אולי תכתבי מילה אחת או שתיים למי שלא ראה ולא יודע מה מדובר?ראיתי אמש את המקור של רביב דרוקר וזזתי באי נוחות גדולה לגבי כל הנוגעים בדבר.
למה שאבזבז את זמני על לימוד הגיגי דרוקר, כשאני יודע מראש שאין לי שום דרך לדעת מה האמת מכל מה שיספר שם ומה מומצא ובכל מקרה הסיכוי שזה יעניין אותי קלוש למדי? בזבוז זמן למשועממים.צפיתם?
ראיתי את הכתבה אתמול - אני מטיל ספק עצום בכתבותיו של אותו תעמולן שמאלן אבל עדות הבעל במקרה זה נראית לי די אותנטית מה גם שהעדר תגובת כהן לכתבה בעייתית מעט...למה שאבזבז את זמני על לימוד הגיגי דרוקר, כשאני יודע מראש שאין לי שום דרך לדעת מה האמת מכל מה שיספר שם ומה מומצא ובכל מקרה הסיכוי שזה יעניין אותי קלוש למדי? בזבוז זמן למשועממים.
וכי יש סיבה להאמין לעדות צד אחד במערכת יחסים בעייתית שהתפרקה? אני לא מוצא סיבה מיוחדת לכך.עדות הבעל במקרה זה נראית לי די אותנטית
לדעתי - התוכנית הספציפית הזאת שווה צפיה - לשיקולך.וכי יש סיבה להאמין לעדות צד אחד במערכת יחסים בעייתית שהתפרקה? אני לא מוצא סיבה מיוחדת לכך.
סורי, לא מצאתי סיבה. נשמע לי כמו תוכנית רכילות שגרתית מהסוג שאינני אוהב ושממילא לא אסמוך על הנאמר בו.לדעתי - התוכנית הספציפית הזאת שווה צפיה - לשיקולך.
כרצונךסורי, לא מצאתי סיבה. נשמע לי כמו תוכנית רכילות שגרתית מהסוג שאינני אוהב ושממילא לא אסמוך על הנאמר בו.
קשה לי עם זה שכתבי חדשות מגמתיים ארכי שמאלניים כמו דרוקר מנסים בכל דרך אפשרית לפגום בגיבורי התהילה שלנו.ראיתי אמש את המקור של רביב דרוקר וזזתי באי נוחות גדולה לגבי כל הנוגעים בדבר.
לא צפיתי.ראיתי אמש את המקור של רביב דרוקר וזזתי באי נוחות גדולה לגבי כל הנוגעים בדבר.
הוא הצליח לאסוף לעצמו אוייבים רק מסיבה אחת פשוטה..לא צפיתי.
מסתבר שהאיש הצליח לאסוף לעצמו כמה אויבים על הדרך.
![]()
"האיש הזה צריך לסתום את הפה": בכיר לשעבר בצה"ל תוקף את יוסי כהן
אל"מ (מיל') יוסי לנגוצקי שוחח עם ינון מגל ובן כספית והתייחס לתחקיר "המקור" על ראש המוסד לשעבר: "הוא התגלה כפי שהוא – מניפולטור, שחצן, יהיר ונהנתן"www.maariv.co.il
מזעזע.......... מקווה שיהיה קישור להמשך בשבוע הבא.מפגש מקרי בין דיילת ליוסי כהן הפך את חייו של בעלה מהקצה אל הקצה. הקשר בין השניים מביא אותו למפגשים רבים עם ראש המוסד באותה העת, בהם הוא נחשף לדמותו הססגונית ולסודות מדינה. רביב דרוקר עם הסיפור על הרומן המסוכן של ראש המוסד לשעבר.
המקור, הפרק המלא לצפייה ישירה >> https://bit.ly/3pgniEO
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.