צרידות מתמשכת

נתלי gmnui

New member
צרידות מתמשכת

שלום לכולם, אני מורה ביסודי שנים רבות ובשנה האחרונה אימצתי את הקול הרבה.הצרידות ולעיתים חוסר היכולת להפיק צליל חזרו מספר פעמים. אני יודעת שניתן להגיש בקשה לפרישה מוקדמת ופיצוייים. האומנם כך?אשמח לשמוע פרטים נוספים. למי לפנות,ההליך...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif עכשיו נזכרת?????

אני חושבת שפיספסת את המועד לבקשת פרישה אצלנו אחת המורות כבר קיבלה תשובה.... אבל כדאי לך להמתין לתשובה של אריה. בינתיים... כדאי ,בלי קשר לפרישה, ללכת לסדנא בה לומדים לדבר נכון. רק טוב....

בעיות צרידות../images/Emo22.gif

אם אף רופא , כולל ניתוח להורדת היבלות, לא עזר לך, עליך לפנות לוועדה רפואית . איספי את כל הניירות הרפואיים ,שיש בידך וגשי בדחיפות לועדה הנ"ל. שם יפנו אותך לרופא התעסוקתי של משרד החינוך ואם מצבך אכן בכי רע ,תוכלי לצאת עם עד 70% פנסיה. בהצלחה...

itu1

New member
צרידות

נושא הצרידות בועדות רפואיות יכול להיות מוכר כמחלה מקצועית לאחר שלבי בדיקות וטיפולים מוקדמים לא רצוי להגיע לועדה רפואית לפני שנעשו הצעדים המוקדמים כי ברגע שועדה רפואית תפסול אותך להוראה לו תוכלי לעבוד בכל מסגרת שהיא הקשורה למערכת ההוראה אחוזי הנכות והפנסיה המוקדמת רצוי שיבדקו לפני כן בכל מקרה עצתי פני דרך הסניף המקומי לקבלת ייעוץ מלא לפני שתנקטי בצעד כלשהוא בברכה אריה

למעלה