צפירת ארגעה

ariklev5

New member
אז מי קיבל איומים ולמה?

הכל כאן התערבב אנא עשי סדר תודה אריק

בעלה של תמי חבלן משטרה

והוא קבלה, ללא קשר, טלפון המאיים אליה לבל תערוך את ההפנינג. על זה היא סיפרה כאן.

תשאלי לאן נעלמה רחלית4 - כנראה נחסמה

והיא רק מתחה ביקורת על ההתנהלות ומחיקות וחסימות בצורה הוגנת, ענתה לאנשים בצורה תרבותית ולא מתלהמת. אז הקריאה שלך מתקבלת בערבון מוגבל. דרך אגב גם הודעה שלי מאתמול לא נמצאת כאן, אז לא כל הגזרות שמעו בעצתך.

לאכזבתך, היא מעולם לא נחסמה

אבל אם תמשיך לדון בניהול הפורום בניגוד לכללים - יש סיכוי טוב שאתה תחסם. אנא - אני שבה ומבקשת לכתוב באופן העומד בקנה אחד עם הכללים הבסיסיים המוגזרים בהודעה המנהלית. אני לא נהנית למחוק הודעות ולהתמודד מול כל האלימות הוירטואלית המרושעת והנבזית הזו, אולם ממלאת בכך את תפקידי נאמנה ואין לי כוונה לתת למלעיזים להרוס את הפורום, שהוא מפעל חיים חברתי-קהילתי שלי ושל גולשים נוספים.

omnicom

New member
למה את מכוונת ב- אלימות מרושעת ונבזית?

לא ברור למה את מתכוונת? לא ראיתי כמעט הודעות פה של גולשים, שגלשו לסגנון לא מקובל של רשעות ונבזות. אם את מתכוונת לדיעות שאינן תומכות בראש העיר, חופרי, אז לפחות תעשי הפרדה. אלו דיעות לגיטימיות, אולי בניגוד לדעת המנהלת פה, אך בהחלט לא מרושעות ונבזיות.

Citizen Y

New member
אם לא ראית כאלה או שטחו עיניך מראות

או שחנה חסכנה ממך את אותם הודעות על ידי כך שהיא מחקה אותם וטוב שכך... אתה כנראה לא רואה או לא רוצה לראות את כל מה שקורה בפורום וממשיך רק לדבר על אופן הניהול פה בלי שום בסיס או הקשר ("אם את מתכוונת לידיעות..." - אם אתה באמת חושב שלזה היא מתכוונת אז באמת שאני חסר מילים) הדיבורים על פרובוקציות שלך לא מבוססים ושוב נראה שרק באים כדי לנגח את הניהול פה. זה פורום רעננה, אנא תן לנו להתמקד בעיקר תודה

למעלה