צריך דיון ופעילות אז...

Digi Lista

New member
צריך דיון ופעילות אז...

אני צריכה לאלתר משהו...רצוי שלא רק אני אתאמץ לאלתר משהו(*רמז עבה במיוחד*)
טוב אז איזו עונה הייתם רוצים שתימשך יותר פרקים ממה שהיא נמשכה?איך היא הייתה ממשיכה אם היו לה עוד פרקים?באיזה שלב היו נכנסים הפרקים המדוברים(לא בהכרח חייבים בסוף...)בקיצור יאללה לענות ולא להפוך את זה ל

lori4

New member
אוקייי אמממ.....חושבת חזק יותר....

עונה 1 כי היא היחידה שבאמת אהבתי, רציתי לראות מה קרה בעולם הדיגיטלי אחרי שניצחו את אפוקלימון ובכלל שכל הקטע עם "השער שנסגר ולא יפתח שוב" לא היה מתקיים והם היו נשארים עוד חודשיים והיו חוקרים את העולם הדיגיטלי.

moon flower

New member
עונה 3..

גם אם הדיג'ימונים הלכו החיים עדיין נמשכים.. תמיד אפשר לעשות משו עם קאלומון (הוא לא נעלם אם זכרוני אינו מטעה אותי..) או איזה שרידים של הדי-ריפר.. לא יודעת.. 0.0 תמיד אפשר לעשות משו כזה, לא..?

star_female

New member
עונה 2 (איך לא)

*אהם*הרחבה*אהם* לקטעים מסויימים מפרקים מסויימים שלדעתי צריכים הרחבה (כמו הפרק שקן ישן אצל דאי... אבל לא רק דאיקן, גם לעשות איזה ספיישל אולי על כל מה שקרה בין סורה, טאי ומאט ורק מרומז בסדרה.. בכלל, כל דבר על יחסים רומנטיים בין הדמויות היה מתקבל בברכה, לא חייב פרקים שלמים... מצידי אפילו היו יכולים לעשות "מה קרה בעתיד" של 5-10 שנים אחרי זה ולא 25 שנים, זה היה הרבה יותר מוצא חן בעיני). נסחפתי קצת, הא? ^^; בעונה הראשונה אני מניחה שהיה נחמד אם היינו רואים מה קרה אחרי שהם הגיעו הביתה... העונה השלישית נגמרה לדעתי כמו שצריך עם סוף פתוח (מתאים לעונה הזאת...) למרות שאפשר להמשיך אותה, אבל אני לא חושבת שצריך. לגבי העונה הרביעית אני צריכה לראות את הסוף קודם ואחרי זה להחליט --; (סוף סוף הפרקים ביום שבת מתקרבים לקראת הסוף...)

Digi Lista

New member
הקפצה...

יאללה תירשמו עוד ושעוד ישתתפו
אני טסה עוד שנייה אבל אני ארשום בסביבות שמונה כשאני אחזור

Goggle Girl

New member
אז עדיין תיראי לפני? ;;

נו טוב, לפחות ממה שהבנתי, אני אקבל את כל 10 הפרקים בבת אחת. ובאיכות דיוידי ^____^

לא הייתי מתנגדת...

להמשך של העונה הרביעית =] משהו שיכלול בתוכו את סטארבימון =] הייתי רוצה שיעשו עוד עונה ;;;;;;;;;;;;

Goggle Girl

New member
איך מיכרתי את כולם :D

סטראבימון היה אמור להיות, אבל כמו הרעיון שהילדים עם האנג'מון היו הלוחמים הרעים ירד באסלה יחד עם מות התקציב. :<

Digi Lista

New member
...

