צצצק, הנוער של היום

Hell is beige

New member
צצצק, הנוער של היום

הנה שיחת אייסי די אידיוטית שהרגע ניהלתי עם מישהי, אמנם זה קצת מבולגן, אבל תצטרכו לחיות עם זה! מצטער. אהה כן, וגם האייסיקיו מחק לי את ההודעה הראשונה בויכוח ואת כל 2 ההודעות שהובילו לויכוח אבל לא נורא אגב, אם למישהו יש בעיה עם סגנון הדיבור שלי פה - חבל, ככה אני. מוזר, לא? תחיו עם זה! זה גם יצתרך לבוא בכמה נגלות divya 06/05/20 17:33 תגיד לי אני התחלתי איתך?????? ואני פי1333333333 אדם בחיים שתהיה אז אתה על תתנשא עליי@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה אני לא רציתי לדבר איתך בכלל!!! דשא! 06/05/20 17:35 סליחה? קודם כל אני לא פוסל בני אדם לפי איך שהם מדברים, שזה כבר דבר שלא לדבר על זה שאת הגעת אלי והתחלת לדבר איתי למרות ש``את בכלל לא רוצה לדבר איתי`` אז בבקשה תהני מהבועה שלך divya 06/05/20 17:36 סבבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי כוונה לריב עם מישהו מפשוטיי העם-אתה לא ברמה שלי אז לך הביתה דשא (מוטי) דשא! 06/05/20 17:37 המשפט האחרון שלך (שלא לדבר על כמה שהוא אידיוטי) תראי אותו בתור הוחכה כאובת לכמה שאת מתנשאת (פשוטי העם, לא ברמה שלך.. באמת... מי את חושבת שאת, מלכת אנגליה?) divya 06/05/20 17:38 לא להגזים -משהו קצת פחות אבל איכשהו בסגנון הזה< דשא! 06/05/20 17:38 למה אני בכלל מנסה? תראי ניסיתי לדבר אלייך כמו אל בנאדם אבל זה חסר סיכוי ביי divya 06/05/20 17:39 למה חסר סיכויי-אני אדבר איתך רגיל: איפה ברמת גן אתה גר????? דשא! 06/05/20 17:40 דשא! לומד באוהל שם זה בסדר מצידך? או שזה יותר מידי.. עממי? divya 06/05/20 17:41 נווווווו באמת איפו ברמת גן??? דשא! 06/05/20 17:41 ליד אהל שם divya 06/05/20 17:41 אני גרה בת``א דשא! 06/05/20 17:42 אומנויות? divya 06/05/20 17:43 אני גרה בת``א! ברמת אביב ג` באחד הביניינים דשא! 06/05/20 17:43 את במקרה מכירה את יונתן מלמאנט? divya 06/05/20 17:44 שמעתי עליו דשא! 06/05/20 17:45 שיהיה שומעם עלייך שאת רמת אביבית לא יעזור עכשיו דשא! רוצה לדעת את מוכנה לעבור איזה שהוא תהליך של הומניזציה או להשאר בבועה שלך? כי אם את מתכוונת להשאר בבועה אז דשא! לא הולך לדבר איתך כי עם כל הכבוד לאשני הבועה דשא! מעדיף אינידיבידואלים יש בהם משהו יותר.. אנושי divya 06/05/20 17:45 הלו כאילו? מה קורה פו? divya 06/05/20 17:47 מה יש לא מצליח לעמוד בקצב????????????? רק בגלל שאני מליינית לא אומר שאתה צריך להיות כזה נקניק divya 06/05/20 17:48 חוץ מזה נראה לי שאתה כל היום מאונן!!!!! עם ראש דשא!!!!!!!!!!!

