צריך הוכחה

ToryMaster

New member
זה לא בטוח

גם נוויל היית משערת שיהיה בהפלפאף, נכון? איפה לעזאזל מתואר שג'יימס וסיריוס היו קרובים במיוחד, לופין היה מרוחק, ופיטר סתם? ועל סמך מה את אומרת שהוא לא היה איתם הרבה? אין לזה שום ביסוס בקאנון, זה לחלוטין פאנון.

לא כתבתי שכתוב, כתבתי שמרומז../images/Emo54.gif

ו***כתוב*** בהחלט כתוב שסיריוס וג'יימס היו הכי קרובים. ונוויל מגלה אומץ לא פעם, בספר החמישי, והראשון, ופה ושם גם באחרים. אז מה פתאום שהוא יהיה בהפלפאף? זה הדבר שרולינג מדגישה, לדעתי, שנוויל די שלומיאל אבל לא מתאים להפלפאף.

ToryMaster

New member
איפה זה כתוב?

ואולי גם פיטר הפגין/מפגין/יפגין אומץ? אני פשוט לא רואה איפה זה מרומז, מצטערת.

נראה לי שזה בשלישי../images/Emo54.gif

והוא היחידי שאין לי גם בעברית וגם באנגלית... וגם יש משהו בחמישי, אני חושבת, אבל החרימו לי את כל הספר כי קראתי אותו יותר מדי פעמים. 8, ליתר דיוק.

Shaby Sababy

New member
נויל אמיץ בתוכו.

הוא לא חכם, והוא לא עומד על שלו. אבל הוא נשאר בספר החמישי להילחם בוולדמורט, וגם בשישי הוא לא היה פחדן במיוחד

ToryMaster

New member
בדיוק מה שאמרתי

את נוויל אנחנו מכירים ורואים מספיק בשביל לדעת שהסטיגמות שכביכול שייכו אותו להפלפאף (והוא אמר את זה בעצמו) מוטעות, אבל את פיטר אנחנו לא מכירים מספיק בשביל להחליט.

את כתבת שהוא../images/Emo54.gif

מתאים להפלפאף

53925392

New member
לופין

בשלישי רשום שברגע שהם גילו את הבעיה שלו הם התקרבו עליו יותר

I love Nsync

New member
לאו דווקא (ככה כותבים את זה?)

כתוב בספר החמישי "האפלפף טובת הלב לקחה את כל השאר" מה שאומר שבהפלפאף יש גם טובי לב, אבל גם מי שאין לו בדיוק תכונות בולטות במיוחד של אומץ שאפתנות או חוכמה, ופשוט כל מי שיאן לו הולך להפלפאף...

הוא חתך לעצמו את הזרוע

זה די אמיץ, כל פעם שאני חושבת על זה זה מצמרר אותי. והוא גם היה מרגל במסדר עוף החול מטעם וולדמורט. (הוא רימה את דמבלדור!) והוא בטח התגנב בטירה בלילה המון פעמים ביחד עם הקונדסאים. אם אני לא טועה, לפני שהתגלתה הבגידה שלו, הוא בעצם זכה באות מרלין.(או משהו כזה) למרות שבעצם כל הדברים האלו הם מפחדנות. מתישהוא הוא יצטרך גם להחזיר את חובו ולהציל את הארי. הוא יצטרך לגלות גם אז קצת אומץ.

דנקי

New member
לדעתי יש!

אני זוכרת במעורפל שהזכירו את זה, כדאי שתחפש את זה בספר, אבל אני זוכרת שיש שם משהו...!

53925392

New member
נצל"ש

שמתם לב שכמעט כל האנשים שהארי מכיר היו/הם בגריפינדור???

I an crush

New member
מן הסתם... זה הבית שלו

מוזכרים גם אנשים מבתים אחרים אבל ברור שהוא יכיר הרבה יותר טוב את אלה שמהבית שלו.. זה כמו אצלנו בד"כ מתחברים יותר עם ילדים מהכתה ופחות מהשכבה (למרות שלי השנה קרה הפוך..) אבל אצליהם זה קצת שונה בגלל שיש את העניין של התחרותיות בין הבתים..

53925392

New member
התכוונתי

שכל המבוגרים שהוא מכיר היו בגריפינדור... לאו דווקא הקרובים או שאני טועה.... רגע באיזה היה דמבלדור? והאגריד?

למעלה