צפע מאתמול

צפע מאתמול

הי יום שישי, בוקר מתחת לקרש רחב, 45 ס"מ נשאר במקום גם כמה שעות אחרי הצילומים.

BabaGee

New member
תמונה יפייפיה !!!

מעט לא מפוקסת כשמגדילים אותה אבל בהחלט מובן בהתחשב בזה שלא לקחת דוגמן צפעים מיקצועי שיעמוד בלי לזוז בזמן הצילומים

BabaGee

New member
צודק ! לא שמתי לב אפילו .

משום מה הנחתי שזה חתיכת העץ שהוא כתב שהצפע התחבא תחתיה , טעות חמורה שלי. עכשיו עם עניים פקוחות אני חושב שהסיטואציה מיותרת ולא צריך תמונה יפה שהמחיר שלה היה הצקה

T M Y

New member
וואלה נכון!!

לדעתי התמונה באמת יפה.. חשבתי שהוא יצא מהקרש שהוא היה תחתיו ואז אחרי שיונתן כתב הסתכלתי וראיתי שזה באמת קרש (יונתן איזה הבחנה טובה) היינו מסתפקים בתמונות רגילות של נחש רגוע.. להבא אל תעשה דברים שמפריעים לחיה בשגרה שלה כי גם ככה זה שגילינו אותה זה מפריע לה.. זה להבא פשוט לצלם ולעזוב בשקט:)

באותה הזדמנות

קצת תמונות של המתכדר החדש שנקנה מרן. אורכו 60 ס"מ + בן שלושה חודשים וחצי בערך.

אחרונה + שאלה

בצד החם בטרריום יש על הקרקע כ 30 מעלות, בצד הקר 23-21 כשאני שם שתיי מקומות מחבוא בצד הקר ובחם, הנחש לרוב הולך לצד הקר, למישהו יש רעיון למה?. תודה. אשמח לחוות דעת על התמונות.

חם לו מדי והוא מעדיף ביטחון על טמ"פ

נסה להניח את המכסה של הצד החם יותר במרכז ואז לראות באיזה הוא בוחר.

אני יכול להחליש קצת את הטמפ'

אם אני ישים קצת נייר סופג מתחת לדשא מלאכותי, השאלה עם כדי? הדשא ממש פושר לא יותר מיזה, זה לא ניראה חם מידי. תודה

רן333

New member
יש מגוון של צורות חימום. בין היתר,

ישנם גופי חימום קרמיים, מנורות אדומות, חימום של החדר, כבלי חימום, גופי חימום העשויים מסיבי פחם ומוטבעים בתוך שקף, ועוד. קביעה מראש של אמצעי החימום והחזקת הנחש בטמפרטורות ששיטת החימום שלך מאפשרת היא גישה מאוד לא בריאה. הגישה צריכה להיות הפוכה: קביעת הטמפרטורות הרצויות, ואז - בחירת אמצעי החימום שיאפשר לך להשיג אותן.

gaichuk

New member
התמונה הזו היתה מיותרת.

או יותר נכון,הדרך שבה 'עיצבת' את הנחש לתמונה היתה מיותרת. אם הנחש היה מתחת לקרש אז חיפשת אותו או שמצאת בטעות וצילמת. יופי. זה השלב שבו אתה מחזיר בזהירות את הקרש למקום וממשיך הלאה. העלת את התצפית ללוח התצפיות?

למעלה