צריך את עצתכם..

BaBy BoY14

New member
צריך את עצתכם..

בזמן האחרון אני חושב על החברה שלי לשעבר הרבה..ולא לא בגלל שאני מתאהב בה או משהו כזה.. זה בגלל שבזמן האחרון איבדתי ידידה קרובה ודברים משתנים... רציתי להתייעץ איתכם לגבי דברים מסויים.. אם אתם חושבים שכדאי לי להגיד לה שאני רוצה לחזור ולהיות ידיד שלה כמו שהיינו לפני..אתם חושבים שהיא תסכים ? האתר מספר 1 בטבריה! דייגיי נתי יחד עם חולי ונפש! כנסו!! http://www.eliyahoo.cjb.co.il

sh53

New member
../images/Emo45.gif

למעשה יותר נכון לומר שהתשובה אצלה ולא אצלנו. אנו יכולים להמר כן או לא, אבל עדיין זה רק הימור. אם לא תנסה - תשאר לבד (כמו שאתה עכשיו). אם תנסה - אם תקבל את התשובה לא, אז לא ישתנה במצבך כלום, אז תדע שאתה צריך להמשיך הלאה בחיים ולנסות את מזלך עם מישהי אחרת. לעומת זאת, אם היא תאמר כן, אז... (השלם בעצמך
).

loving angel

New member
תנסה...

אתה לא מפסיד כלום רק מרוויח!! מקסימום היא תסרב לך....הפסד שלה!

BaBy BoY14

New member
תודה על העצות..

ואכן אני אנסה..כמו שאמרתם אין לי מה להפסיד.. יום שישי אני חושב..יש לה יום הולדת..אני אשלח לה אס אמ אס..נראה כבר..לא יודע אני אחכה לרגע שהיא תתחבר ואני אדבר איתה..בנתיים היא לא ממש מתחברת..

BaBy BoY14

New member
ואכן זה מה שעשיתי..../images/Emo85.gif../images/Emo121.gif../images/Emo104.gif

אז דיברתי איתה.. ואמרתי לה שאני חושב עליה המון בזמן האחרון ולא בגלל איזה רגש או משהו כזה אלא בגלל שכאילו הידידות שלי איתה חסרה לי... היא אמרה שאצלה ידידים טובים נכנסים ויוצאים וזה לא משהו שקובעים מראש..אז אולי אם כאילו אני איזום איתה יותר שיחות וכאילו אז נחזור להיות ידידים...לאט אבל בטוח.. ואתמול בלילה דיברתי עם מישהי מה זה חמודה בצ'אט..סתם..חיים את החיים כמו שהם..

As היחידה

New member
נו אז סבבה לך!! ../images/Emo13.gif

לאט לאט תהיו חברים והכל יהיה בסדר..
בהצלחה בהמשך..

BaBy BoY14

New member
ואוווו ואווווווו

מי אמר לך שאני רוצה להיות חבר שלה? בסך הכל רציתי להחזיר ידידות ישנה..איזה היסחפות!

As היחידה

New member
בעע אולי לא הבנתה אותי

חבר כדידי לא כחבר חבר... כמו שיש לך חבר? אז כאילו היא חברה=ידידה לא חברה חברה.. מובן? חייחיחיח

spirit noa

New member
חח.. ../images/Emo13.gif

....... חבר כידי לא כבר חבר .. כמו שיש לך? אז כאילו היא חברה = ידידה לא חברה חברה .. מובן???.
,,,, חחח בדיוק מה שתבת! לזה גם אני התכוונתי..........

sh53

New member
יא מושך בנות שכמותך ../images/Emo3.gif

סתם סתם סתם

נינושש

New member
רק שיהיה לך בהצלחהה!!!

אני מקווה שתחזרו להיות ידידים באמת כמו שאתה רוצהה!!

תראה ....

זה תלוי איך אתה רוצה אותה... אם אתה מרגיש שעשית טעות שניפרדתם ושאתה עדיין אוהב אותה אז אל תגיד לה... (מניסיון אישי זה לא הולך!) אבל אם אתה כבר לא אוהב אותה כמו פעם ורוצה אותה כידידה אז אני חושבת שכדאי לך לדבר איתה... במצב כזה בדר"כ יוצא רק טוב!! זוהי דעתי האישית... בהצלחה גבר!

non sence

New member
לך על זה!

ברצינות אבל! --> גם ככה אתה אומר שאתה לבד אז אין לך מה להפסיד..

למעלה