צריך הוכחה

76sixers

New member
מה קשה להבין?

הוא צריך הוכחה מהספר ..שתגיד באיזה בית שובץ פיטר... אישית לא נראה לי שיש כזאת הוכחה ....

Fairywitch

New member
זה בטוח? כי הוא הסתובב איתם-

אבל השאלה היא אם היה כתוב במפורש שהוא היה באותו בית... מה שמוכיח שגם כובע המיון טועה לפעמים...

מרישה

New member
אבל הילדים בגריפינדור

לא אמורים להיות אמיצים? דרך אגב, אני חדשה:)

Shaby Sababy

New member
כן, אבל..

תראי, הוא לה היה חכם או חזר במיוחד, אז הוא לא יהיה ברייבנקלו. הוא לא היה טוב לב, אז גם לא בהאפלפאף. הוא גם לא היה כזה שאפתן. אז מה שנשאר זה גריפינדור. בגריפינדור אין גיבורים. הם פשוט אמיצים.

ענבאך

New member
למה, כי הוא פחד מוולדמורט?

הוא לא היה נאמן, זה לא אומר שהוא פחדן, כי בערך כולם חוץ מדמבלדור והארי פוחדים ממנו.

Shaby Sababy

New member
היה לו אומץ לבגוד.

בכל מקרה, הוא טיפש מדי כדי להיות ערמומי ושאפתן. גם טיפש כדי להיות חכם. הוא גם לא טוב לב. אז אולי מה שנשאר לו זה אמיץ. בגריפינדור הם פשוט אמיצים, לטוב וךרע. לא כולם שם גיבורים

Shaby Sababy

New member
העניין הוא (סותר את עצמי)

שהוא בגד מתוך פחד. למרות שזה עדיין סוג של אומץ. וגם סוג של טיפשות וכל השאר

מרישה

New member
לא נראה לי שזה היה קטע של אומץ

הוא עבר לצד היותר חזק באותו רגע. הצד שנראה כי הולך לנצח. זה פחדנות... גם בספרים נראה לי הוא מתואר בתור פחדן.

I an crush

New member
הוא דווקא כן היה שאפתן

כל הזמן סיפרו שהוא חיפש להיות עם "הבריון הכי גדול" וכל זה.. -כנראה כדי לקבל חלק מהתהילה שלו או משו... אז נראה לי שדווקא מתאים לו להיות בסליתרין. (בלי קשר לזה שהוא אוכל מוות-רק לפי תכונות האופי שלו...)

פיטר לא אמיץ../images/Emo54.gif

זה לגמרי ברור שהוא היה בהפלפאף... הוא יותר מדי חסר אופי, ודם אין לו... אין לו ביצים להיות בגריפינדור. הוא גם לא היה עד-כדי-כך אינטילגנטי בשביל להיות בריבנקלו, ואם הוא היה בסלית'רין - סביר להניח שהוא לא היה מסתובב עם סיריוס, ג'יימס ורמוס - נכון? רולינג רומזת שבהפלפאף אין בהכרח טובי לב, אלא הלגה הפלפאף לוקחת את כל מי שלא מתאים לשאר הבתים - כיח היא טובת לב. "הפלפאף טובת הלב לקחה את כל השאר..." יש עוד כל מיני ציטוטים שאני זוכרת... ומה שפקח לי את העיניים היה זכריה סמית', וגם העובדה שיש כאלה שהם לא אמיצים, לא חכמים ולא טובי לב וגם לא שאפתנים. אז יזרקו אותם מהוגוורטס? פיטר היה בהפלפאף, זה כמעט בטוח. זה כל כך הגיוני.

ToryMaster

New member
וואלה.

הוא החבר הכי טוב שלך? ראית את הרשימות של רולינג? אנחנו מכירים את פיטר דרך סיריוס, דרך לופין, דרך הארי - כל האנשים שהוא בגד בהם והשפיע על החיים שלהם כל כך לרעה. אין לנו את הכלים לשפוט מי הוא ומה הוא באמת.

מה הקשר?../images/Emo54.gif

כתבתי בעצמי שזו השערה, אבל זו השערה הגיונית! ככה שזה כמעט בטוח... וגם סיריוס וג'יימס היו הכי קורבים, זה לא שכולם היו חברים באותה מידה. רמוס היה רמוחק בגלל "הביעה הפרוותית" ופיטר בטח בגלל שהוא לא היה איתם הרבה, בהפלפאף, לא? ככה שה די ברור שהוא למד בהפלפאף. לא אמרתי שזה בטוח.

למעלה