צצצק, הנוער של היום

יש לי רעיון ..

תשלח לה לינק של הפורום .. שהיא תוכל לראות את הדיון הזה, איך כולם חושבים שהיא טיפשה ומטומטמת, ואז היא תבין שאתה ה*חכם* ולא היא. אולי היא גם תעשה עם זה משהו...

Hell is beige

New member
לא לקרוא לדשא! חכם

זה עושה לו טראומות של אנשים שמדברים על דברים מפחידים כמו פוטנציאל, ודיסיפלינציה (לינק בתחתית העמוד למשהו שדשא! כתב בזמנו). דשא! לא ניפץ את המחשב כי הוא אישית מצא את השיחה מאוד משעשעת. ודשא! יקרא לעצמו דשא! כמה שבא לו!!! עם הסימן קריאה!!! ושימותו הקנאים(???)!

Levinzone

New member
תזכור...

אם אני מתה- זה באשמתך! ומי יודע מה יהיה עם הצהבת הזאת?? תזכור!! תזכרו כולכם- אתם עדים!! -יעל-

Hell is beige

New member
דשא! אמר שימותו הקנאים

מתוך מחשבה תחילה של ``מי בלכל מקנא באיזה חמשוש שמגדל זקן וקורא לעצמו דשא?`` את באמת מקנאת בדשא!?

דשא חכם- עם הסבר!

תראה, כל אחד חכם!! ואני מסכימה עם ההסבר שלך- קראתי את מה שכתבת באתר בעבר, ואתה ממש קראת את המחשבות שלי!!!!! ככה הרגשתי בדיוק לפני כמה ימים כשקלטתי שיש לי בגרויות עוד חודש ומתוך 3 בגרויות ב-2 אני נכשלת ובשלישית אני מקווה שהמורה תסיים ללמד את כל החומר, אבל זה לא הקטע החשוב פה..... הקטע הוא שאני מממממממששש הרגשתי כמוך שבא לי אייקיו באדמה רק בשביל שיניחו לי לנפשי- ולהכשל בשקט בכל הבגרויות המטומטמות האלו!!!!!! שסתם עושות סבל לחיי הטינייג`רים!!!! אבל זה לא נכון שאתה טיפש, אתה חכם רק עם רצון להיות טיפש, ותאמין לי כולנו באותה סירה (טובעים!!!) אז תזכור יש לנו חוכמה פשוט אנחנו לא רוצים לנצל אותה- זכותנו לא??? אוהבת את כולכם..... דארמה....

Hell is beige

New member
דשא! מודה אבל מכחש

דשא! לא חכם.. אוףףף!!! דשא! סקפטי, לא, בעצם דשא! מכחיש טוטאלי... דשא! לא רוצה להיות חכם אגב, דשא! מודה לך על התגובה החיובית (ומרגיש את הצורך לציין שהוא כתב את הקטע הלז בכיתה ז.. חחחח...). אין לדשא! יותר מה לומר, אבל זה באמת מחמם את הלב (כן, גם למדשאות יש לב) לקרוא תגובות חיוביות תודה

למעלה