צפיתם?

אפרת10512

Well-known member
ראיתי אמש את המקור של רביב דרוקר וזזתי באי נוחות גדולה לגבי כל הנוגעים בדבר.

אפרת10512

Well-known member
מפגש מקרי בין דיילת ליוסי כהן הפך את חייו של בעלה מהקצה אל הקצה. הקשר בין השניים מביא אותו למפגשים רבים עם ראש המוסד באותה העת, בהם הוא נחשף לדמותו הססגונית ולסודות מדינה. רביב דרוקר עם הסיפור על הרומן המסוכן של ראש המוסד לשעבר.
המקור, הפרק המלא לצפייה ישירה >> https://bit.ly/3pgniEO

Harrington

Well-known member
מנהל
למה שאבזבז את זמני על לימוד הגיגי דרוקר, כשאני יודע מראש שאין לי שום דרך לדעת מה האמת מכל מה שיספר שם ומה מומצא ובכל מקרה הסיכוי שזה יעניין אותי קלוש למדי? בזבוז זמן למשועממים.

שחר 676

Well-known member
מנהל
למה שאבזבז את זמני על לימוד הגיגי דרוקר, כשאני יודע מראש שאין לי שום דרך לדעת מה האמת מכל מה שיספר שם ומה מומצא ובכל מקרה הסיכוי שזה יעניין אותי קלוש למדי? בזבוז זמן למשועממים.
ראיתי את הכתבה אתמול - אני מטיל ספק עצום בכתבותיו של אותו תעמולן שמאלן אבל עדות הבעל במקרה זה נראית לי די אותנטית מה גם שהעדר תגובת כהן לכתבה בעייתית מעט...

באופן כללי אין בעיה עם סקס בהסכמה בין שני מבוגרים - זה קורה בכל מקום - אבל לדעתי התנהלותו של כהן כפי שהיא מוצגת ע"י הבעל מעיבה במעט על "ההילה" המקצועית האופפת את ראש המוסד לשעבר - ואם יש כאן גם איום מרומז על מקום פרנסתו של הבעל המקורנן לכאורה - הרי שמבחינת "אנושיות" מצבו של כהן אינו מרנין.

כך או כך - שווה צפיה.

נערך לאחרונה ב:

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
קשה לי עם זה שכתבי חדשות מגמתיים ארכי שמאלניים כמו דרוקר מנסים בכל דרך אפשרית לפגום בגיבורי התהילה שלנו.
ולו רק בשל העובדה שאותו גיבור מזוהה עם נתניהו.
מצידי שרביב דרקר ודומיו ילכו כפרה על הפטריה שיש על האצבע הקטנה של כף רגלו של יוסי כהן.

נערך לאחרונה ב:

משתפרת1

Well-known member
לא צפיתי.
מסתבר שהאיש הצליח לאסוף לעצמו כמה אויבים על הדרך.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא צפיתי.
מסתבר שהאיש הצליח לאסוף לעצמו כמה אויבים על הדרך.
הוא הצליח לאסוף לעצמו אוייבים רק מסיבה אחת פשוטה.. |שמאל|

קבצים מצורפים

• אחוקים.jpg
    אחוקים.jpg
    KB 128.5 · צפיות: 1

raya

Well-known member
מפגש מקרי בין דיילת ליוסי כהן הפך את חייו של בעלה מהקצה אל הקצה. הקשר בין השניים מביא אותו למפגשים רבים עם ראש המוסד באותה העת, בהם הוא נחשף לדמותו הססגונית ולסודות מדינה. רביב דרוקר עם הסיפור על הרומן המסוכן של ראש המוסד לשעבר.
המקור, הפרק המלא לצפייה ישירה >> https://bit.ly/3pgniEO
מזעזע.......... מקווה שיהיה קישור להמשך בשבוע הבא.

למעלה