צרות טובות
ככה באו לי צרות טובות שניים הם והם לא יודעים. זה על זה וזה על זה. הוא1. אותו אני מכירה מהעבודה. הוא עובד איתי. בערך שלושה- ארבעה חודשים. רק בחודשיים האחרונים הוא התחיל למשוך את תשומת ליבי. אני זוכרת בדיוק מתי זה התחיל. נכנסתי לשירותים וראיתי אותו מתלבש, ז`תומרת, בלי חולצה. והוא היה כל כך חתיך ויפה. נשארתי בלי מילים
הוא משיכה אחת גדולה. אני מאוד נמשכת אליו. מאוד. הוא כל כך חזק וכל כך גברי, יש לו זרועות מקסימות וחזקות וגוף שרירי ויפה בדיוק כמו שאני אוהבת. ואם זאת, יש לו את החיוך הכי מבויש והכי מתוק שאני מכירה. פשוט מקסים. הוא גבר. גבר חזק. ואני תמיד נמשכתי לגברים חזקים שיכולי ם לשמור עליי כמו על ילדה קטנה שמגנים עליה. הוא בן 20 וקצת. לא נראה לי שהוא יודע שזה מה שאני מרגישה. אני מאוד נמשכת אליו. כל כך. ואני חושבת שגם באופי הוא מקסים. מממה שאני מכירה. יש לו חיוך משגע. ואני כל הזמן מצחיקה אותו. אני אוהבת להצחיק אותו. אני מתנהגת לידו קצת כמו ילדה קטנה ומטומטמת. אבל אני לא יודעת, הוא מן פנטזיה. הוא נורא יפה. ואני חושבת שאם הוא פנוי אני אוכל לעשות מאמץ ולהשיג אותו. אני לא יודעת אם אני אראה אותו שוב? הוא מפסיק לעבוד בהדרגה. אני גם לא יודעת מה לומר לו? ואיך אמשיך את הקשר משם? הוא יפה. פשוט מושך. מושך. הוא2. ואוו. איך הכל התחיל ואיך הגענו עד כאן. אני לא יודעת מתי כל זה נבנה. כמו בסרטים הקיט`שיים האלה, התחלנו כידידים טובים, אולי הכי טובים, אבל תמיד היה את הצל של הספק הזה שחג מעליי שהוא רוצה יותר. בסוף צדקתי. והוא התחיל לרמוז בכל מיני הודעות. פה ושם ושם ופה והתנשנו בסיטואציה הכי רומנטית שיכולתי לקבל לנשיקה הראשונה שלי. הוא הנשיקה הראשונה שלי. יש לו אופי מדהים. אני חושבת להגיד מושלם. מושלם בשבילי. אני יכולה לדבר איתו על הכל והוא סבלני אליי וקורא אותי ומחכה לי. כל מה שיכולתי לבקש מאופי, יש לו. מאז הכל התבלבל לי.. הקשר לא זז לא לכאן ולא לכאן אני מרגישה כלפיו משהו, את זה אני יודעת הוא מאוד חשוב לי וכשהוא לא כאן אני מתגעגעת אני חושבת עליו המון ואני חושבת שאם הוא יהיה עצוב אני גם אהיה עצובה וההפך קשה לי ללכת לישון בלי שאדבר איתו לפחות פעם אחת ביום אולי זה מהרגל אבל הוא החבר הכי טוב שלי. וקשה לי לוותר עליו פשוט, הוא רוצה. הוא כל כך רוצה. ואני נעצרת. כי אני מריגשה שאין את התשוקה. את התשוקה שדיברתי עליו קודם. אין משיכה. רק לפעמים, טיפה..כי הוא מתוק כל כך ואנמ כל הזמן מתחננת שאוכל להימשך אליו יותר, ואז הכל יהיה מושלם ואני מפחדת שזה לא יקרה, שאף פעם המשיכה הזו והתשוקה הזו לא תגיע ואז אהבה רומנטית לא תהיה אהבה אליו כבר יש, אבל אני לא יודעת אם רומנטית ואני כל כך רוצה שזה יצליח ביננו, אבל בלי תשוקה ומשיכה אי אפשר השאלה, אם היא תגיע? ומתי? אז עכשיו. יש שניים. על מי הייתם הולכים?
ככה באו לי צרות טובות שניים הם והם לא יודעים. זה על זה וזה על זה. הוא1. אותו אני מכירה מהעבודה. הוא עובד איתי. בערך שלושה- ארבעה חודשים. רק בחודשיים האחרונים הוא התחיל למשוך את תשומת ליבי. אני זוכרת בדיוק מתי זה התחיל. נכנסתי לשירותים וראיתי אותו מתלבש, ז`תומרת, בלי חולצה. והוא היה כל כך חתיך ויפה. נשארתי בלי מילים