קודם כול קראתי את כול ההצעות שכתבתם כאן,נהניתי לאללה למה שלא נמשיך בזה?
אהבתי את הבדיחה של האוטובוס הממונע(מלשון מנוע) עם בעיות התקציב
כדי לא לחזור על מה שכבר כתבו למרות שההצעות מאוד מצאו חן בעיניי אני אגיד משהו אחר...לא שאני יצירתית במיוחד לאחרונה ולא שאתמול לא התפוצץ לי הראש בצורה קיצונית(למעשה זה היה יותר בנוסח 'אני חייבת להירגע וחייבת שקט מהעולם לכמה ימים רק בשביל למלא מצברים...')ולא הצלחתי לנהל עם אנשים יותר משיחה של שני משפטים בלי להתעצבן(ואני מדברת על כול מי שרק היה בסביבה שלי-משפחה,חברים,אנשי העיתון,אנשים שאני צריכה להשיג בשביל לראיין ועונות לי בעיקר מזכירות וכן הלאה...)גם היום אני עדיין לא רגועה אבל אולי אם אני אכתוב אני ארגע טיפה,אני מתנצלת מראש אם אני עונה בקיצוניות גם כאן בפורום,זה לא מרוע לב ואני משתדלת לא להוציא עצבים על מי שלא מגיע לו אבל כמו שציינתי אני לא כול כך מצליחה לעשות משהו בצורה שלווה השבוע... טוב אז הייתי עושה פרקי המשך בין העונה הראשונה לשנייה בעיקר בגלל שחלפו מאז 4 שנים,פרק זמן לא קטן ובטח קרו כול מיני אירועים...מלבד זה הייתי מרחיבה את הפרקים עם הסמלים ומה שקרה בעבר מהסיבה שיש דברים(כתבתי את זה פה המון פעמים)שאף פעם לא הצליחו להסתדר לי מבחינת ההבנה,אולי אם היו עוד פרקים יכולתי לקבל יותר מידע ולהבין יותר... בכלל נראה לי נחמד שהעונה הראשונה הייתה נמשכת יותר פרקים והיו יותר הרפתקאות,התכסחויות והבנות פסיכולוגיות של הדיג'יגורלים,הייתי יוצרת לדיג'ימונים משברים משל עצמם למשל האם להלחם בדיג'ימון רשע מאותה משפחה ששימש בעבר כחבר קרוב או להצטרף אליו?כלומר למי עדיף להיות נאמנים לבני האדם או למשפחה הדיג'ימונית שלך,נכון שבאופן טכני זה לא כול כך הגיוני כי מדובר סך הכול באופן התנהלות של נתונים אבל כמו שטאקאטו אמר בעונה השלישית הם לא רק נתונים...הסתבכתי,נוותר על זה. הייתי רוצה להכניס עוד גדילות וגם להרחיב את כול הקטעים עם ג'נאי ובעיקר מי היו הדיג'יגורלים הראשונים שהראו בסיום העונה הראשונה ולמה אבא של מאט ישר קיבל את גאבומון כאילו הוא מכיר ויודע משהו על הדיג'ימונים? אגב,ביום רביעי נגמרה העונה ה8 של הפאוור ריינג'רס בפוקס קידס,יש לי אח קטן אז כמעט כול יום אני מסבירה לו את הפרקים(יש שני פרקים אחד ישן שראיתי מהתקופה שהייתי מכורה לפאוור ריינג'רס ואחד חדש שעוד לא שודר בארץ,אם כי עכשיו הם בסבב שידורים חוזרים כיאה להתנהלות העניינים בפוקס קידס...)בכול מקרה בעבר כבר דיברנו על הדימיון הרב והלא מפתיע בין שתי הסדרות אבל בעונה הזאת הדימיון גדול הרבה יותר מתמיד,בסוף העונה פרק אחד לפני הסוף איבדו הריינג'רס את כוחותיהם ואת רוחות החיות ששימשו כזורדים שלהם ונחשו מה קרה לקראת סיום אותו פרק ובפרק אחריו?נכון,הכוח התגלה בתוכם,כוחות הריינג'רס חזרו ואיתם כמובן הזורדים,זה היה כול כך עונה ראשונה של דיג'ימון שכבר ידעתי מה הם הולכים להגיד כמעט במדוייק,אחי לא הבין איך אני מסבירה לו כבר במילים את מה שעוד לא ראינו שקרה...סתם רציתי להגיד את זה אם כבר...

star_female

New member
בקשר לגאבומון,

זה היה פאק של האמריקאים לפי מה שהבנתי אז אל תתעמקי בזה יותר מדי. ^^; בקשר לפאואר ריינג'רס - מגניב! ^_^ (מעניין מה יצא קודם... הפאואר ריינג'רס זאת סדרה שמאוד מושפעת מאנימה אז כן יש סיכוי שהם אה, קיבלו השראה מדיג'ימון...)

