צרור שאלות

רחלילי

New member
מקום נעים לאכל בו מודיעין צפונה

שאלה שאותגרתי בה אמש: האם המחלבה בנחלים (מישהו זוכר את שמה!?) היא מקום שנחשב בטוח להריוניות מבחינת איכות הגבינות? מישהו מכיר מקום שווה אחר באותו סגנון שיש באזור מודיעין עד פ"ת?
 

רחלילי

New member
ובאותו קשר המלצה לספר טוב

להריונית שנכנסת לשמירה, משהו שיעביר לה בסבבה ובאופטימיות את השבועות שצפויים לה. דרישות: לא מאיר שלו החדש כי כבר יש לה. לא משהו של איך לחנך/לאלף את ילדך כי... לא.
 

Neta558

New member
אז הפעם זה באמת ../images/Emo63.gif

כבר תהיתי מי זה הספּר הזה-מאיר שלו...
 

yoelth

New member
אם הוא היה ספר

שמו היה בוודאי מייק שלו (עם חולם מלא).....
 
אני באמצע

ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו, זה נחמד ודי קולח אם בא לך משהו ממש ממש ארוך אבל די טוב אז עדן של יעל הדיה. יסמין של אלי עמיר הימנון לשמחה של שפרה הורן ואם בא לך משהו ממש ממש מצחיק אזלכי על "אין לי מושג איך היא עושה את זה של אליסון פירסון - אמנם על הורות וקרירה אבל קורע מצחוק. העיקר לנוח בשמירה (מנסיון...)
 

d a l i a l

New member
אם את רומניה אז...

"כל בית צריך מרפסת"...אוי, כמה שזה הזכיר לי את הבית...
 

mic1511

New member
זו שאלה מאד סוביקטיבית אבל אני

אישית אוהבת את בונאפה בתור בית קפה את מסעדת תיתורה ואגב יש להם גם ארוחות בוקר מדליקות ואת ספגטים ככה לצהריים נחמד זה באיזור.
 

רחלילי

New member
אכן הלכנו לבאנאפה ../images/Emo45.gif

פעם שניה השבוע אחרי 5 שנים באזור מבלי שהייתי שם מעולם! אחלה מקום. לדעתי מי שרוצה תמליל לספר שיקליט את השיחות שהולכות שם כשאני שם. נראה לי הופך לקפה הבית.
 

mic1511

New member
נו ומה עם איזה תשר/טיפ ../images/Emo8.gif את יודעת

מה אני אתפשר על הקרואסון שקדים שלהם.
 

rusty

New member
המחלבה בנחלים נקראת מרקוביץ

עד כמה שאני זוכרת, היה טעים ונחמד מאוד שם (המשרד שלנו ייחצן אותם פעם) לא ניסיתי בזמן הריון.
 
למעלה