צפירת ארגעה

שבוע של דברים טובים

חנה שלום, מתוך הבנה שבפורום משתתפים אנשים שאיכפת להם בכלל ועל רעננה בפרט, האם אפשר לבקש ששבוע ימים או פחות, כתיבה חיובית על עשייה חיובית, ו/או יעבירו משתתפי הפורום דעתם כיצד הם היו רוצים לראות את רעננה - מבלי לקטול את הקיים או לפגוע במישהי/ו? להעביר לראשי הרשימות ברעננה ולקבל תגובתם? בברכה, שרה אינדורסקי

צפירת ארגעה

רבותי - בשם מלי פולישוק,בשמי ובשם כל רשימת "דרך אחרת-מימד נוסף| אני מבקשת להנמיך את הלהבות ולשמור על סגנון תרבותי, למרות חילוקי הדיעות. בל נשכח: "אחים חיים ביחד". בברכה לאה הלפרין, חברת מועצת העיר ויו"ר ועדת הביקורת

כולנו מצטרפים לבקשתן של לאה ושרה

אני מזכירה שיום אחרי הבחירות - כולנו עובדים יחד. אנא מתנו את הטונים. הנה אייטם שהופיע היום ב"העיר - צומת השרון". למען הסר ספק - לא אני יזמתי אותו. וכנראה שאני לא היחידה ששותפה לבקשה לזכור את חשיבות הטונאז' לשיתוף הפעולה התקין והפורה והחיובי ביום שאחרי. תודה לגולשים הקבועים, החדשים והמתחשבים בכולנו בנימת דבריהם

nesi happy

New member
מצטרף למגנים, אך לא מבין את לאה הלפרין

דבר ראשון - חנה , תמונה מאוד מחמיאה. דבר שני - אני מגנה כל איום אישי כנגד מנהלת הפורום, אכן מה-12.11 כולם באותה סירה. דבר שלישי- הבעתי מורת רוח מהודעתה של לאה הלפרין שלפתע הופיעה פה ל"הרגיע" מבלי שהיתה עדה למה שהתרחש. הודעותיי נמחקו וזו סתימת פיות לא תעזור שום התייפיפות. למען הסדר הטוב יש לאפשר לאנשים לומר את אשר על ליבם כל עוד הם שומרים על דרך ארץ.

ואכן

כולם אומרים כאן את אשר על ליבם, וכל ההודעות/הדיעות מובעות כאן בחופשיות כל עוד שומרים על כללי הדיון המאוד ברורים ועל דרך ארץ, כשההודעות הן לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

omnicom

New member
חנה- אנא פרסמי את תוכן ההודעה, זה חושב!

אני מגנה בכל תוקף התנהגות שכזו. אין לכך כל מקום! אני חושב שמאחר והתפרסמה ידיעה על כך בעיתון "העיר" וגם התייחסו לכך כאן בפורום- חייבים לדייק ולהביא את תוכן הודעת הנאצה במלואה! אם אכן, לדברייך, כתבו לך דברי נאצה- את חייבת להתלונן במשטרה! קראתי את הכתבה בעיתון העיר, ואני מצטער רק שלא כל כך דייקת כאשר כתבת שרק לאחרונה התחלת למחוק הודעות. הרי כבר מזמן, כל אימת שאני ואחרים העיזו לכתוב הודעה שאינה תואמת את הקו של ראש העירייה, נהגת לצנזר (כלומר, למחוק) בחופשיות מרובה. הודעותי נכתבו תמיד בהתאם לכללים אותם קבעת. כך היה למשל בפרשת הנסיון לסגירת בי"ס זיו. אני התנגדתי לכך (ואין לי שום קשר לבי"ס זיו) ומחקת את הודעותי. מנגד את ביטאת עוינות כלפי הורי ילדי זיו וכל המאבק הנ"ל, שלשמחתינו נחל הצלחה.

אני שמחה שאתה מגנה שיח לא הגון

ואשמח אף יותר אם גם אתה וגם אחרים תקפידו לוודא שהודעותיהם עומדות בכללי הדיון הסביר - על מנת שניתן יהיה לקיים תמיד שיח ער ומרובה דעות, כפי שראוי שיהיה. חשוב לי שכל הדיעות תישמענה ולכן חשוב לי שתנסחו אותן לגופו של עניין ולא לגופו של אדם, ותוך זהירות בכבוד הזולת והימנעות מלשון הרע. אין דיון על שיקולי מחיקה על גבי הפורום. אם יש לך שאלה ספציפית - אתה מוזמן לפנות במסר. אני עונה תמיד למסרים.

omnicom

New member
אז מה היה בסופו של דבר?

