צפוף ב-
אנשים

../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifנחמדוש!

איך קוראים לכם? רון אתם אוהבים תשם? כן
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? זה השם האחר. בת/בן כמה את/ה? עוד חודש ומשהו 17
איך יקראו לילד שלך? לא יהיו. אבל אני אוהבת מיתר ורועי. התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? לא יהיו מה את/ה לובש/ת ברגע זה? קפוצ'ון ומכנס אפורים מעשן/ת סיגריות? כן סמים? לא פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? אין לי חברים
החברים הכי טובים? הם יודעים מי הם הקול האחרון ששמעת? בריטני המקום האחרון שהיית בו? מרפסת האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? להיות מאושרת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? במקום שטוב לי בו
למה דווקא שם? כי טוב לי בו? קר לך או חם לך? קריר נעים כזה משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: .. באיזה גיל תתחתנ/י?
הפחד: להשאר לבד את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אמא עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? בריטני השיר האחרון ששמעת? Britney Spears-Overprotected השיר שנדבק לך: ^ שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: אקסטרה הוט\הוט 3 תוכנית: האוס, אבודים מילה שעולה לך בראש: בלאט התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא, זה משיכה אם כן קרה לך? משיכה כן הסרט האחרון שראית: למראית עין היה יפה? כן
בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אחי מי בא לכם לראות? לא עניתי על זה כבר?
מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נצלים בגיהנום
עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? ריגשי אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? לא
הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן מסר לאומה? תטיילו בגשם
גיל: עוד מעט 17 מין: נ אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך לחלוטין
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) חולצה\גופייה מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? שומעת מוזיקה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי! מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בפארק באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? תלוי מתי קמה, אבל מאוחר
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 17 שעות
מה היה החלום הכי הזוי שלכם? זה ארוך
פיג'מה - כן או לא? בטח שכן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? בערך התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? כן! היה בוקר רע
ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שידוע לי
*אמאלה* עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא P: עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
?!?!? כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? לא מצליחה להירדם ככה בד"כ \: נרדמתם מול הטלויזיה? הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך? יותר מידי \: חלמתם "חלום צלול"? לא מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת כימיה, אז תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? ההוא השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון איך אתם נרדמים? עם מוזיקה מי החבר שלך: עזוב תי באמאשך' שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים, לפי התחושת בטן בבית של מי היית אחרון? בייביסיטר האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
בד"כ. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא ממש.

Lior Maman

New member
כי מצ'עמם ..

איך קוראים לכם? ליאור . אתם אוהבים תשם? אכן . אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? רון
זה שם כ'כ יפה . בת/בן כמה את/ה? 15 . איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: רון, אלין, גל . התאהבת פעם? אכן . כמה ילדים יהיו לך? . מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מכנס קצר, גופייה וסווצ'ר . מעשן/ת סיגריות? לא . סמים? לא . פעם חשבת להתאבד? לא . מצב חברתי? אחלה . החברים הכי טובים? כפרעליהם
הקול האחרון ששמעת? ממ..מהטלויזיה המקום האחרון שהיית בו? הבית . האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? ניסים התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? עם שניהם . יש לך חברים הומואים/לסביות? אכן . החלום שלך?
איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת'א סיטי למה דווקא שם? ככה באלי קר לך או חם לך? קריר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: . באיזה גיל תתחתנ/י? כל דבר בעיתו :) הפחד: פחד במה
את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אותי
סתם נו .. הרבה אנשים . עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? ממ.. השיר האחרון ששמעת? ת'סירטונים שזוהר שלחה לי מההופעה בזאפה
השיר שנדבק לך: Both Ways - Quietdrive שיקרת פעם? כמו כל אחד . מה הדבר הכי מטורף שעשית? תגדיר מטורף .. הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: בידור ישראלי, אקסטרהוט, 24 MTV והערוצי סרטים . תוכנית: חברים, אבודים, סיינפלד וכו' ..
מילה שעולה לך בראש: תרימי את הראש מעל המייים התאהבת בידיד? לא :S מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא . אם כן קרה לך? הסרט האחרון שראית: כלה להשגה . היה יפה? נחמד מינוס בקולנוע או בטלוויזיה? טלוויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? עדן מי בא לכם לראות? . מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? אופ איזה חפירות אין לי כח עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? ביישנות, חוסר ביטחון . אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? תמיד . היית פעם בחו"ל? אכן . הרביצו לך? כן D: הרבצת למישהו? כנל מסר לאומה? לכו לישון ! זה בריא
גיל: 15 מין: נקבה אוהבים לישון? כן/לא כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פווווווווווווך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה . איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) פיג'מה . מה מצויר על המצעים שלכם? כרגע כלום, אדום חלק . מה אתם עושים לפני השינה? שמים ת'אוזניות של האמפי באוזניים . מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מוציאים ת'אוזניות של האמפי מהאוזניים מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באמצע יער שנמצא בשומקום . באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? תלוי .. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 ימים
מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 10 שעות ? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? :X פיג'מה - כן או לא? כן . האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? חחחחחחח לא ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? כנל עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? כנל עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? כנל :S כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה . ישנתם אצל חבר/ה? כנל . ישנתם בישיבה או בעמידה? בשכיבה ! נרדמתם מול הטלויזיה? ממ הרבה חח נרדמתם בשיעור תנ"ך? אם כבר מתמטיקה .. בתנ"ך אפעם לא . חלמתם "חלום צלול"? ממ.. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? מורה למתמטיקה . כימיה זה דווקא מאוד מעניין
אבשלום קור או עמנואל הלפרין?
השאלון הזה או תקנון הפורומים? ^ איך אתם נרדמים? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? . הכי מעט זמן? . הכי מצחיק? . הכי קרוב?. הכי מוזר? . הכי חכם? . שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? . הכי נחמד? . הזמר הכי טוב?. הכי רועש? . האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? . אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? . עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ספיררר
ואורטל ........ על מי אתה סומך הכי הרבה? . מי מקשיב לבעיות שלך? החברות
עם מי אתה רב הכי הרבה? איתו
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא . האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא . בבית של מי היית אחרון? שחר . האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם . האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מה שתגידו .. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני חושבת הרבה דברים
היה קצר משהו ..

