צרות טובות

Amalia J

New member
צרות טובות

ככה באו לי צרות טובות שניים הם והם לא יודעים. זה על זה וזה על זה. הוא1. אותו אני מכירה מהעבודה. הוא עובד איתי. בערך שלושה- ארבעה חודשים. רק בחודשיים האחרונים הוא התחיל למשוך את תשומת ליבי. אני זוכרת בדיוק מתי זה התחיל. נכנסתי לשירותים וראיתי אותו מתלבש, ז`תומרת, בלי חולצה. והוא היה כל כך חתיך ויפה. נשארתי בלי מילים
הוא משיכה אחת גדולה. אני מאוד נמשכת אליו. מאוד. הוא כל כך חזק וכל כך גברי, יש לו זרועות מקסימות וחזקות וגוף שרירי ויפה בדיוק כמו שאני אוהבת. ואם זאת, יש לו את החיוך הכי מבויש והכי מתוק שאני מכירה. פשוט מקסים. הוא גבר. גבר חזק. ואני תמיד נמשכתי לגברים חזקים שיכולי ם לשמור עליי כמו על ילדה קטנה שמגנים עליה. הוא בן 20 וקצת. לא נראה לי שהוא יודע שזה מה שאני מרגישה. אני מאוד נמשכת אליו. כל כך. ואני חושבת שגם באופי הוא מקסים. מממה שאני מכירה. יש לו חיוך משגע. ואני כל הזמן מצחיקה אותו. אני אוהבת להצחיק אותו. אני מתנהגת לידו קצת כמו ילדה קטנה ומטומטמת. אבל אני לא יודעת, הוא מן פנטזיה. הוא נורא יפה. ואני חושבת שאם הוא פנוי אני אוכל לעשות מאמץ ולהשיג אותו. אני לא יודעת אם אני אראה אותו שוב? הוא מפסיק לעבוד בהדרגה. אני גם לא יודעת מה לומר לו? ואיך אמשיך את הקשר משם? הוא יפה. פשוט מושך. מושך. הוא2. ואוו. איך הכל התחיל ואיך הגענו עד כאן. אני לא יודעת מתי כל זה נבנה. כמו בסרטים הקיט`שיים האלה, התחלנו כידידים טובים, אולי הכי טובים, אבל תמיד היה את הצל של הספק הזה שחג מעליי שהוא רוצה יותר. בסוף צדקתי. והוא התחיל לרמוז בכל מיני הודעות. פה ושם ושם ופה והתנשנו בסיטואציה הכי רומנטית שיכולתי לקבל לנשיקה הראשונה שלי. הוא הנשיקה הראשונה שלי. יש לו אופי מדהים. אני חושבת להגיד מושלם. מושלם בשבילי. אני יכולה לדבר איתו על הכל והוא סבלני אליי וקורא אותי ומחכה לי. כל מה שיכולתי לבקש מאופי, יש לו. מאז הכל התבלבל לי.. הקשר לא זז לא לכאן ולא לכאן אני מרגישה כלפיו משהו, את זה אני יודעת הוא מאוד חשוב לי וכשהוא לא כאן אני מתגעגעת אני חושבת עליו המון ואני חושבת שאם הוא יהיה עצוב אני גם אהיה עצובה וההפך קשה לי ללכת לישון בלי שאדבר איתו לפחות פעם אחת ביום אולי זה מהרגל אבל הוא החבר הכי טוב שלי. וקשה לי לוותר עליו פשוט, הוא רוצה. הוא כל כך רוצה. ואני נעצרת. כי אני מריגשה שאין את התשוקה. את התשוקה שדיברתי עליו קודם. אין משיכה. רק לפעמים, טיפה..כי הוא מתוק כל כך ואנמ כל הזמן מתחננת שאוכל להימשך אליו יותר, ואז הכל יהיה מושלם ואני מפחדת שזה לא יקרה, שאף פעם המשיכה הזו והתשוקה הזו לא תגיע ואז אהבה רומנטית לא תהיה אהבה אליו כבר יש, אבל אני לא יודעת אם רומנטית ואני כל כך רוצה שזה יצליח ביננו, אבל בלי תשוקה ומשיכה אי אפשר השאלה, אם היא תגיע? ומתי? אז עכשיו. יש שניים. על מי הייתם הולכים?

תשוקה ומשיכה אל מישהו שהיה ידיד שלך

זה משהו מורכב שהרבה פעמים לא מופיע מייד, פשוט כי צריך לשנות את החשיבה לגבי האדם הזה. האם אפשרת לעצמך לעשות את השינוי בחשיבה?האם אפשרת לו?

elena20

New member
היתי הולכת על השני, תתנו לו זמן , הראשון

סתם פנטזיה מינית, אולי כשתכירי אותו לעומק לא תרצי להיות איתו בכלל.

