נסיכת אהבה
New member
צרות טובות ../images/Emo9.gif
מכירים את ה"צרות" האלה שהן לא כאלה גרועות, אבל כשאין פורפורציות הן קצת מעצבנות, כמו לעשות ביבייסיטר כשממש לא בא, אבל מצד שני אם מסתכלים על החיובי: יש זמן ללמוד, ואפילו משלמים לך על זה
וזוהי רק דוגמא
. מביאה בפניכם את השיר "צרות טובות" של השולשרים שהביא לי את המוזה לשאלה: בעירי היו שתי עלמות שתי עלמות יפות ותאומות. הן היו תמיד כל כך דומות, כל כך דומות היו העלמות. ואהבתי את שתיהן, אלי, זאת שלי היתה וזאת שלי, ככה באו לי צרות טובות שתים הן ולא יודעות זאת על זו, וזו על זאת. האחת נשאתי להרים כדי לראות בזרח החמה ואת השניה ליערים לראות כיצד השמש נעלמה. ואהבתי את שתיהן, אלי, זאת שלי היתה וזאת שלי, ככה באו לי צרות טובות שתים הן ולא יודעות זאת על זו, וזו על זאת. איך שהימים חולפים מהר ואיך הליל הולך ומתקצר, והמלאכים רומזים לי כבר - מה אעשה, במי מהן אבחר? ואהבתי את שתיהן, אלי, זאת שלי היתה וזאת שלי, ככה באו לי צרות טובות שתים הן ולא יודעות זאת על זו, וזו על זאת. ולשאלה
: איזה "צרות" טובות יש לכן, שמצד אחד אין חשק להתמודד איתם ומצד שני- כן יש ל"צרות" האלה צדדים חיוביים שאפשר לנצל בשמחה
מכירים את ה"צרות" האלה שהן לא כאלה גרועות, אבל כשאין פורפורציות הן קצת מעצבנות, כמו לעשות ביבייסיטר כשממש לא בא, אבל מצד שני אם מסתכלים על החיובי: יש זמן ללמוד, ואפילו משלמים לך על זה