סינטטית

New member
לולום

איך קוראים לכם? אור אתם אוהבים תשם? מאוד אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? קשת בת/בן כמה את/ה? 18 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: רועי התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? יש זמן להחליט מה את/ה לובש/ת ברגע זה? פיג'מה מעשן/ת סיגריות? לא סמים? לא פעם חשבת להתאבד? לא מצב חברתי? אחלה החברים הכי טובים? מי ששייך לפה, יודע הקול האחרון ששמעת? מאוורר המקום האחרון שהיית בו? דודים האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? בטי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? יש החלום שלך? יש לי הרבה איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? ת"א למה דווקא שם? ככה, קרוב להכל קר לך או חם לך? כרגע? סבבה לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: המ באיזה גיל תתחתנ/י? 26? הפחד: או-הו, אני פחדנית כרונית. הפחד העיקרי שלי הוא מכל מה שגורם לכאב, פיזי או נפשי את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? יש איזה מישהו השיר האחרון ששמעת? פאוור ריינג'רס, היה לי טלפון חח השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? צניחה חופשית הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: 22 תוכנית: מילה שעולה לך בראש: אה התאהבת בידיד? אפשר להגיד מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? אולי אם כן קרה לך? לא הסרט האחרון שראית: ביקור התזמורת היה יפה? נחמד, לא מה שעשו ממנו בקולנוע או בטלוויזיה? בטלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? לא מי האיש האחרון שראיתם? אמא מי בא לכם לראות? יש הרבה אנשים שהייתי שמחה לראות עכשיו מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא יודעת, אבל זה מפחיד עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? רגישות יתר? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? אכן היית פעם בחו"ל? כן הרביצו לך? לא הרבצת למישהו? לא מסר לאומה? אני עייפה גיל: 18 מין:
אוהבים לישון? כן/לא מאוד שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך, תמיד! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) כנ"ל! מה מצויר על המצעים שלכם? פסים מה אתם עושים לפני השינה? פיפי מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? המ באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 10 וחצי - 11 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 23 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? המ פיג'מה - כן או לא? כן למה לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? לא
הלוואי! ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? לא ספרתי ישנתם אצל חבר/ה? ^ ישנתם בישיבה או בעמידה? בישיבה, כל הזמן בבי"ס, בעמידה? לא זכור לי משהו כזה נרדמתם מול הטלויזיה? לא הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך? כל הזמן חלמתם "חלום צלול"? המ מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אני לא לומדת כימיה אז תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שניהם השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון הפורומים איך אתם נרדמים? לפעמים בקלות, לפעמים לא מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עדי הכי מעט זמן? המ הכי מצחיק? ברט הכי קרוב? קרוב פיזית? עדי קרוב לא פיזית ? פיצ הכי מוזר? הכי חכם? החברים מהכיתה חח שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ..... הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? פיצ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? פיצ על מי אתה סומך הכי הרבה? פיצ
מי מקשיב לבעיות שלך? פיצ עם מי אתה רב הכי הרבה? אני לא רבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? בדרכ האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים בבית של מי היית אחרון? פיצ האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא, כי גם ככה לא יהיה לי אומץ
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי הודגש באמצעות מדגישומטיק

