צרור שאלות
ר רחלילי New member 30/3/06 #3 חומר פותח קשרים לילדים לאו דווקא קונדישנר או שיש קונדישינר מנצח מלבד פינוק ילדים.
א אילנית03 New member 30/3/06 #9 סרקל עובד נהדר על הקשרים במיוחד עם משאירים אותועל הראש עד שמסבנים את הגוף ורק אח"כ שוטפים
ר רחלילי New member 30/3/06 #14 אילנית שלחתי אליך חברה אני מבינה שהיא מחכה לתשובה שלך, מבקשת בשבילה לעדכן אותה במהרה, או אם יש לך המלצות על מישהו אחר.
אילנית שלחתי אליך חברה אני מבינה שהיא מחכה לתשובה שלך, מבקשת בשבילה לעדכן אותה במהרה, או אם יש לך המלצות על מישהו אחר.
א אילנית03 New member 30/3/06 #28 היי רחלילי תודה אני יודעת שהיא מחכה לתשובה אתן לה עד יום ראשון לא שכחתי
א אילנית03 New member 30/3/06 #29 חופפים ואז שמים מרכך משאירים על הראש ובינתיים ממשיכים לקלח את הילד אחרי זה שוטפים את המרכך והשיער חלק
חופפים ואז שמים מרכך משאירים על הראש ובינתיים ממשיכים לקלח את הילד אחרי זה שוטפים את המרכך והשיער חלק
א אמא של הפיצון New member 30/3/06 #22 מצטרפת להמלצה על הסרקל בספריי. לבן שלי יש שיער ממש ממש ארוך ומתולתל נורא. זה מה שמציל אותנו כל בוקר לפני הגן.
מצטרפת להמלצה על הסרקל בספריי. לבן שלי יש שיער ממש ממש ארוך ומתולתל נורא. זה מה שמציל אותנו כל בוקר לפני הגן.
ר רחלילי New member 30/3/06 #34 מתוקי וכמה מילים... הייתי מורידה את התמונה מהרשת. הוא מתוק אמיתי... הוא במקרה חבר של ירדן? או שפשוט דומה למישהו...
מתוקי וכמה מילים... הייתי מורידה את התמונה מהרשת. הוא מתוק אמיתי... הוא במקרה חבר של ירדן? או שפשוט דומה למישהו...
M mic1511 New member 30/3/06 #10 התופרת בסולומון סנטר קומה תחתונה השבוע נתתי לה וילון.. מקווה שאוכל להמשיך להמליץ עליה
ר רחלילי New member 30/3/06 #35 פותחת בעשר, הלכתי למקום אחר מצאתי מקום אחר שפתוח, כשיהיו תוצאות אעדכן.
א אמא של הפיצון New member 30/3/06 #24 מאור שיפוצים עשה אצלינו קרמיקה, תיקוני רטיבות, פתיחת סתימה, צבע ועוד.זה עבודות קטנות אבל הוא עושה גם דברים גדולים. מאוד מאוד מומלץ. מאור :0507233888
מאור שיפוצים עשה אצלינו קרמיקה, תיקוני רטיבות, פתיחת סתימה, צבע ועוד.זה עבודות קטנות אבל הוא עושה גם דברים גדולים. מאוד מאוד מומלץ. מאור :0507233888