צרות של סינגלים

אטיוד5

Active member
ניסיתי, אבל יש לי בעיות בהבנת ...

הנקרא. זולל: "לדעתי ההתנהגות שלך בפגישה היתה סבירה בהחלט." אטיוד: "גם אני חושב שההתנהגות של אגס1 מאוד סבירה." עד פה אנחנו ביחד? לדעתי כן. הלאה: זולל: "ההתנהגות שלה - חסרת טאקט ולא חכמה." אטיוד: "אני חושב שמאוד יפה מצידה לנדב הסבר להתנהגות שלה, הסבר שבדרך כלל חסר. אני לא חושב שזה חסר טאקט. הלואי שכולנו היינו מסבירים לצד השני מה אנחנו חושבים עליו. לזאת ייקרא כנות ולא חוסר טאקט." פה אני חולק עליך. אם אני חולק עליך זה סימן בשבילך ש"לגמרי לא הבנתי מה כתבת?" זולל: "ויפה שהצלחת להביא אותה להבנה שיש לה על מה להתנצל." אטיוד: אין תגובה על המשפט הנ"ל. לאור מה שאמרתי במשפט הקודם. אמנם יש מספר עניינים תמוהים בהתנהגות שלה כמו שציינתי בדבריי. אבל לא על אלו התבקשה ההתנצלות שאתה מדבר עליה. אם הוא הצליח להביא אותה להבנה, אז זאת ההבנה .שהסיטואציה החברתית שאליה היא נקלעה מחייבת אותה, מטעמי PCלהתנצל. יענו, כאילו שהיא נהגה בחוסר טאקט שבעצם היה כנות יפה. נסה עוד פעם, זולל. אגב, עונת המשמשים התחילה, איזה כיף. תאספו לי גוגואים בשפלה ואג'ואים בהרים?

ובכן

זולל: "ההתנהגות שלה - חסרת טאקט ולא חכמה." מתייחס כמובן להתנהגות שלה כפי שמתוארת בהודעה שפותחת את השירשור: כבר במהלך הנסיעה... היא התחילה לאמר לי כמה שהיא לא מרוצה מהבליינדייטים שסידרו לה... ושמוכרים לה שם, כלשונה, "חתול בשק". מיד כשהתיישבנו היא אמרה לי "תשמע, לי נדמה שהערב הזה הוא סתם בזבוז זמן". את זה היא אמרה לא לפני שהיא הספיקה לרדת על הבחירה שלי במקום הזה ולא בקפה 'ארומה'. לאיש שהתקשר היא אמרה "איזה savior אתה!"... את כל זה היא טרחה לאמר בקול רם וצלול שלא רק אני אשמע אלא כל הבית-קפה.

אטיוד5

Active member
חלק ...

מאלה אכן חסרי טאקט ולא חכמים במיוחד. אני התייחסתי בעיקר למהות העניין - זה שהיא טרחה לידע אותו שזה לא זה מבחינתה, וגם הוסיפה הסבר מדוע (ככה הבנתי) - בענין המז'ורי הזה, אני מבסוט ממנה.

אטיוד5

Active member
דווקא מאנשים שאכפת להם ממך ...

קשה יותר לקבל חוות דעת אמינה, כי כמו שאמרת - הם פוחדים לפגוע בך, ואכפת להם לא לפגוע בך. אלא אם כן כבר נדם האספקט האישי, חלף עבר לו הזמן, הפצע הגליד. נראה לי שדווקא מאנשים שלא אכפת להם ממך ניתן לקבל חוות דעת ישרה. אפרופו ערב, אני מעדיף בוקר.

shellyland

New member
כמה עצוב ובודד הוא עולמך ../images/Emo10.gif

חוות הדעת הטובות והאמינות ביותר ניתנות ע"י אנשים קרובים שאכפת להם ממך. הם גם יודעיםלתת אותן בדרך שלא פתגע.

האגס 1

New member
אבל בשביל מה צריך את חוות הדעת הזו?

אני מספיק מימן בבליינדיטים כדי להבין אחרי פגישה אחת אם הפרטנרית שלי היא בעניין שלי או לא. אם כבר מישהו "הרוויח" פה חוות דעת אמינה, זו היא ממני - לא בטוח שזה מה שהיא רצתה.

אטיוד5

Active member
לשלשה שמעלי ...

