צרות בצרורות

זואילי

New member
צרות בצרורות

מישהו צוחק עלי בלי שום רחמים. אבא שלי מאושפז במצב קשה. התקף לב קשה מאוד. מורדם ומונשם. לא יודעים מה יהיה. נשבר לי הזין. עולם מחורבן. חרא חיים. נגמרו לי כל הכוחות.
 
את לא עונה

מתפללת שיצא מזה כמה שיותר מהר. תעדכני מתי שתוכלי. אוהבת ודואגת מייקי
 

gui1

New member
מאמי תרגישי טוב את ואביך

ובהזדמנות נדבר על החולצה הסגולה והצמחים המתאימים
 
זואי

תקופה כל כך קשה שבאמת קשה להאמין שזה קורה. תמצאי בתוכך את מאגר הכוחות הנסתר. שנמצא שם בשביל ימים שכאלו. הלוואי שאבא יתאושש ויחזור לעצמו כמה שיותר מהר. הרבה הרבה אהבה, אניש.
 

קרנון32

New member
זואילי תהיה חזקה ../images/Emo201.gif

החלמה מהירה לאביך שיצא מזה במהרה ואל תאבדי את כוחותיך הם קיימים שם ולפעמים במיוחד במצבים אלו
 

לולי72

New member
אויש זואילי, שולחת הרבה../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

וכמובן
, מחזיקה
להחלמה מהירה לאביך.
 

maytalita

New member
אוי ואבוי, זואילוש מתוקה ../images/Emo201.gif

מקווה שיתאושש במהרה! עדכני מה קורה.
 
יקרה שלי ../images/Emo24.gif

כל כך קשה
אני לא מפסיקה לחשוב עליך, דברי איתי אם את רוצה. אנסה להתקשר תחזיקי מעמד ואם את צריכה משהו רק תגידי
 

lee E

New member
אוי ואבוי אוי ואבוי.

אל תתיאשי....כולנו איתך. מחזיקה לך אצבעות שהכל יעבור בשלום..חייב לעבור בשלום.
 

galim29

New member
רק תגידי ואני אצלך../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

השארתי לך הודעה. כל מה שאת צריכה זוזו, טלפון אחד ואני אצלך. אוהבת אותך ואת אצלי בראש יחד עם אביך. דברי איתי ברגע שתוכלי.
 

זואילי

New member
מתוקות שלי ../images/Emo24.gif

אמא ואני חזרנו הבייתה. הוא התעורר אבל עדיין מונשם. מגיב לנו ובהלם מכל הצינורות והציפצופים. כמובן שהייתי צריכה להזכיר לאחות שהיא רואה עשרות כמוהו, אבל בשבילי הוא אחד ויחיד. אבא שלי! אז עיצבנתי אותה... בסופו של דבר אחרי שהסתובבתי סביב הצוות כמו דבורה עצבנית ונתתי לכולם את מבטי הרצח שלי - נתנו לו תרופת הרגעה שיישן והעיפו אותנו. הוא בכלל לא רצה שנישאר לישון שם, וכשהן אמרו שהן סוגרות את המחלקה אז לידן אמרתי לו - אתה רואה, קיבלת מה שרצית. הם במילא מסלקים אותנו, אז הוא עשה סימן של יופי יופי, והאחיות היו בהלם. מקווה שמחר באמת המצב ישתפר. תודה לכן על התמיכה. באמת לא פשוט. אחרי מה שעברנו עם אחותי, אחרי הבלגנים שלי - עכשיו נופל עלינו דבר כזה. הרי אין לי ברירה אלא להיות חזקה. אז התפרקתי וקמתי.
 
טוב לשמוע

שהוא ער ומגיב. ממשיכה להחזיק אצבעות שהוא יצא מזה מהר מהר. מקווה שגם אצלך יש שיפור. תמשיכי לעדכן
 
מתוקה!

מכירה את זה מקרוב, גם אבא שלי סבל מהלב, שולחת
גדולים גדולים גדולים. אם את צריכה משהו, אני כמו כולנו כאן בשבילך כל הזמן.
 

ha1231

New member
רפואה שלמה לאביך ותהיי חזקה עד כמה שאפשר

מחזקת אותך מרחוק ושולחת אליך הרבה
 
זואי יקרה-רק היום נכנסתי לפורום וכואב לשמוע

על התלאות והצרות שאת עוברת. ואני מחזיקה אצבעות ומקווה שאביך יחלים במהרה ויחזור לאיתנו. לפעמים יש תקופות כל כך קשות שאנו לא יודעים מאיפה זה בא וכמה עוד נסבול אבל כוחות מגיעים מלמעלה. הקדוש ברוך הוא בסוף מפסיק את הייסורים. שיבוא עליכם רק טוב עם בוא האביב ושתהיה רק בריאות בריאות ובריאות. אמן ואמן!
 

אנדי 22

New member
מאחלת לאביך רפואנ שלמה בקרוב!!!../images/Emo201.gif

אנחנו פה איתך אם את צריכה את יודעת נכון? אנדי.
 
זואילי יקרה

מבינה אותך כל כך. מקווה ומתפללת איתך לטוב. יודעת כמה זה קשה. אם אני יכולה לעזור במשהו, רק תגידי.
 
למעלה