צריך את עזרתכם!

Mister Matrix

New member
צריך את עזרתכם!

אוקיי אז לפני כמה ימים הייתי בטקס סיום תיכון של תיכון אחר שאני לא לומד בו. יש שם ילדה אחת שלמדה איתי ביסודי והיא חתיכה לאללה ומאוד הייתי רוצה ליצור איתה קשר. אני חושב שנדלקתי עליה. לא דיברנו 6 שנים. יש לי את מס' הטלפון שלה בבית ויש לי אפשרות להשיג את הפלאפון שלה אבל אני לא בדיוק יודע מה לעשות. מה אתה מציעים לעשות? להתקשר אליה ככה סתם לפלאפון אחרי ש-6 שנים לא דיברנו?! תודה מראש...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif אז ככה..

קודם כל אתם מכירים! זה לא שלא ראית אותה בחיים שלך והיא אותך! אתם מכירים אז זה הרבה יותר קל.. עכשיו, מה שאני חושבת שכדאי לך לעשות זה דווקא כן להתקשר אליה למה לא? אם אתה חושב שהיא חתיכה והכל למה לא ללכת על זה ולהתחיל איתה? כי אחרי הכל..מה יש לך להפסיד??? כלום! פשוט כלום! אתה לא ראית אותה 6 שנים ואתה לא ממש מכיר את האופי שלה ואם היא לא תהיה בקטע אין לך מה להפסיד.. ואם אתה לא תתקשר אז המחשבה שלא התקשרת אליה פשוט תהרוג אותך! חחח תאמין לי..אני ממש מציעה לך להתקשר אליה! בהצלחה

As היחידה

New member
לא אסבך את הענינים-

כן תתקשר ותצאו. זהו משם אתה תחליט כבר מה לעשות...

spiritspirit

New member
להתקשררר ../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

כי אם לא אני מבטיחה לך שאתה תתחרט! ........
......
....... ואני בטוחה שהיא תשמח לשמוע ממך

sh53

New member
ברור שלהתקשר ../images/Emo50.gif

אפילו לא לחשוב בכיוון "לא" להתקשר. תתקשר אליה, תאמר לה שראית אותה בטקס הסיום, תן לה קצת מחמאות על איך שהיא נראית (לא יותר מדיי, בגבול הטעם הטוב) ותן לה להחליט. אמור לה שאם היא לא תפוסה, שווה לנסות יציאה אחת בודדת ולראות אולי אתם דווקא כן מתאימים ויכולים להנות אחד מחברת השני.
וכמובן שאתה חוזר לספר לנו איך היה, כי אנו סקרנים

נינושש

New member
ברור ש....

להתקשר!! למה לא? זה יכול להיןות נחמד מאוד עם תחדשו קשרים!!

ThE BluEyeS

New member
פעם אמרו לי,

שמי שמתבייש - מתייבש. לך על זה - תתקשר. מה תפסיד ?! שומדבר. אבל להרוויח אתה יכול

Mister Matrix

New member
עדיין מתלבט....

אז ככה, חלק מהחברים שלי אומרים לי שאין טעם לצלצל ככה סתם כי זה פאדיחה חלק אומרים שאין לי מה להפסיד. הקטע הוא שהרי סתם לצלצל ולהגיד לה שהיא הופיעה יפה במופע,להחמיא לה ולהציע שאולי ניפגש סתם כדי להתראות אחרי 6 שנים זה ישמע דבילי....השאלה היא האם באמת להגיד לה שהיא מוצאת חן בעיני כבר על השיחה הראשונה ולהזמין אותה לצאת אחרי ש-6 שנים לא דיברנו?.... אני בהתלבטות עצומה...אשמח לשמוע מכם.....

נינושש

New member
לדעתי..

המשפט הזה: "סתם לצלצל ולהגיד לה שהיא הופיעה יפה במופע,להחמיא לה ולהציע שאולי ניפגש סתם כדי להתראות אחרי 6 שנים זה ישמע דבילי...." הרעיון לא דבילי בכלל... למה לא שתעשה את זה.. אולי באמת היא תסכים להיפגשד איתך ואז תוכל להגיד לה שהיא מוצאת חן בעינייך.. לא יודעת אבל זה ממש לא נשמע לי דבילי..

sh53

New member
פאדיחה? אם לא תפגשו מה הפאדיחה?

מסכימה עם החלק האחר של החברים שלך שאמר: "שאין לי מה להפסיד." חוץ מזה תן לבחורה קרדיט, גם אם היית רואה אותה כל יום, היא לא היתה עושה לך פאדיחות, זה סה"כ היה מחמיא לה שמישהו חושב שהיא סקסית בעיניו והיתה מקבלת את המחמאה שלך בחיוך.

למעלה