>לא נראה לי שמישהו צריך לתת למישהי שמכירה אותו חמש שניות לתת לו "חוות דעת". זה חסר כל ערך. בכלל לא חסר ערך. ידוע שחמש שניות מספיקות לאדם כדי להעריך את הפרטנר מולו. לפחות מבחינה פיזית. אז לפחות מהבחינה הזאת כדאי לקבל פידבק. ואולי גם בנוסף מבחינות נוספות שנקלטות אחרי משפטים ספורים בלבד. > כמה עצוב ובודד הוא עולמך. חוות הדעת הטובות והאמינות ביותר ניתנות ע"י אנשים קרובים שאכפת להם ממך. הם גם יודעיםלתת אותן בדרך שלא פתגע. קודם כל, מדובר פה על בליינדייט. אני מדבר רק על ההערכה הראשונית של אותה גברת ומדוע היא החליטה אחרי שניה שהוא לא מתאים לה. את זה החברים הכי טובים שלו כנראה לא יודעים. הלאה, לגבי אותם חברים קרובים - אלה באמת מקור טוב עבור עיניינים אחרים, יותר מהותיים, אבל צריך מיומנות אין קץ בשביל לדעת להעביר מסר פוגע מבלי לפגוע. לרוב האנשים אין יכולת כזאת. >אבל בשביל מה צריך את חוות הדעת הזו? בשביל לדעת מה פגום בך. אולי כלום, אולי זה רק הטעם שלה, קלוקל או לא, אבל, למשל, אם חמש בליינדייטיות היו אומרות לך שהכתם על החולצה שלך לא ממש עושה להן את זה - אז היית יודע לכבס אותה.

מאמי, תחסוך מעצמך

אני בטח חוזר על חלק מהדברים שכבר נכתבו, אבל - נו, באמת... היית מעל ומעבר ג'נטלמן כשלא חתכת מהדייט ושה- savior יקח אותה הביתה. מנסיון הדייטים שלי (פרט לעובדה שאני גם שוכב איתם בסוף, אפילו אם הם לא מוצלחים, אבל ממתי אני דוגמה למשהו) - כמה יותר מהר להעלים אותה ככה יותר בריא. לך למפגש דייטים הזה. תמצא לעצמך מישהי שווה אבל בעיקר נחמדה, ויחד תשבו לראות איך הפוסטמה הורסת לעצמה עוד קשרים.

האגס 1

New member
אתה יודע מה?

רק בשביל לראות את הפוסטמה הורסת לעצמה עוד קשרים ומשפילה את עצמה בפומבי, רק בשביל זה - שווה לקחת אותה לשם...
ואל דאגה, לא הולכת לבוא שום יוזמה ממני כדי לקחת אותה לשם. אם היא כל כך תרצה - היא זאת שלויה בי, ואני לא צריך אותה כדי להגיע לשם. אני גם ממש לא בטוח שביא תעיז להתקשר אלי שוב. דרך אגב - הייתי צריך להזמן לא פטריות, אלא פסטה עם שום... אבל לי יש עדיין טאקט.

למה יש לי הרגשה כזו,

ומתנצל מראש על הבוטות ועל ניתוח קר של שורות שנכתבו על ידי אדם שאני לא מכיר, שאתה ממש מעוניין שהיא תתקשר? ולמה אתה מרגיש שהיא טובה ממך? (במיוחד כשזה בדיוק ההפך!!!)

האגס 1

New member
אסביר:

באיזשהו שלב בימים האחרונים חשבתי על זה כך, שאם כן ניסע ביחד לאותו אירוע - כמובן שלא בתור זוג - זה יכול, איכשהו, להמתיק את הטעם הרע של הבליינד דייט ההוא, וזה במידה שההתנצלות שלה באמת היתה כנה ושהיא באמת נבהלה מעצמה. אבל האמת היא שאנייכול לחיות גם בלי זה. אני לא ממש חושב שהיא טובה ממני, במיוחד לאור מה שאמרתי לה, שהיה כנה מאוד - לא אומרים את זה למישהו שחושבים שהוא יותר טוב ממך. אבל ייתכן שאם אני מעוניין בכלל שהיא תתקשר, זה רק כדי לסרב. ואם היא לא תתקשר - אני אדע שאין שום סיכוי שהיא חושבת עלי במונחים של ניצול (צריכה אותי רק בתור טרמפ מזדמן) ואני אדע שהיא באמת נבהלה מעצמה. אני בהחלט אשמח לנסוע לבד לאירוע כדי להשיג באמת אוירה טובה.

אתה יודע מה? ../images/Emo20.gif

יש לי הרגשה שאתה לא תניח לסיפור הזה לפני שתרגיש ש"הראית לה" ו"הוכחת לה". וחבל על האנרגיה, כי מה ייצא לך, בעצם? אז הראית לפוסטמה, ביג פאקינג דיל.

האגס 1

New member
ואם זה כן ככה או לא ככה

אני חושב שכבר הראיתי לה - במרכאות או לא במרכאות - ויותר מזה לא יכולתי לעשות בסיטואציה שנוצרה. לא יותר מזה ולא פחות מזה.

shellyland

New member
../images/Emo32.gif שלא כמו הדייט שלי

מיום שישי בערב, שכל הזמן שלח SMSים לדייט הבא שלו.
נו, ילד, כבר כתבו עלינו בעיתון?

למעלה