צרות בצרורות

חלי80

New member
רפואה שלמה

היי זואילי רפואה שלמה לאביך אם את צריכה משהו אפילו להתנתק את יודעת איפה אני נמצאת ומה הנייד שלי תיהיה חזקה אבא שלך צריך אותך

galias3

New member
Ouch

Ouch, cross my fingers for you and I hope your dad will get better ASAP. Be strong ! Reading here I know you have been through some bad happenings in your life so I wish you all the best and very fast recovery! Sending you strength from abraod

זואילי

New member
שוב תודה לכולכן

התמיכה שלכן באמת עוזרת. גם פה וגם הטלפונים והסמסים. אמנם לרוב אני לא זמינה כי הסלולרי כבוי, וגם אין לי כ"כ כוח לדבר - אבל מקבלת את כל האנרגיות הטובות שלכן - חברותיי היקרות. אני עושה משמרות עם אמא בבי"ח. היום סופסוף שיחררו אותו מהטובוס והוא נושם לבד, אבל הלב עדיין חלש. מטפלים בו בצורה יוצאת מן הכלל. היום צוות האחיות היו מדהימות ורגישות. אני עייפה מאוד והולכת עכשיו לנוח. מה שכן, האנדו נבהל, ואמנם אני על כדורים, אבל ברגעים שכאלו, כשכל כולי מטפלת באהוביי - כל הכאבים מתגמדים, ומסתתרים בפינה. אז אני בסדר, ומאמינה בכל ליבי שאבא שלי - החזק והמדהים שלי - יתאושש וישוב הבייתה. אוהבת אתכן מאוד, ומודה על מזלי שיש לי חברות כמוכן.

liatsw1

New member
זואי, עכשו קראתי - אני איתך!

בס"ד את אדם חזק ובכלל כל הקשיים הללו רק הופכים אותך חזקה יותר. בשביל מה יש "דוסית" בפורום??? תשלחי לי את שם אביך ושם אימו - אתפלל עליו ואעביר הלאה לחברות לקריאת תהילים לרפואה שלמה שלו. שנשמע בשורות טובות במהרה והתאוששות מהירה. נשיקות וחיבוקים.

lior362

New member
מחזיקה אצבעות

הבה הרבה חיבוקים ומחזיקה אצבעות . אמן שיהיו רק בשורות טובות .

רק עכשיו ראיתי. אני כ"כ מצטערת

לא הייתי פה כמה ימים בגלל לחץ בעבודה. אני כ"כ מצטערת לקרוא מה שקרה לאבא שלך. אני שולחת לו רפואה שלמה ולך חיבוק של חיזוק.

זואילי

New member
הי בננות

מקבלת את כל ההודעות והסמסים. אין לי כוחות להסביר בטלפון, אז לא לכעוס אם אני לא עונה. המצב עוד לא יציב. החלטנו על שיגרה שאני מקפיצה את אמא בבוקר לשבת איתו ואז נוסעת לעבודה לכמה שעות, יוצאת להחזיר אותה הבייתה, הולכות לנוח ואז אני נוסעת לשם. בוהה במוניטורים, מלטפת, מנשקת וחסרת אונים. בוכה. עייפה מספיק כדי לישון בלילה. בין לבין שמה לב לכאבים שלי ולוקחת עוד כדור. מחבקת את אמא, נכנסת לפה כדי לקרוא. זה המצב כרגע.

זוזו יקרה ../images/Emo201.gif

ממשיכה להחזיק אצבעות שהוא יצא מזה ויחזור לעצמו כמה שיותר מהר. שולחת
לחזק אותך עד כמה שאפשר. אני פה וב-
אם תרצי לדבר. מייקי

lee E

New member
יקירה

ליבי איתך. תחזיקי מעמד ואל תשכחי לעדכן.

הי זואילי ../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד.
מחכה לשמוע ממך ומקווה שהכל יסתיים על הצד הטוב ביותר.

אוי ואבוי זואילי../images/Emo201.gif מתפללת לטוב..

