין אותך בכל-זאת. הוא לא ספר קריאה, לא ספר שירה ולא ספר פילוסופיה. קוראים לו "שבלולי ארצנו" והוא על, כמה מפתיע, שבלולי ארצנו. ספר עב כרס, עמוס בהסברים מדעיים ותיאורים מפורטים על כל מני השבלולים ושאר רכיכות בארצנו הקטנה אך מוקפת, בלווי תמונות צבע רבות ומגוונות על נייר כרומו משובח. רכשתי אותו פעם בשבוע הספר, במחיר של 10 ש"ח. תהרגו אותי אם אני מבינה איך ההוצאה לא מפסידה על המחיר הזה.

ג שם

New member
זה ברור

הם פשוט לא שילמו תמלוגים לשבלולים. זה לא חדש שבעלי ההון מנצלים את הרכיכות האלה.

shellyland

New member
לאחרונה נתקלתי בסיפורים הקצרים של

סמי ברדוגו. "ילדה שחורה". מומלץ!

hapax legomenon

New member
שאלה טיפשית

האם אין אפשרות שתקבל זיכוי, ותנצל אותו טיפין טיפין, בכל פעם שיעלה הרצון מלפניך לרכוש ספר כלשהו? אם לא, אני הייתי קונה ספרי עיון, מהסוג שתמיד יכול להיות שימושי: מילונים, לקסיקונים, קונקורדנציות, אנציקלופדיות.

שבוש תרבות?

המקראה הורודה של תאוריה קווירית? הלוואי שפעם מתישהו גם לי חנות ספרים תהיה חייבת לפצות אותי. בענק! בעצום! אני מקווה שהפיצוי הוא לא על משהו שגרם לך צער, ואני יכולה לקנא לי פה בהנאה שלמה.

למעלה