שלומיתת

New member
עכצ'יו אני

איך קוראים לכם?שלוציק אתם אוהבים תשם?מאוד! אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?דריוצ'קה בת/בן כמה את/ה?16 וחצי איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות:לאדעת התאהבת פעם?כן כמה ילדים יהיו לך?115 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?בגדים נאים מעשן/ת סיגריות?לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד?כן מצב חברתי?נחמד החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת?אמאממממ טלויזיה המקום האחרון שהיית בו?חור באיפה שאני גרה האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?זינר התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יש לך חברים הומואים/לסביות? החלום שלך? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?לאדעת למה דווקא שם?ככה קר לך או חם לך?באמצע משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו:שומניי היקרים באיזה גיל תתחתנ/י?לא יודעת הפחד: את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?עם אנשים חמודים השיר האחרון ששמעת?המ השיר שנדבק לך:נוף אחר שיקרת פעם?כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:2..לא שיש לי יותר מדי אפשרויות תוכנית:חברים מילה שעולה לך בראש:לולו התאהבת בידיד?לא מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?כן אם כן קרה לך?לא הסרט האחרון שראית:אשת החלומות..חצי ממנו..נוראי היה יפה?ממש לא בקולנוע או בטלוויזיה?בקולנוע אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא מי האיש האחרון שראיתם?הרבה אנשים מי בא לכם לראות?הרבה אנשים
מאמינ/ה באלוהים?כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים?איפשהוא למעלה עשית פעם סיאנס?לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?לא ממש תכונה שאתם שונאים בעצמכם?לדבר שטויות כשאני מובכת אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?לא הרביצו לך?כן הרבצת למישהו?כן מסר לאומה?לולו גיל:16 וחצי מין:נקבה אוהבים לישון? כן/לא כן,מאוד שמיכת פוך או סדין דקיק?פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?)פיג'מה..קר! איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל)אמממממ.....גופיה ומכנסים קצרות לרוב מה מצויר על המצעים שלכם?כל מיני מה אתם עושים לפני השינה?מצחצחים שינים?ושיעורי בית במתימטיקה!
מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?חוזרת לישון. מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?היו כל מיני מקומות מוזרים באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?1-2 מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?אני לא מסוגלת אז קצת יותר מיממה מה הזמן הכי ארוך שישנתם?14 שעות רצוף ככה מה היה החלום הכי הזוי שלכם?משו עם מכשפה פיג'מה - כן או לא?כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?לא התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?אמאלה:|לא! ישנתם ערומים?הממממממ לא חושבת עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?אוי ואבוי.לא. עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חחחחחחחחח לא עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא! כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?לא ספרתי ישנתם אצל חבר/ה?כנ"ל ישנתם בישיבה או בעמידה?כל יום בבצפר נרדמתם מול הטלויזיה?לא יותר מדי נרדמתם בשיעור תנ"ך?מלא! חלמתם "חלום צלול"?אמממ היו כמה פעמים מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?לא לומדת כימיה,אבל המורה לתנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אבשלום קור השאלון הזה או תקנון הפורומים?תקנון הפורומים
איך אתם נרדמים?איכשהוא מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?אמאמאמ הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?לא אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?יש כמה אנשים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?בתאל על מי אתה סומך הכי הרבה?בתאל מי מקשיב לבעיות שלך?יש כמה
עם מי אתה רב הכי הרבה?המ האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?חברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך?חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?אין לי בעיה עם זה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודעת

vered151

New member
וואי כמה זמן לא הייתי פה ../images/Emo122.gif

איך קוראים לכם? ורד אתם אוהבים תשם? סבבה לי איתו אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ליה
בת/בן כמה את/ה? 17 ו 3 חודשים איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: ליה
התאהבת פעם?
כמה ילדים יהיו לך? 3-4 מה את/ה לובש/ת ברגע זה? גינס גופיה וסווטר מעשן/ת סיגריות? מפחיטה בתקווה להפסיק סמים?
פעם חשבת להתאבד?
מצב חברתי? סבבה =] החברים הכי טובים? נעם ניצן מאיה אספי הקול האחרון ששמעת? אחשלי צוחק המקום האחרון שהיית בו? בייביסיטר האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אספי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?
יש לך חברים הומואים/לסביות?
החלום שלך? אושר תמידי איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? באיזה מושב למה דווקא שם? כי מושב זה איכות חיים קר לך או חם לך? נעים משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: הא?! באיזה גיל תתחתנ/י? לא יודעת.. 28 ככה הפחד: לא למצוא אהבה. חס וחלילה טפוטפוטפו את מי אתם הכי אוהבים בעולם? נעם עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אדם השיר האחרון ששמעת? The Used - Find a Way השיר שנדבק לך: וזה תמיד אהבההההההה שיקרת פעם?
מה הדבר הכי מטורף שעשית? נסעתי עד לחיפה בלי להגיד להורים? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: HOT בידור ישראלי תוכנית:
מילה שעולה לך בראש: צינון התאהבת בידיד? יש מצב שזה קורה עכשיו מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?
אם כן קרה לך?
הסרט האחרון שראית: לא זוכרת.. היה יפה? בקולנוע או בטלוויזיה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה?
מי האיש האחרון שראיתם? אבא מי בא לכם לראות? אדם מאמינ/ה באלוהים?
מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נכנסים לגוף אחר עשית פעם סיאנס?
אתם אוהבים את איך שאתם נראים?
תכונה שאתם שונאים בעצמכם? מתעצבנת מהר אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?
היית פעם בחו"ל?
הרביצו לך?
הרבצת למישהו?
מסר לאומה? תנו
באמת שהכל לטובה!
אוהבים לישון? כן/לא
שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) בגדים ארוכים..מה שמוצאת איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופיה ותחתונים מה מצויר על המצעים שלכם? לא זוכרת מה אתם עושים לפני השינה? מפעילים מוזיקה מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מסתכלת בשעון מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? מוזר? חחח על הספות במסיבה במושב לפני כמה זמן באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? 12 12 וחצי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים. כאילו הייתי ערה יום שלם אחרי לילה לבן מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 17 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם? לא זוכרת פיג'מה - כן או לא?
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?
התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
ישנתם ערומים?
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?
עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? ()
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? וואי..המון ישנתם אצל חבר/ה? כנל ישנתם בישיבה או בעמידה? חלק מהנסיעות בפולין, לא יודעת, מספיק נרדמתם מול הטלויזיה? לא רואה כלכך טלויזיה...אז נגיד 3 פעמים נרדמתם בשיעור תנ"ך? בספרות אני כל הזמן נרדמת! איזה 4 פעמים רק השנה חלמתם "חלום צלול"? אם אני אדע מה זה אולי אני אדע לענות מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת כימיה אז נלך על תנך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? אבשלום השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון
איך אתם נרדמים? בשכיבה עם מוזיקה מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? תאיר-נופר-נטע הכי מעט זמן? נעם
הכי מצחיק? אריאב הכי קרוב? נעם הכי מוזר? ... הכי חכם? לא יודעת שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נעם הכי נחמד? נעם הזמר הכי טוב? אין.. הכי רועש? תמן האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ניצן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נעם על מי אתה סומך הכי הרבה? נבד מי מקשיב לבעיות שלך? נופר לרוב עם מי אתה רב הכי הרבה? תמן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לרוב האם אתה סומך על אחרים בקלות?
בבית של מי היית אחרון? נופר האם החברים שלך מכירים אותך?
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: עיניין של טעם

X Miss Murder X

New member
../images/Emo41.gif לאוהבי MCR [וגם מי שלא ../images/Emo3.gif] ../images/Emo41.gif

בבקשה, עזרו לנו להביא את הלהקה מיי כמיקל רומאנס לארץ וחתמו על העצומה, זה רק עניין של כמה שניות! בעבר היו הרבה שמועות על זה שלהקת הרוק המדהימה - MCR, יגיעו לארץ. אם גם אתם התאכזבתם שזה לא קרה, או שסתם בא לכם לעשות מצווה ולעזור לנו להביא אותם לכאן,לישראל, והפעם באמת...תחתמו!
http://eventful.com/performers/P0-001-000010548-3/demand ואם אתם לא מכירים, אז למה שלא תכירו?
תוכלו לשמוע אותם כאן: www.myspace.com/mychemicalromance
תודה לכל החותמים ולכל מי שיוכל לעזור ולהפיץ את העצומה בכמה שיותר מקומות. מפורום MCR - 1402

למעלה