זואילי יקרה כל כך, איזו בשורות לא נעימות בכלל
מתפללת מאוד-מאוד-מאוד בשביל אבא שלך שתהייה לו רפואה שלמה
שיהיו לך ולאמך הרבה כוחות
בשביל להיות לידו להחלמתו
המהירה - אמן! מתפללת רק לטוב

זואילי

New member
עדכוני זואילי, והפעם בפרק של הישרדות

מאתמול אני מרגישה מחוזקת יותר. פשוט נותנים לי לטפל באבא, וזה עושה לי הרגשה טובה. אז הוא עוד לא משהו, עדיין מחובר לחמצן כל הזמן, אבל אוכל כמו ציפור וישן כמו ילד, עקשן וחסר סבלנות כמו שאני אוהבת, ועצבני על מי שמעצבן. תגידו, מה ההגיון שעומד מאחורי זה שרופא תוקע מחטים ולא אחיות? יש שם איזה טיפוס, שבא לי לחנוק. מפוצץ לו ורידים כל הזמן, ואני אח"כ עוברת על כל שפריץ עם משחת הרסקיו... בחיי, אפילו אני עכשיו אחרי האקספרימנט שלי עם מחטים - יכולה לדקור אותו יותר טוב מאותו רופא. מקווה שהיום יותר מאוחר כבר יושיבו אותו קצת ואוכל לעשות לו עיסוי. הרי לא סתם למדתי 5 שנים רפואה טבעית עם התמחות בתראפיית המסאז'.... בתקווה לסופ"ש רגוע ושל החלמה לכולנו
(ואפילו כאבי האנדו שלי טיפהל'ה נרגעו).

gui1

New member
זואלי 5 שנים רפואה טבעית עם התחות המסג?

אז מה רע בסגול ? וצמחי מרפא ?

זואילי

New member
אמממ.....

אז זהו, שכשאחותי חלתה ולא היה בידי לסייע, וכשבכל שנות החיפוש אחר מזור לאנדו - לא הצלחתי גם כן.... הבנתי ביני לבין עצמי שלא משם תבוא הישועה... אבל חלילה - אינני פוסלת את העולם המופלא והגדול של הרפואה המשלימה, אני משתמשת בידע שרכשתי ובמרקחות שגם אני מכירה אותן - וממשיכה לעשות כמיטב יכולתי. מאמינה במגע שמביא להרגעה והטבה ובאנרגיות חיוביות שכוחן רב. החורף היה אין סגול, ומתמיד יש לי מהסגולים וגם הסגולות. ואם תארגני לי צמח עם ריח עדין וטעם מתוק שיעשה נעים לנפש (לא, לא הצמח ההוא!) ויותיר אחריו שובל בשביל איזה אף זכרי שגם יהיה נעים לגופ-נפש, אזי מצאנו עוד סוג של מרפא.

gui1

New member
נו באמת ...

משפחה זה תמיד בעיה ולכן אני מלכתחילה לא נכנסת ולמרות הניסיון שלי ולמרות שיחסית המקרים קלים עם משפחה אין לי הצלחות ואני , אני בעיה מהלכת אבל להרים ידיים להעליב לקלס מילארד סינים...דווקא נראה לי שהצמח ההוא יכול לעשות טוב ..... אני לא חושבת בצמחים בודדים אלא בפורמולות ותאמיני לי שתמיד יש תקווה ויש להיזהר מבחורים עם אף שבת שלום ורפואה שלמה לאבא נ ב דיקור יכול לעזוור אבל מעטים הרופאים שמסכימים להכניס טיפולים לטיפול נמרץ אבל נראה לי שאם הרופא שדוקר אפשר לעשות קומבינות מחטים

זואילי

New member
כשאת צודקת - את צודקת!

לימדו אותנו "הגנות" בעיקר כשמטפלים בבני משפחה. לפעמים זכרתי ולפעמים מרוב הרצון הטוב שכחתי. הסינים לא ייעלבו ממני. אבקש מגליה שלנו להתנצל בשמי. לא אוהבת את הצמח ההוא, אבל אם תמצאי פיתרון לבעיית הריח והטעם של הפורמולות - אתייצב במעונך. אכן נזהרת עם בחורים עם אף - אף על פי שלרוב הם נעימים למראה. היום בעודי מתעודדת מאבי, שאפילו גרם לי לצחוק מבדיחה שאמר, הצצתי על רופא אחר, בעל אף בשמיים אך עם חזות מרשימה - מה שאולי אומר שהתחלתי לחזור לעצמי או שמא למרבה הצער הנני מבייצת... המשך סופ"ש רגוע לכולנו

זואילי

New member
עדכונים

עוברת עכשיו סדנא באיך להפוך ל"סופר וומן".... כל השבוע וגם עכשיו בסופ"ש - אני רצה מפה לשם, כולל סידורים ועזרה גם לאמא. כמובן שזה מתיש אבל אני מרגישה עם זה טוב. אין לי סבלנות לטלפונים והסברים. גם ככה אני עסוקה בהסברה לכל הקרובי משפחה וכו'. המצב טוב יותר יחסית ב 3 ימים האחרונים, אך עדיין - טיפול נמרץ... יקח עוד זמן. מקווה לטוב.

למעלה