לגופו של עניין- זה חשוב. אנא ספרי על הודעת הנאצה שקיבלת. ?

למה חשוב לך לדעת?! היש מצב שאתה יודע משהו-

שאנחנו לא יודעים...?! אגב, גם אני קיבלתי איומים בטלפון- בעקבות קיומו של ההפנינג, מאדם שהזדהה שהוא מהמטה של מונגולי וקשר את האיומים גם לליכוד... לא התרגשתי, אחרי שעשיתי קצת צחוק ממנו...הוא ניתק... מיד צילצלתי למונגולי שהכחיש כל קשר לשיחה...צילצלתי לאילן כהן שהכחיש גם כן...ביררתי עם ידיד שלי שהוא קצין חקירות במשטרה שאמר שעד הבחירות כנראה שאקבל עוד שיחות מסוג זה...אגב, לא התרגשתי, כיוון שבעלי שיחייה הוא חבלן משטרה
omnicom... התנהגות כזו אסורה בתכלית האיסור וכדאי מאוד שתגנה אותה !!! אף אחד לא מינה אותך להיות החוקר של הפורום וחנה לא צריכה לשתף עימך פעולה במיוחד כשאתה עומד מאחורי ניק עלום שם...שכן גם אתה, על דרך משל יכול להיות אחד החשודים...לא?! שבוע טוב ומבורך...

omnicom

New member
תמי- אין לך שום גבול?

חשוב לנו לדעת כי אסור לעבור על כך לסדר היום!!! ולפני שאת זורקת רפש באחרים (לא הבנתי עוד באיזה זכות) בדקי טוב את עצמך. די כבר עם הסגנון הזה!

omnicom, תסתפק בכך שהיא קיבלה הודעות נאצה...

ואל תשחק את החוקר התורן... סמוך על חנה, שהיא העבירה את כל החומר למי שמוסמך לטפל בנושאים כגון אלה...( - אין לחנה בעל חבלן...
) omnicom, היש לך משהו לומר על האיומים שאני קיבלתי...?! למה אתה לא שואל אותי בדיוק איזה איומים קיבלתי...?! מה...?! רק חנה מעניינת אותך בפורום...?! זו הפלייה לשמה...!!!

omnicom

New member
חו"ח- אני מגנה כל מעשה שכזה, זה לא יעשה!

לא חשוב מי או מה- רק חשוב שנבין בדיוק מה היה, כדי שלא יתקבל צל צילו של חשד לפרובוקציה. אני ממש לא חוקר ולא קשור בשום דבר כזה, אבל זה עניין לכלל הציבור. אני נגד להשתיק דברים שכאלה. צריך למגר אותם מיידית.

omnicom

New member
למה התכוונת? אי אפשר ככה לזרוק,

לא יודע למה את מכוונת, אבל אי אפשר להשאיר את זה כך- במה אני כ"כ שקוף? מקווה שאת לא מייחסת לי שום דבר, זה לא נושא לצחוק.

omni, אני מייחסת לך ניסיון לעשות פרובוקציה!!!

חנה לא צריכה לערב אותך בטיפול שלה בנושא...וההתקרצצות שלך מעלה חשד גדול מאוד... אם הייתי חוקר משטרה הייתי מחפשת לחקור גם אותך... והיה אם זה לא נכון...ואתה כזה צדיק ומעונה...אז רד לה מהקו...!!! אני חוזרת ושואלת...למה לא ביקשת להתייחס לתוכן האיומים שאני קיבלתי...?!- מה זה לא מעניין...?! האמן לי אילו רק היית שומע את שנאמר לי היית מתחלחל... וomnicom - אם אתה לא מבין במה אתה כל כך שקוף...תסתכל במראה!!!
ומשום שחנה כבר הודיעה שהדיון נגמר...אז אני מבקשת לכבד את הוראתה...- ואתה omnicom, - הפכת למוקצה מחמת מיאוס...הפעם ברצינות ולא בצחוק - רד לנו מהקו!!!

ariklev5

New member
למה קיבלת איומים ומה הקשר לבעלה של חנה?

מה הבלאגאן הזה? בברכה אריק

למעלה