צריך ביקורת...

הבהרה...

העכבר שלי זה הצהוב והנחמד שלמטה. אני לא יודע מאיפה צץ היצור האפור המגעיל!

noam01234

New member
העכבר שלך עבר התעללות

פנה לגורם מוסמך לטיפול בבעיה צירפתי תמונה קטנה לרן שפעם הורדתי מפורום עיצוב גרפי, מה כדאי לעשות בכל זאת בעכבר אם אחרי כל השלבים זה עדיין לא עובד
התמונה היא של מישהו מפורום עיצוב גרפי, כדי להשתמש בתמונה תצטרך לברר עם בעל התמונה ולבקש את רשותו (יש כתובת אימייל למטה)

nisso167

Member
מנהל
יש לי שם בשבילו. ../images/Emo91.gif ../images/Emo91.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

בואו ונקרא לו צמעכבר:D{

ועכשיו תצלום העכבר שלי במשרד

כפי שתוכל לראות יש רק לחצן אחד - מקביל ללחצן שמאל (החלטנו לוותר על התפריט של לחצן ימין). העבודה היום נעשית ביותר כיף (בלילה ממשיכים להתאמן בלחצן אמיתי). אגב - אני רואה שהחלמת מהגימגום (נעזרת ברופאה שהמלצתי?)

המממממ

אירגון העכברים העביר אלי מחאה רשמית על הוצאת המדריך הנ"ל והבטיח להוציא מדריך: שימוש באדם במערכת חלונות. מצורפת תמונה.

Yotam_

New member
אם כבר מעלים תמונות אז יש לי תמונה

של המקלדת החדשה שמפתחים במיקרוסופט... יש לה את *כל* האופציות שאי פעם תזדקקו להם שאתם עובדים עם WINDOWS

יותם - אנחנו בעסקי עכברים

ולא מקלדות (תקרא את המאמר למעלה). התמונה שלך ישנה ומוכרת. אבל מאחר שאתה לא מעודכן אז אספר לך כי במיקרוסופט יש פרוייקט חשאי להחליף את העכבר המיושן והמעצבן ב - לא תאמין- חתול. חשיפת הפרוייקט עם הפצת החלונות XP. צירפתי תמונה של חתולת המעבדה - מיצי. אבל הכל כאמור בסוד ולא להדליף.

רן כהן2

New member
אוקי, גמרתי...

היה הרבה יותר ארוך ממה שחשבתי שיהיה אבל ההסבר המפורט הראשון גמור... השתמשתי בכל מה שהצעתם חוץ מהמדריך הקטן לשימוש המקלדת במקום העכבר (אני ישב על זה בזמן אחר...), בכל מקרה זה נראה טוב... נב: בקשר לבעיה עם שילוב האנגלית והעברית זה היה מאוד פשוט... פשוט חקרתי קצת את קוד המקור שיצר ה word והגעתי לתג הבא: <p class=MsoNormal dir=RTL> כל מה שיהיה כאן לא לא יתערבב עם אנגלית ועברית... </p> תודה על הכל...

לרן...

ראיתי שהפורום כאן קצת רדום ולכן הרשיתי לעצמי להתבדח קצת על הנושא וכמובן זה לא התייחס אליך. אני בטוח שעשית עבודה מצויינת במדריך שלך. ובקשר אלי (והפעם ברצינות) אני עובד עם עכבר שנקרא Intellimouse (זה שמפיץ למטה אור אדום) עם חיבור USB. זה עכבר מצויין ופוטר אותך מהצורך עם ניקיון תקופתי של הגלגלים. כל מערכות ההפעלה החדישות (2000 XP ME) מקבלות אותו אוטומטית (ולא דורשות דרייבר). יש לי לינקים לאתרי הדרכה ותמיכה מרכזיים (באנגלית)ואם תרצה לחפש שם חומר בנושא שלך אנא הודיעני.

רן כהן2

New member
אני מכיר את העכבר הזה...

יש לי אותו במחשב השני (לא מתלהב ממנו אבל). בקשר ללינקים אני ישמח לקבל אותם ולהציץ בהם.. תודה.

הנשוי

New member
לרן!!!!!!

אני אשמח אם תתחיל להשתמש באות א ולא תכתוב אני ישמח חוץ מזה אשמח אם תסביר לי למה כשאני מחבר עכבר עם יציאת ps2 ע"י מתאם מתאים לחיבור הטורי שקיים אצלי במחשב זה לא עובד האם נגזר עלי להסתפק בעכברים מהדור הישן ???

רן כהן2

New member
תשובה...

קודם כל ההגיון אומר שאם קיים מתאם כזה אז הוא גם צריך לעבוד, לכן ההשערה שלי היא שמשהו לא בסדר במתאם... בכל מקרה אתה תמיד יכול לקנות חיבור פנימי ליציאת ps2... בכל מחשב (או לפחות מפנטיום 1) אם אין יציאת ps2 מובנית למחשב יש תמיד אפשרות לשים יציאה כזו ולחבר ללוח האם... קנה יציאה כזו, וחבר אותה... (זה לא בעיה)

למעלה