צריך את עזרתכם

צריך את עזרתכם

חג פסח נעים וכשר או לא כשר תלוי את מי שואלים אני לא אוהב פוואר אבל אוהב את הגיטריסטים בסגנון כמו שאתם יודעים גיטריסטים עם ניחוח ניאו קלאסי עם טכניקה סאונד וטאץ' פשוט חזקים אני צריך שתעזרו לי במציאת דיסקים שבהם יש קטעים אינסטרומנטלים של כל מיני גיטריסטים אבל שלא יהיו קיצ'ים אלא סולואים ניאו קלאסים או קטעי שרד מהירים תודה רבה! אתם יכולים להמליץ לי על אלבומים אפילו שיש בהם רק שיר אחד על מנת שאני אשלוף אותו משם תודה

powermetal1

New member
יש את

מייקל רומאו הגיטריסט של סימפוני אקס, אני חושב שהוא הוציא אלבום סולו אחד, מייקל אנג'לו ו אינגווי מלמסיטין המוכרים ומרטי פרידמן( הגיטריסט לשעבר של מגדת),לא שמעתי אף אלבום שלהם אז אני לא יכול להמליץ.

אחי

אני עוקב אחרי סצינת השרד כבר מספר שנים ומי שציינת אלו האלף בית של התחום אני מחפש אמנים פחות יודעים כמו פרנצ'סקו פררי תכנס ל www.francescofareri.com וידאו שמה יש שם את SUSPENSION הלשון תפול לך :) חג שמח

NecroWizard

New member
אתה לא רציני!!!!

שלא תבין לא נכון, יש לו טכניקה מ-ד-ה-י-מ-ה , באמת משהו מטורף אבל אתה לא יכול להגיד ברצינות שכיף לך לשמוע מישהו כזה מעבר לקוריוז שבמהירות. צריך קצת מלודיה, קצת משהו מעבר ל90000 צלילים בשניה. לבחור הקודם, תנסה את joe stump, Jason Becker, Paul Gilbert (הם לא רק מנגנים neo classical אבל יש להם קטעים כאלו.) יש עוד המון, אני זוכר שלפני שנים הורדתי את סימפוניה 40 ו25 של מוצארט בגיטרה חשמלית, את הקונצ'רטו במי מינור של מנדלסון לכינור, את הקפריס החמישי, העשירי והעשרים וארבעה של פגאניני ועוד כולם בביצועים של חשמלית.

לא חסר קטעים של קטעים קלאסים

אני אוסף את כולם באוספים את כל מה שאני מוצא ובקשר למה שאמרת יש בזה משהו מעבר כמו שרשמתי למשהו אחר בעבר בסוף הדקה הראשונה יש קטע של סויפים שכמעט גורם לבכות צריך פשוט לאוהב את זה

NecroWizard

New member
yngwie יורד על כולם

מצורף בזאת ראיון איתו בו הוא שומע קטעים ואומר מה הוא חושב עליהם. למרות שהוא ממש שחצן אני חייב להודות שיש הרבה אמת במה שהוא אומר. בכול מקרה, עוד שמות ששכחתי לציין: Vinnie Moore,Matthew Mills וGeorge Bellas

חחחחחח כזה סנוב. ../images/Emo3.gif

אבל כל כך מסכימה עם מה שהוא אמר על קיור! באמת צריכים לירות בהם. (נדיר סתמי את הפה.
) ואני לא מבינה איך הוא יכול להגיד שהדבר שהכי טוב בדרים ת'יאטר זה הקלידן. :S ומה שהוא אמר על פנטרה!
כל כך מרושע.
ומה יש לו נגד בנדינג?
אני אוהבת בנדינג! אי אפשר לעשות סולו טוב בלי בנדינג. לא משנה כמה זה מאוס זה עדיין טוב.

NecroWizard

New member
לא, דובונת צעצוע קטנה שלי, לא הבנת

אין לו כלום נגד בנדיג, הוא פשוט אמר שהבנדיג במקרה הזה הוא או לא מדוייק, או סתם לא קשור לכלום... ואין מה לעשות- פנטרה, חוץ מדיסק אחד, הם עשו רק רע לעולם.

"דובונת צעצוע קטנה שלי" ../images/Emo12.gif

אה.. טוב.
קראתי בחפיפות אז לא שמתי לב. ולא סתרתי את דבריו על פנטרה. פשוט אמרתי שזה היה קצת מרושע.

Musta Susi

New member
W0W, איך הוא קטל את פנטרה

אבל בצדק. אני די מסכים איתו. גם בתקופה שאהבתי את שיריהם חשבתי שהסולויים שלהם ז-ו-ו-ע-ה!

McBlack

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחח קרעת אותי פה^^

Musta Susi

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אויויוי!
קורררררררעעעעעעעע פשוט קורע!

למעלה