צרות לא באות לבד....

צרות לא באות לבד....

הן באות בצרורות... אז לדעת שזה מין חוק כזה - אנחנו יודעים. לפעמים צוחקים. ובדרך כלל שוכחים. ואז הן מופיעות - אחת אחרי השניה. אחת אחרי חברתה.... לא מספיק צרה א'... ובאה מיד אחריה ב' וגם ג' .. ודי!!! מספיק. כוח... רק כוח הוא כנראה משאב מוגבל בכמותו.

תודה....../images/Emo39.gif

מה קורה??? כמו שכתבתי . אחת אחרי השניה.. אבל יהיה בסדר. רק שקשה בלי לדבר... ואין לי ממש עם מי אז אני כאן

אלעד2

New member
אומרים דווקא שהכוח לא מוגבל

האמת היא שיש מקרים שמראים שזה באמת נכון... אנשים יצאו מתהומות שאי אפשר בכלל לתאר... ונשארו בני אדם!

כן. אני יודעת

ואני בהחלט מתכוונת לצאת מזה.. ולהמשיך להיות בן אדם. אולי אפילו עוד יותר טוב... אלא שלא קלה היא הדרך.. וארוכה ארוכה ארוכה.

שחף JL

New member
קשה לך לכתוב על זה בפורום,

או שאת רוצה לדבר עם מישהו לא וירטואלי ואין לך עם מי?

לא תמיד הכל תלוי בנו...

אז אני כאן - כי יש רגעים שקשה לי לשאת את כובד החיים.. ואז רושמת את זה כאן. וחבוק וירטואלי מכאן - החלט עוזר. ולפעמים - מוצאת אוזן קשבת אמיתית.. אבל זה מעט, ולא תמיד זמין. ולא תמיד אפשר לסמוך על המאזין. וכו'...וכו'.. אז אני רוצה גם וגם... ומנסה ליצור גם וגם... והעיקר -- לעבור את התקופה הזו !!!

שחף JL

New member
לא הכל, אבל הרבה תלוי בנו

קודם כל, הקושי לכתוב בפורום והבחירה מה לכתוב ומה לא הם שלך, לא? יש גם את הצ'אט של סה"ר, וגם מסר אישי לגבי אוזן אמיתית קשבת, את יודעת למצוא כזו לפעמים, אז אולי תוכלי למצוא לעיתים יותר קרובות. אהבתי את השימוש שלך במילה "ליצור", כי אני מאמין שזה בעצם מה שאנחנו עושים. אז תאמיני שאת יכולה ליצור גם וגם, ותסלקי את מה שמעכב אותך ביצירה הזו.
שחף

וכן - קשה לכתוב כאן

לפעמים. זאת אומרת - נורא קל לכתוב. מתוך ידיעה שמישהו יקרא, יגיב ויעזור - גם אם זה וירטואלית. הקושי הוא של פחד מחשיפה של פרטים מזהים יותר מדי. בעוד שבחיים מחוץ לרשת - החשיפה היא בפני מי שאני בוחרת , הרי שכאן כל אחד יכול לראות , לקרוא... אז את פרטי הזיהוי מנסה לטשטש. את פרטי ה"צרות" מנסה לא לחשוף. יודעת שאלו שמגיבים - חסרים אולי פרטים נחוצים להושיט יד יותר תומכת. אבל זו שכרה של שמירה על פרטיות. אין לי ברירה. לא כל הקשיים קשורים אלי... רק חלקם. ורק עליהם מותר לי לכתוב. כל השאר - שהוא הכאב של האחר , המחלה של האחר - שייך לו. הוא ייבחר אם לחשוף או לא, ועד כמה.

שחף JL

New member
נכון, בכל מה שקשור

לפרטים של אחרים צריך להיות זהירים יותר.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
צרה אחרי צרה...

כשצרות באות בצרורות, כמו שאמרת, זה גוזל הרבה אנרגיות וכוחות לטפל בכולן ביחד.. לפעמים יקרה, לפעמים אפשר לטפל בהן אחת אחת...לאט לאט...צעד צעד...ואפשר גם בין הצעדים לעצור ולנוח, לאגור כוחות לקראת המשך הצעידה, או לבקש ממישהו שיצעד איתך, שיעזור לך להתגבר, או פשוט שיהיה איתך... אנחנו איתך, מושיטים יד וצועדים לידך...מקשיבים ורוצים לנסות להקל, שתפי אותנו עוד.

הצרות והבעיות

משום מה לא יודעות שאפשר לטפל בהן אחת אחת.. ואז הן באות ביחד. ותאמינו לי - חייבים לפעמים לתקוף אותן חזרה בעת ובעונה אחת. מכל החזיתות.. וואלה - זה לא קל. וזה מעייף. וזה מתיש. לאו דווקא פיזית. בעיקר נפשית. חבל שאני לא יותר שמנמנה - הייתי יכולה להתחלק לכמה, להיות נוכחת במספר מקומות ביחד....

eli42

New member
הצרות והבעיות../images/Emo24.gif

מקוה מאוד שיוקל לך בקרוב כי הנטל הוא קשה,ואני מאמין כמו שחף שקצת שיחה איתנו עוזרת גם ואם עזרנו קצת אז זו שימחתנו מקוה שהצרות יעלמו לך ושלא תדעי עוד שולח לך תיבוק קטן
אלי

למעלה