צריך את עזרתכם

מה קורע? אתה בנאדם פשוט מגעיל

דבר ראשון, הם עשו מוזיקה ממש מעולה, אבל זה עניין של טעם. לא אתווכח איתך על זה דבר שני, עשה טובה, אמנים דיי גדולים, גם אם אתה אוהב וגם אם לא, דימבאג נרצח וזה, תראה קצת כבוד. אתה ממש חלאה של בנאדם

DanieLushka

New member
בדיוק\:

dime forever
)))):

Musta Susi

New member
שלא תבין/ו אותי לא נכון

אמרתי שאהבתי מאוד מאוד את פנטרה ובכלל, כל הסגמון של ת'ראש-גדלתי עליו בחטיבת הביניים וזה היווה לי בסיס חשוב לגיבוש הטעם המוסיקלי שלי לפני כיותר משנה הפסקתי לשמוע את הסגנון הזה וקודמיו (ניו מטאל ורוק) לצורך השקעת זמני ב"הרחבת אופקים" והכרה במוזיקה חדשה, אחרת ומגוונת (פאוור, פרוגרסיב וכו). נכון לעכשו אני לא מתעב ת'ראש מטאל אבל אני גם לא מעריץ דגול ונלהב. לא אמרתי מה אני חושב עליהם ולא אמרתי כמה אני שמח לאידם, רק הבעתי דעתי על עניין פעוט בקשר אליהם-הסולויים המעצבנים של הגיטרה. אמרתי רק שאני שאני מסכים עם מלמסטין והסולויים נשמעים זוועה, זו גם דעתי וזכותי המלאה לחשוב כך. לא אמרתי מילה רעה על דיימבאג ז"ל, רק התכוונתי שהם לא שולטים-לדעתי יש להקות יותר טובות, יותר נכון שאני יותר אוהב וזכותי לחשוב גם כך. לא אמרתי מילה רעה על דיימ ואני בהחלט מכבד את זכרו, הרי לך תדע, אולי מעבר לסולויים והמוסיקה שהפיק הוא היה איש נחמד, חכם, מסכיל וטוב-מזג ש"נעים לשהות במחיצתו"? כל אלה אי אפשר לדעת מבעד למוסיקה. אני חושב שרצח חבר בלהקת מטאל הוא ארוע מחריד לא הייתי מאחל לאף אחד רצח שכזה, אפילו אם המוזיקה שלו לא מוצאת חן בעיני (כמו שהרי לא הייתי רוצח את בריטני ספירס בגלל העובדה שהינני מתעב פופ מושבע), מעבר לעובדה שכל אדם הוא עולם ומלואו, ואני מקלל את הרוצח הארור שהיה אחראי למעשה ומקווה שיתעללו בו בהתאם. נניח והייתי אומר משפט מתועב שכזה:"יש, היהי דיימ נרצח, איזה כיף אני מאושר עד קצה הקרן של מגדל אייפל..." הרי שמשפט כזה לא יעלה על הדעת ולא מקובל. רק צחקתי מתגובה אחת שאחד אמר מקודם (שכחתי כבר מי) וזהו. בכל אופן, אני מתנצל מעומק לבי אם נשמעתי לרגע קט מזוכיסט/שמח לאיד/"חלאתי"/אנוכי או כל דבר אחר.זהו.

אני לא מוצא חומר שלו

אתה יכול לשלוח לי דרך האי סי קיו ? 160772720 תודה אין לו זכות דיבור על חרא מוזיקה הסגנון המרכזי שלו זה חרא מטאל שיר מטומטם עם סולן מטומטם וסולו קלידים מאוס פופ ניאו קלאסי ארור מכל הדיסקים שלו יש 21 שירים ראוים לשמיעה כל השאר סולו ושיר כתירוץ לדפוק בו סולו

slallum

New member
רגע ../images/Emo12.gif

את כל ההודעה כתבת על מת'יו או רק את החלק הראשון?

slallum

New member
../images/Emo45.gif

מסכים אבל אני מת עליו, כי הוא טכניקאי מעולה, ודווקא יש לו שירים עם רגש.

slallum

New member
אחוחח.. זה מדהים

ראיתי את זה כבר קודם, אחד הדברים הכי מדהימים שראיתי בחיים =]

slallum

New member
פששש =]

בנוגע לפורום שרד - ממש לא נראה לי שיסכימו =S זה לא בדיוק במיינסטרים אתה יודע ;]

אם אני לא טועה...

ממש לא מזמן הגיטריסט של דרים תיאטר יצא באלבום סולו. ואם אני זוכרת נכון עשו סיקור על זה באתר מטאליסט.

slallum

New member
../images/Emo45.gif

אחלה אלבום שמעתי, יש לי את Lost Without You משם, שיר עם מלא רגש

למעלה