רצף זמן חלל
New member
צרות עם הצוות... help?
היי אנשימים.
יש לי בעיה ע-נ-ק-י-ת... השנה, בתור מש"צית, אני לא מדריכה קבוצות בישוב. הקטע הוא שכרגע אין לנו רכז\ת, אז בעצם אני המדריכה הכי מבוגרת (מש"צית יחידה). יש אצלנו 4 מד"מיות ו-3 מד"ציות. הן התחלקו בעצמן (כי הן לא רצו לקבל את החלוקה של הרכזת היוצאת) להדרכות, ויתחילו להדריך השבוע. העניין הוא שהן לא טורחות להגיד לי על ישיבות שלהן, מההנחה המוטעת שבגלל שאני לא מדריכה אז זה לא ענייני. מה שיותר מעצבן זה שאני כבר מתחילת הלימודים אומרת להן שצריך להדריך, ומנסה להביא לכך שהן יתחלקו ויתחילו להדריך, והן כל הזמן דוחות את זה ואומרות לי "כן כן" ומתייחסות אליי כאילו שאני מנסה להשתלט עליהן, כאשר זה בכלל לא הסיבה -- אני פשוט מנסה להתחיל להריץ פעולות, בעיקר כי זהו חודש הפתיחה וכי חג המעלות מתקרב. השנה לא יהיה בישוב חג מעלות ישובי כי אין לי זמן להרים את זה ואני בטוחה שהבנות לא יעשו את זה בעצמן. אני לא יודעת מה לעשות כדי לגרום להן להבין שגם אני חלק מהצוות הדרכה. הן קיימו ישיבה בלעדיי והייתי צריכה לרדוף אחריהן כדי להבין מי מדריכה את מי. אני אובדת עצות. אם למישהו יש רעיון בקשר למה שאני יכולה לעשות עד שיהיה רכז (כאשר יש רכז אז הוא מארגן את הדברים האלה והמדריכים מתייחסים אליו), אני אשמח לשמוע.
ושנה טובה
לכולם.
היי אנשימים.