Hell is beige

New member
הנוער של היום - המשך

דשא! 06/05/20 17:48 תאמיני לדשא! שגם לו לא חסר כסף אבל זה לא הופך אותו לאיש בועה חסר קוי אופי דשא! עדין מעדיף לחיות באינדיבידואליזם ואילו את נראית לי שאת עדיין בבועה (נראה לי שאתה כל היום מאונן, אפילו ביקורת את לא יכולה למתוח אז את עוברת לירידות של כיתה ו, לאן הגענו) אז ביי divya 06/05/20 17:51 מה הקשר זה פשוט נראה לי שאתה חסר תכלית ואמביציה וכן חסר לך כסף וחיים עובדה שאתה פותח אתר עם תמונה ממש גועלית שלך...... נו מה לעשות???ככה אתה נראה ........ ומאיך שאתה מדבר אתה נראה לי שאתה מאונן כל היום!!!!!! אגב,אתה פוזל או שנדמה לי -בתמונה רואים זאת....... דשא! 06/05/20 17:52 רואים שאני חסר מוטיבציה בגלל זה אני לומד במגמת אומנות רואים גם שאני מאונן כל הזמן רק מזל שה לא מפריע לי כשאני עם חברה שלי ורואים גם שאני פוזל בלי קשר לזה שיש לי ראיה 6/6 דשא! 06/05/20 17:52 ורואם גם שחסר לי כסף בגלל זה אני גר בוילה * הערה - 2 ההודעות האחרונות נכתבו בנימה של ``בוא ננסה לדבר כמוה נראה אם זה כזה כיף`` דשא! 06/05/20 17:54 אז בקיצר אם לא יאה לך לדבר עם דשא! אז למה את מנדנדת לו? לכי תמצאי עוד איש בועה ותחיו באושר ואושר בבועה אחת גדולה נטולת אינדיבידואליזם בחיי השמנת שלכם divya 06/05/20 17:55 רואים שאין לך שכל אבל נתגבר........אני תורמת כל הזמן לאגודת האוטיסטים הארצית-ואף פעם לא תהיה לבד -אל תבכה אתה בטח גר בוילה בשכונת התקווה-וילה מפלסטיק או במלונה..... כן-מלונה divya 06/05/20 17:57 ממש אתה חכם עם כל המילים היפות האלה שלך ועם האוצר מילים הרחב שלך-אני רואה שהתרומות השתלמו לך ולמלונה שלך ועכשיו אתה יודע לדבר יפה בזכותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דשא! 06/05/20 17:57 חחחח הרמה שלך פשוט צונחת מרגע לרגע כן רואים גם שאין לי שכל, בגלל זה התקבלתי לכיתת מחוננים (אל א הלכתי, טפו טפו) ואם לדעתך שיכון וותיקים זאת שכונת התקווה אז תהני מהאשליות אומרים שדרך הקיר של הבועה מבפנים הכל נראה קודר אני יודע שמבחוץ לתוך הבועה הכל נראה זוהר אבל בגלל הקיר המפגר הזה אנשי הבועה והאינדיבידואלים לא שמים לב שהכל אותו דבר אז תהנה מהקיר שלך וכמו שפרלמוטר אמרה: זהירות מהמרווח ביי divya 06/05/20 18:01 יופי הפגנת את הידע היפה שלך............................. אני לא חיה בבועה ואני מסתובבת עם חברה עשירים ויש לי גם חבר עשיר רצח וחתיך מוות עם ראש על הכתפיים -לא כמוך-מתנשא עם האוצר מילים הרחב שלך -שלמדת בגן ה האוטיסטים.................... ואתה פשוט עם בעניי!!!!!!!!!!!!!!!! רמת אביב!!! תחשוב בגדול-לא איפו שאתה גר לא מתקרב לזה!!!!!!! דשא! 06/05/20 18:02 כמו שאמרתי בועה בועה שבנויה מכסף שבנויה מיופי ושאת חושבת שחבר שלך מושלם כי הוא חתיך ועשיר, תהני לך עם הבר שלך אבל כשתתבגרי תביני בדיוק למה אני מתכוון ומבחינת דשא! השיחה הזאת הסתיימה ביי חשוב לציין שאחרי זה דיוויה היקרה החלה להציף את דשא בהודעות ``עני`` (אפילו שהוא באמת גר בוילה, אם כל הקונוטציות הספירסיות שבדבר) ו``פוזל`` (אפילו שהראיה שלו באמת 6/6). לאן הגענו?

;-p

השאלה היא למה לעזאזל השיחה הילדותית הזאת מופיעה בפורום ואמורה לעניין אותנו ?!

flowr..

New member
טוב...

חוץ מהקושי הקל להבין את השיחה המבולבלת, מה שיותר מעניין אותי הוא למה המשכת לדבר איתה כל כך הרבה זמן... נו טוב. flowr..

hasaroot

New member
הברנש משתתף בשאלה זו

למה באמת לעזעזל המשכת לדבר איתה? אבל אני יכול להבין את ידידנו, משעמם אז ממשיכים. מה גם שזה בטח היה מאוד משעשע לבר איתה, לברנש נראה כאילו מי שדשא דיבר איתו הוא ילד משעומם בן 12 שבכלל לא גר ברמת אביב.. בעצם, כשאינטרנט ופרחות נפגשים, גם דבר כזה יכול לקרות.. אז מה הפיתרון? קצת להקשות על הכניסה לאינטרנט, כמו בלארי הראשון, כדי להיכנס צריך לענות על כמה שאלות וכאלה. זה יעצבן אבל יעזור להמנע מכאלה אנשים מציקונים. habarnash

Hell is beige

New member
השעמום באמת מלך פה

חוצמזה הקרבתי את תאי המוח שלי בשביל ליצור עוד מסמך דוקומנטרי בתזה הפסיכולוגית על תופעת המעמדות בנוער הארצישראלי... בעצם סתם היה משעמם לי

Black Star

New member
מה שאני לא מבינה זה...