Amalia J

New member
תודה על התגובות:)

כן, אפשרתי לעצמי לעשות את השינוי בחשיבה, לגמרי. ולפעמים כן פתאום חשבתי על עצמנו בצורה רומנטית , במיוחד אחרי שהתנשקנו. אבל אני לא מרגישה כלפיו את המשיכה ואת התחושה הזו שאני מרגישה לראשון ואני רוצה להרגיש..ואני מפחדת שלא ארגיש..

elena20

New member
ממה שכתבת את כן מרגישה כלפיו הבחור השני רגשות

רומנטיים, וכלפי הראשון מרגישה משיכית מינית, זה טבעי. גם כשיש לנו בני זוג אנחנו עדיין יכולים לפנטז על אנשים אחרים או להימשך לאנשים אחרים. זה קצת בעייתי כי עם הבחור הראשון את עובדת ורואה אותו כל הזמן, אולי תנסי להתרחק ממנו טיפה.

martini6

New member
אני הייתי הולכת על

הבחור הראשון. משיכה היא הבסיס לתחילת קשר רומנטי. לפי דעתי משיכה צריכה להיות מהרגע הראשוני, וברגע שהיא לא שם, היא גם לא תגיע בעתיד. לא משנה עד כמה הבחור השני מקסים, חם ואוהב, אבל כל זה לא ימלא לך את הלב, לא יגרום לך לפרפרים ותשוקה אמיתית ולא יגרום לך להרגיש. בהצלחה! שתפי אותנו בהתפתחויות:)

מתוך ניסיון

מאוד דומה לשני המקרים אותם ציינת - הייתי הולכת על הראשון.

כן, אנסה.

תראי, היה לי את "תסמונת הידיד" הזה. בדיוק אותו דבר. אחד לאחד. הוא רצה אותי מאוד. כמעט מיד אחרי שהכרנו. הוא ידע שאני לא מעוניינת. אבל הוא ניסה וניסה וניסה. ניסיתי בעצמי לבדוק אם אני נמשכת אליו ויש משהו אבל פשוט זה לא היה קיים. הוא בנאדם מדדהים, טוב לב, זהב, מקסים, מצחיק ואינטיליגנט. אבל לא נמשכתי אליו. הוא דחה אותי. לא יכולתי לחשוב על עצמי נוגעת בו, נמצאת איתו במצבים אינטימיים. לא נמשכתי אליו למרות אופיו המדהים. ואני בדיעה, שאם אין תשוקה ומשיכה כבר בהתחלה - זה לעולם לא יבוא אח"כ. כי הבסיס הראשוני ליצירת קשר ומערכת יחסים הוא סוג של משיכה. ואם אין אותה... אז חבל על הזמן שלך ושלו.

יום טוב

גוף ומשיכה לא חשובים, אלא נפש ואהבה הם הנעלים. השקיעי בידידות עם שניהם והביעי להם את אהבתך בהרבה מעשים טובים. כך לאט תחזקי את הקשרים, ואולי עם אחד מהם יוצר קשר חזק יותר כמו חברות.

חושבתני...

שעצם העובדה שמיספרת אותם וקראת לראשון "1" אומר הכל....לגבי מיהו המועדף עלייך... כמו כן...עם מספר "2" לא קרה כלום עד עכשיו ...אז...זה גם מראה על משהו... ועכשיו סתם שאלה... איפה זה המקום עבודה הזה שבו גברים מורידים חולצה?
אגב- מינוס גדול להיות בקשר רומנטי עם מישהו ממקום העבודה...כי מה יקרה אם וכאשר תיפרדו?!

Amalia J

New member
תודה רבה לכולם:)

כמה הבהרות: קודם כל, בימים הבאים אני עוזבת את מקום העבודה בגלל שאני מתגייסת עוד שבוע וחצי (אני בת 18 וחצי) אז כבר העניין קצת יותר מסתבך. והשני לא דוחה אותי, כלל לא, הוא נורא חמוד בעייני, אבל הוא לא גורם לי להרגיש תשוקה ומשיכה כמו הראשון:) האמת שאני רק יותר מבולבלת, וכבר אין לי כוח לחשוב על זה עוד מה יותר חשוב לתחילת קשר? משיכה ותשוקה, או חברות ואהבה (לא רומנטית)? נראה לי שבסוף אוותר על שניהם, ואחכה לאחד חדש..
אין לי כוח תמיד זה צריך להיות מסובך!!

נשמע כמו הרעיון הכי טוב עד עכשיו....

שיהיה לך בהצלחה בכל מקרה... התכוונתי בצבא ...כן? ... שהרי אין לי ספק שעם גברים אין לך בעיה ובכל זאת טיפ קטנטן...אם יורשה לי... למעשה חשובים שני הדברים גם יחד... משיכה ותשוקה מזינים את התחלת הקשר... אבל חברות ואהבה מזינים את המשך הקשר...

זכוכיות

New member
עניין של העדפה אישית

אני חושבת שבמקרה שלך, לוותר על שניהם זו גם אופציה, בעיקר משום שאף אחד לא בוער בך. אני מצאתי את עצמי במקרה 2 מספר פעמים, כלומר עם ידיד ממש ממש טוב שיש תחושה שמתפתח איתו משהו, או שמצאתי את עצמי מפתחת כלפיו רגשות, ומהרגע שהתחיל להתפתח- עוד לפני הנשיקה הראשונה, עשיתי את הסוויץ' בראש והמפגשים לפתע היו רוויים במתח מיני, ועוד מהסוג שרוב רובו מנטלי, שזה מתח מיני עצום בהרבה (לפחות אצלי). לעומת זאת, רבות מהמכרות שלי לא מסוגלות לחשוב על האופציה הזאת, הן היו הולכות על בחור מספר אחד בלי לחשוב פעמיים... אני חושבת שהעובדה שאת לא יודעת, הופכת את כל העניין ל"פחות דחוף". אז אין טעם להיכנס לסחרור ולחשוב מי ולמה ומתי.... פשוט לתת לדברים לזרום כמו שהם עד שכן תדעי. אולי אם הזמן תמצאי את עצמך מתקרבת לבחור מספר אחד, אולי תמצאי את עצמך נמשכת לבחור מספר 2, ואולי תכירי מישהו חדש לגמרי.

למעלה