צריבת דיסקים

צריבת דיסקים

שלום לכולם אני צריכה לצרוב תוצרי תלמידים מדובר ב כ 50 דיסקים אני מחפשת חברה שתתן לי הצעת מחיר ולצריבת הדיסקים הכוללת הכנת מדבקה מקצועית אודה מאוד לכל מי שיעביר אלי כתובת או טלפון של חברה באזור המרכז תודה מראש גילה לוי

itu1

New member
למה שלא תכינו לבד

אם אין צורב בבית הספר בטח יש לתלמידים העלות העצמית נמוכה מאד בסביבות 2 שקלים לתקליטור ואת המדבקה גם יכולים להכין התלמידים ניתן לרכוש מדבקות לתקליטורים לצורך הדפסה אריה

itu1

New member
לבני

זו היתה גם כוונתי בנוסף ואולי בעיקר מעבר לחסכון מכיון שלאור בדיקתי האחרונה לא עברתי כל שינוי מין נשארתי כשהייתי זכר בברכה אריה

נדרש סאונד לפורום../images/Emo8.gif

שלום אריה ! את "השאגה" לא שמעתי לכן לא ידעתי שזה אתה.( נכון ש"תרוצים" במשפט...) מזל שזה רק וירטואלי ( בחים לא להבחין ב"אריה" זו יכולה להיות טעות קטלנית !!!!!!!!!! ובלתי הפיכה. אז סליחה אריה ....

Elishabb

New member
צריבה מסחרית

שלום גילה - למיטב ידעתי, שתי החברות היחידות העוסקות בצריבת דיסקים באופן מסחרי נמצאות בכרמיאל. הם צורבים רק מ 1000 עותקים ומעלה. אלישע

nivpt

New member
צריבת דיסקים

הי גילה בדפי זהב של תל אביב במדור תקליטורים יש שפע של כתובות לצריבת דיסקים. אני אישית צרבתי לתלמידים באספגיל במשמר השבעה. הם היו בסדר מבחינת המחיר וגם מבחינת התוצאה.

Elishabb

New member
שלום nivpt

תודה על המידע. האם תוכלי לשלוח לי במסר את הכתובת והטלפון של החברה? אלישע

למעלה