מעבר ל``למה המשכת לדבר איתה``.. זה למה ענית לה ברצינות? הרי ברור שזו לא באמת צפונבונית מרמת אביב ג`, אלא ילדה (או ילד) שחושבת (או חושב..) שאם היא (הוא ;-) ) תגיד (טוב נמאס לי) שהיא מרמא``ג, זה באמת יעשה אותה נורא שווה, הכי שווה בעולם. זה היה אחד הדברים היותר עלובים שקראתי. LOL, תודה :)

כמה אידיוטי

*ואני עדיין מתאבלת על האיי סי קיו, ומקווה שיבואו לפרמט לי את המחשב במהירות ככל האפשר* אה ומאוד בא לי לכתוב על הקטע שהיא אמרהלך: ``אז יאללה לך הביתה דשא (מוטי)`` : א. היית יכול להתחכם ולהגיד- ``חה חה! ואיפה נראה לך שאני עכשיו? קורא לך מלמטה?!`` ב. אני מתחילה לשנוא יותר ויותר מיום ליום את שרית חדד. פעם עוד הסתדרתי איתה, כשהיא עשתה מוסיקה ים תיכונית, אמנם רדודה- אבל ים תיכונית. ועכשיו? איכס! היא בפירוש מנסהלהיות אלאניס מוריסט של המזרחים, וזה כבר לא מצחיק! הייתי במספרה לפני זמן מה (תספורת וצבע, תודה על ההתעניינות), ובדיוק התחיל השיר החדש שלה: ``תלך כפרה עליי...`` אז הספר, שהוא באר שבעי- אמר שעכשיו כל הפרחות האלה בבארק שבע שרות את זה לחברים שלהן.. איכס! האם ארץ ישראל הגיעה לרמה תרבותית כל כך נמוכה שסלסולים מזויפים מלווים בטראנסים מגעילים מהווים הישג קולטוריזצי?! האם הגענו לרמה כל כך נמוכה בכלליות עד שבחורות שנשענות על מסחור ומפיקי ``צמרת`` והופעות בתכניות אירוח מהווה מודל לנערות צעירות בארץ? אוף!

*may*

New member
כן כן המצב התדרדר מיום ליום...

ולא בפוליטיקה.. הפעם זה במוזיקה המגעילה שקובי אוז כותב ושרית חדד שרה. איכסה ביכסה פיכסה !!! ``יאללה לך הביתה מוטי שלום ותודה`` ?!?!? לאן הגענו ??? וההתדרדרות נמשכת : ``ואל תתקשר אליי אני לא עונה`` (איכסססס מי רוצה להתקשר אלייך ?!?) ``אם תקרא לי מלמטה אני אקרא למשטרה`` (פחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי) ``אז תשיג לך חיים כי אין לך ברירה``.. (דאאא כאילו, מי שקורא *לה* מלמטה הוא חסר חיים בהחלט..) איכס הייתה לי בחילה כששמעתי את השיר הזה באוטובוס בדרך לבי``ס.. העובדה שאני קולטת מהר מילים של שירים לא תמיד יעילה... וזה מוכיח את זה.. פשוט- איכסה ביכסה ! פוי ! :) מעיין. שהזדעזעה כששמעה את השיר החדש של שרית חדד שמכיל את המילה אבאדי.. במקור יש לזה פירוש בשפה אחרת אבל כששמעתי את זה באוטובוס המגעיל לבי``ס ישר חשבתי על שתי המילים: אבא, די ! (כאילו, מה ?!?!?) בברכת אבאדי (או שלא), מעיין.

*may*

New member
התדרדר ?! מתדרדר !!!!

ככה זה כשחוזרים אל זירת הפשע.. :)

N0

New member
היי היי היי!!!

תקשיבו אתם יכולים לרדת על שרית חדד כמה שאתם רוצים, כי היא באמת האדם הכי חסר קצב בעולם (אחרי דיקלה מלכת הזמר המזרחי כמובן). אבל המילים גאוניות, קובי אוז גאון, ומה שתגידו לא ישנה את זה. N0

mmm

New member
לא לא לא !!!...

המילים אומללות וכל שיר מזרחי או השירים החדשים של ``קובי אוז`` לא הכי יפים. אבל השירים הקודמים שלו כמו ``התחנה הישנה`` או משהו כזה, היו ממש מרגשים. בכל אופן שרית חדד וכל הזמרים המזרחיים הם קרשים, אומללים, לדעת m צריך להגלות אותם מהארץ וגם את המוזקה המזרחית. BY mE

N0

New member
שמע הוא גאון, וזהו.

לא סתם טיפקס עשו את הפסקול לסרט ``כלבים לא נובחים בירוק``!

themeandi83

New member
כן היא כן

זאת מהסיבה הפשוטה שכל פרחה מטומטמת שמצליחה להשיג איך שהוא חוש קצב הופכת לסיפור לאומי, אם היא מגיעה מרקע קשה אז אפילו יותר טוב, אם לא אז ממציאים לה משהו... העובדה ששדרני רדיו גם עוזרים לדבר המזעזע הזה ומפיצים אותו, ממש חבל... אבל סה לה בי החיים דפוקים, גם פה, במיוחד פה, פשוט תבליגי ותמשיכי הלאה... אם חבורה של פרחות רוצות להקשיב לדבר מזעזע כמו זה אז שיקשיבו בכיף.

kit k@t

New member
שיחה מעניינת

מה שעוד יותר מעניין אותי זה איך לא ניפצת את המחשב אני הייתי מתעצבנת מהבורות והטמטום שלה ופשוט שמה אותה באיגנור אבל זאת רק אני כנראה קאט

למעלה