Goggle Girl

New member
לצערי זו לא הייתה בדיחה :D

פרונטיר הייתה כישלון צורב ביפן, כנראה בגלל העונה השלישית שפשוט השאירה טעם לא כל כך טוב בפה והחזרה לתבנית של העונות הראשונות לא הצליחה. לכן קוצצו ארבעה פרקים והעלילה שונתה בכדי שיוכלו להספיק אותה ב50 פרקים במקום 54 כמו העונה הראשונה. במהלך הפרקים האלה היינו אמורים לראות שהילדים עם האנג'מון היו בעצם הלוחמים הרעים אבל במקום זה תקעו להם סיפור משעמם שיכנס לפרק אחד (והכניסו את המוות-אנג'מון שחובה בכל עונה), ואני משערת שבמקביל לסיפור שלהם קוג'י היה הופך לסטראבימון או משהו, אבל בגלל שניגמר התקציב לא היה את זה. רואים יופי שניגמר התקציב בגירסא היפנית שאני משיגה, כי מפרק 30 בערך מכניסים את התודות לחברות שמימנו את הסידרה, שלא היה לפני כן. משמע, הקיצוץ בתקציב. ובעניין הדיון... מה הייתי רוצה לראות? שילובים בין העונות :D זה היה יכול להיות מעניין איך הדיג'יגורלים מהעונות הראשונות היו מגיבים אם היו פוגשים את הטיימרס, או איך הילדים מהעונה הרביעית היו מתנהגים אם היו פוגשים מישהו מהדיג'יגורלים הקודמים. לפי דעתי זה לא היה הולך טוב ואני טוענת בתוקף שאם היה שילוב בין 02 ופרונטיר, דווקא היו עושים עימות בין קוג'י לקארי (אלא אם כן הם היו הורסים וישר סיפור אהבה -_-) כי הראיית עולם של קארי פשוט לא ניראת לי כמו משהו שקוג'י יסכים איתו. ועוד משהו שרק לילדים מפרונטיר יש, ואולי קצת לטיימרס, שאין לדיג'יגורלים מהעונות הראשונות. בייחוד בעונה השנייה רואים את הדיג'ימונים כמו פוקימונים, מעין חיות מחמד שלעיתים נילחמים איתם. קטע טוב להראות את זה זה כשבעונה השנייה הם נילחמו נגד מונוכרומון ואחר כך קארי מלטפת אותו כאילו היה חיית מחמד, לעומת העונה הראשונה ששם נאמר על המונוכרומון שהוא דיג'ימון מסוכן וכו'. בעונה השלישית הקשר בין הטיימרס לדיג'ימונים הגיע לרמות שהם התפתחו ביחד, ובעונה הרביעית הם בכלל הפכו על ימין ועל שמאל לדיג'ימונים, ויותר מזה, כל הקטע עם הנשמות חיה גורם לי לחשוב שהם הבינו ממש מה זאת אומרת להיות דיג'ימון. בכלל, היה נחמד לראות איך בני אדם עם נקודת מבט דיג'ימונים היו מגיבים במפגש עם הדיג'יגורלים (מעכשיו אני פשוט אקרא להם: 01-02: דיג'יגורלים, עונה שלוש - טיימרס, עונה ארבעה - ילדים מעונה ארבע או לוחמים). וחזרה לעניין של קארי: קארי יותר מדי רוצה שלום בעולם בעוד שקוג'י שגם רוצה את זה מודע לעובדה שזאת רק אשליה ושצריך להילחם ולהקריב קורבנות. זה משהו שכל הלוחמים למדו מהר מאוד (נקודת מבט דיג'ימונית) לעומת הרצון בשלום מהאגדות ששורר אצל כל הדיג'יגורלים (נקודת מבט אנושית-קארית). אז בתכלס... כן, הייתי רוצה לראות את קוג'י צורח על קארי ^__^ ואיך טאקויה ודייויס יגיבו כשהם ייפגשו o.o שני נערי המשקפת בהו זה בזה. הדממה בחדר הייתה כמעט בלתי נסבלת בעוד איש בחן את רעהו. הם זזו אותו דבר וניראו כמו מראה אחד לשני, בעוד לאחרים נידמה היה שראו כפול. "מי אתה? היי אני שאלתי קודם! לא נכון, אני! תפסיק לחכות אותי!" הריב הצפוי נישבר כשהדלת ניפתחה ופנימה נכנסו שאר חברי שתי הקבוצות. שוב שני הנערים זזו ואמרו אותו הדבר, ושוב כמעט ערפו זה לזה את הראש. ג'ונפי מצמץ בעוד איזומי בהתה. קוג'י צקצק בלשונו. "כנראה שלמצוא תיאומים אבודים זה חלק מהתפקיד של לוחם אגדי." "שתוק!"

Dark SpaWn

New member
הנא רעיון מעניין בקשר למשהו שאמרת

הילדים של עונה 2 פוגשים את עצמם בעונה 1 (קן פוגש את קן הקטן וכו... הבנתם למה היתכוונתי) עכשיו זה היה שילוב עונות מוזר...

Apikachu L

New member
טוב!

עונה 1:שיעשו יותר דברים שקראו להם בעולם האמיתי עונה שניה:שירחיבו את שני הפרקים האחרונים עונה 3:שיראו מה קרה אחרי סוף העונה. ענוה רביעית:שירחיבו את הפרקים שקוג'י הוא זאב בודד ויראו מה קרה להם אחרי הסוף.

למעלה