צריך את עזרתכם

Eterina

New member
צריך את עזרתכם

לפני כמה ימים כתבתי בפורום הודעה בקשר לקניית פיקאפים ובה אמרתי שיש לי גיבסון SG FADED כבר 5 שנים ואני מנגן בעיקר מטאל(בעיקר פאוור) אבל גם דברים אחרים והחלטתי להתקדם קצת עם הסאונד ולכן השאלה שלי היא איזה פיקאפ אתם חושבים שיהיה לי טוב למטאל בעיקר אבל גם לקלין? ההצעה העיקרית שקיבלתי הייתה שילוב של ה-INVADER בגשר וה-59 בצוואר לפני כמה ימים הציעו לי הצעה אחרת של DiMarzio DP161 Steve's Special Guitar Pickup לגשר ו-DiMarzio DP193 Air Norton Pickup לצוואר יש לי יום אחד להחליט אז רציתי ייעוץ של אנשים שמבינים בזה קצת יותר.. תודה רבה מראש!

sheepeH

New member
גם שילוב חמוד.

פטרוצ'י היה משתמש בSteve's special אי שם בעבר אם אני לא טועה.. והAir Norton גם פיקאפ חביב. אני אישית מעדיף את ה59'.. גרר

Eterina

New member
לעוד מישהו יש רעיון?

אני ממש מצטער על ההקפצה הזאת אבל אני צריך להחליט עוד שעתיים...כרגע יש 3 אפשרויות א) Steve's special בגשר וAIR NORTON בצוואר ב) INVADER בגשר ו-59' בצוואר ג) Steve's special בגשר ו-59' בצוואר מה דעתכם? א',ב' או ג'

היה לי את השילוב של סטיבס ספיישל ואייר נורטון

בסטיבס מעולה את האייר נורטון בצוואר החלפתי לפאף ג'ו בא לציון גואל.

Eterina

New member
אז אתה ממליץ

על הסטיבס ספיישל בגשר וה59' בצוואר?

TheNightcrawler

New member
דווקא בשבילך הייתי הולך על

גשר: Seymour Duncan JB Sh-4 צוואר: Seymour Duncan Jazz SH-2 אחלה קומבו, אחד הטובים, הJB יתן לך את כל הכוח שתצטרך בשביל מטאל וגם נותן אוברדרייב עדין כזה בקלין שמאוד נחמד לרוק ודברים כאלה.

miki872

New member
אני דווקא חולק עלייך בנוגע לזה

מהניסיון שלי עם הJB הוא פיקאפ רזה, צורמני לעתים, והקלין שלו לא משו בכלל. השילוב של סטיבס ספיישל ופאף ג'ו נשמע מצויין.

sheepeH

New member
JB ממש לא רזה.

יש לי אותו והוא אחלה פיקאפ. ולגבי הJazz - פשוט לא! אלא אם כן אתה מנגן ג'אז.. הוא סתם חופר. אבל בלי קשר הJB לא כזה מתאים למה שהוא רוצה.. לי יש JB בגשר ואני יכול לעשות איתו מטאל אבל הוא עדיין לא הכי מיועד אליו.

miki872

New member
השאלה על איזה גיטרה יש לך אותו.

הוא טוב לאיזון של מהגוני, אם אתה לא רוצה שהגשר יהייה לך יותר שמן ויותר חד, אבל על אלדר/בייסווד הוא ממש צורם באוזן (שלי לפחות, ושל עוד אחרים).

miki872

New member
אז אני לא מבין איך אתה מסתדר איתו

לפופלאר יש תכונות דומות לאלדר. שמעתי את הפיקאפ בכמה מקרים (ואפילו על מהגוני, אבל מהאגוני של איבנז S, גיטרה מאוד דקה, אז לא נתייחס דקה, למרות שהיא הייתה שלי), רובם על אלדר/בייסווד והוא פשוט היה צורמני לאוזן בצורה נוראית.

Eterina

New member
מה ההבדל בין ה-2?

מה ההבדל בין ה-2? http://www.musiciansfriend.com/home/navigation?q=steve%27s+special ואיזה אחד אני צריך ל-SG? בנוסף רציתי להגיד שהחלטתי ללכת על ה-59' בצוואר וה-סטיבס ספיישל בגשר ותודה רבה רבה לכל מי שעזר לי ועל כל ההצעות ואני יודע שהייתי קצת נודניק אבל עזרתם לי המון!

new blood

New member
F-Spaced

F-Spaced זה לגיטרות עם גשרים צפים/חצי צפים/טרמולו/מה שזה לא יהיה. הפיקאפ הרגיל הוא לגיטרות עם גשר מקובע. בכל מקרה, אם אתה לא יודע מה מתאים לך, לך על F-Spaced. עוד מידע אתה יכול למצוא באתר של דימרציו תחת FAQ > PICKUPS FAQ > F-Spacing, Standard spacing

Eterina

New member
יש לי SG

יש לי גיבסון SG אז זה אומר שאני צריך את הרגיל לא?...ואם אני אקח את ה-F וזה לא יתאים?..מה ההגיון?

Y036

New member
מה אכפת לך? קח את הרגיל וזהו.

אתה רוצה לדעת - תיכנס לאתר תקרא.

sheepeH

New member
SG = גשר קבוע

אתה לא צריך F SPACED. למרות שאני משתמש בJB עם J SPACED... על הזין

למעלה