צפו לפיגועים

Harrington

Well-known member
מנהל
בעצם כבר אנחנו בתקופה של פיגועים הדדים.

מזל שמצאנו את מי להאשים בנסיונות הפח"ע של הערבים-פלסטינים (שהתחילו כזכור -והמשיכו ללא הרף מאז- עוד לפני קום המדינה וכמאה שנים לפני שיהודי כלשהו בכלל חשב על פגיעה בנכסי פלסטינים).

אגב סטטיסטית מקומות שמותקפים על-ידי יהודים, בד"כ בתגובה לפח"ע פלסטינית באזור, נרגעים בדרך כלל. בדיוק ההיפך ממה שאתה מנסה להמציא מזה. אבל זה כבר קטע של עובדות ומציאות שממילא פחות קשורים למחנה שלך גם מעבר לאוטו-אנטישמיות שהבעת כאן.

jackie111

Well-known member
מזל שמצאנו את מי להאשים בנסיונות הפח"ע של הערבים-פלסטינים (שהתחילו כזכור -והמשיכו ללא הרף מאז- עוד לפני קום המדינה וכמאה שנים לפני שיהודי כלשהו בכלל חשב על פגיעה בנכסי פלסטינים).

אגב סטטיסטית מקומות שמותקפים על-ידי יהודים, בד"כ בתגובה לפח"ע פלסטינית באזור, נרגעים בדרך כלל. בדיוק ההיפך ממה שאתה מנסה להמציא מזה. אבל זה כבר קטע של עובדות ומציאות שממילא פחות קשורים למחנה שלך גם מעבר לאוטו-אנטישמיות שהבעת כאן.
תמיד כשמדווחים לנו על פיגועים שמבצעים בנו הפלסטינים
לא מדווחים למה עשו זאת. מה היה המניע.

ולכן לא תדע אם יש קשר בין פיגוע של מתנחלים יהודים לבין
פיגוע שמבצעים ערבים.

אני צופה שמספר הפיגועים יעלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
דווקא מדווחים. זה נעוץ במילה פלסטינים. בתרבות שלהם. במקור שלהם. בחינוך שלהם. רק החיים בפנטזיות שמאלניות מחפשים סיבות מעבר למה שמופיע מתחת לפנס.
פיגוע שמבצעים ערבים.
תתפלא, קל לי מאוד לדעת זאת. זה שאתה מתעקש על עיוורון מצוי, לא אשמתי ולא ענייני.
תחזית שמאלנית מוכרת. מעולם לא התממשה. אין סיבה לחשוב שהפעם תהיה שונה מכל קודמותיה.

jackie111

Well-known member
דווקא מדווחים. זה נעוץ במילה פלסטינים. בתרבות שלהם. במקור שלהם. בחינוך שלהם. רק החיים בפנטזיות שמאלניות מחפשים סיבות מעבר למה שמופיע מתחת לפנס.
אם לא יחקרו וידווחו לא תדע.
זה שאתה ישר מקשר פיגוים למוצא
זה סוג של אנטישמיות הפוכה.
תחזית שמאלנית מוכרת. מעולם לא התממשה. אין סיבה לחשוב שהפעם תהיה שונה מכל קודמותיה.
גם אני חושש מזה. תראה לבד כיצד מתבשלים המוחות של המפגעים.

Harrington

Well-known member
מנהל

jackie111

Well-known member
אבל כאמור, חוקרים ומדווחים. זה שאתה בוחר שלא להיחשף לכך, ענין פרטי שלך.
אני קורא כל פעם על פיגוע ואף פעם לא כתוב מה עשו
היהודים למפגע במחסומים, כיצד הרסו את ביתו,כיצד
שרפו את מטע הזיתים שלו. שיספרו פעם אחת מה
טוען הצד השני.

Harrington

Well-known member
מנהל
אני קורא כל פעם על פיגוע ואף פעם לא כתוב מה עשו
היהודים למפגע במחסומים, כיצד הרסו את ביתו,כיצד
שרפו את מטע הזיתים שלו. שיספרו פעם אחת מה
טוען הצד השני.
אז תחליף מקורות מידע :cool:.
המידע נמצא 'שם בחוץ'. ממש לא מסובך במיוחד. כאמור, הבחירה אם להיחשף אליו אם לאו, היא בחירה שלך.

מיצינו.

jackie111

Well-known member
אז תחליף מקורות מידע :cool:.
המידע נמצא 'שם בחוץ'. ממש לא מסובך במיוחד. כאמור, הבחירה אם להיחשף אליו אם לאו, היא בחירה שלך.

מיצינו.
עוד שקר וכזב. תביא מקור שיסביר זאת.
ואז מופיע תמיד מיצינו. כשזה לא עובד לך.

evglev1

Well-known member
מנהל

פיגוע שמבצעים ערבים.

גם כשהמתיישבים עושים פוגרומים בערוצי 11,12,13 לא מדווחים לנו את המניע ומציגים זאת כאילו נוער הגבעות אלה יהודים גזענים שנהנים להרביץ לערבים בשביל הכיף ולא מספרים אם הערבים עשו משהו, ואם הערבים התחילו ומציגים זאת כאילו כל חטאם של הערבים, שנולדו ערבים.

certified.woke

Well-known member

זה לא ענין של מזל, אלא ענין של שגרה...

Harrington

Well-known member
מנהל
זה לא ענין של מזל, אלא ענין של שגרה...
אכן. שגרה של משמיצים ואנטישמים לרבות אויבי ישראל.
שאר השגרתיים יודעים לפקוח עיניים, לזהות טרור פלסטיני (אז עדיין בשמו הכולל ערבי) גם מלפני כ100 שנים וכאמור מעלה, בטרם מעשה תגובה יהודי כלשהו. הם גם יודעים להאזין למחבלים שבניגוד לדברי @jackie111 למעלה אנחנו דווקא יודעים את מניעיהם ברוב המוחלט של המקרים, ואת היעדר הקשר שהם קושרים בין מה שהשמאלנים הישראלים אוהבים לקשור.

אכן, שגרה. של שונאי ישראל ו/או שונאי מתנחלים ו/או השלם לבד את החסר מרשימת השנאות שמלוות את חייך.

evglev1

Well-known member
מנהל

מזכיר שבצוק איתן שכלל גם יריות בלתי פוסקות על הדרום והמרכז, טענו שאנחנו התחלנו את המערכה עם הצעירים שרצחו את מוחמד אבו חאדר.

Harrington

Well-known member
מנהל
מזכיר שבצוק איתן שכלל גם יריות בלתי פוסקות על הדרום והמרכז, טענו שאנחנו התחלנו את המערכה עם הצעירים שרצחו את מוחמד אבו חאדר.
זאת מחלה של ממש אצל אנשים מסוימים. הצורך הזה תמיד להאשים את עצמנו*. אוטו-אנטישמיות בלע"ז. מחלת נפש בעברית. הזדהות עם אויבי ישראל והנרטיב שלהם בשפת התקשורת הישראלית הממסדית.

הכל שגרה ואין כל חדש תחת השמש.

* כמובן שההאשמה תופנה רק לקבוצות מקרב בני עמנו שהדוברים ממילא שונאים שנאה עזה. הם בעצמם לעולם נקיים מכל אשמה :cool:.

למעלה