רונקיפליצית
New member
../images/Emo204.gif../images/Emo108.gifנחמדוש!
איך קוראים לכם? רון אתם אוהבים תשם? כן
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? זה השם האחר. בת/בן כמה את/ה? עוד חודש ומשהו 17
איך יקראו לילד שלך? לא יהיו. אבל אני אוהבת מיתר ורועי. התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? לא יהיו מה את/ה לובש/ת ברגע זה? קפוצ'ון ומכנס אפורים מעשן/ת סיגריות? כן סמים? לא פעם חשבת להתאבד? כן מצב חברתי? אין לי חברים
החברים הכי טובים? הם יודעים מי הם הקול האחרון ששמעת? בריטני המקום האחרון שהיית בו? מרפסת האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? כן יש לך חברים הומואים/לסביות? כן החלום שלך? להיות מאושרת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? במקום שטוב לי בו
למה דווקא שם? כי טוב לי בו? קר לך או חם לך? קריר נעים כזה משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: .. באיזה גיל תתחתנ/י?
הפחד: להשאר לבד את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אמא עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? בריטני השיר האחרון ששמעת? Britney Spears-Overprotected השיר שנדבק לך: ^ שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: אקסטרה הוט\הוט 3 תוכנית: האוס, אבודים מילה שעולה לך בראש: בלאט התאהבת בידיד? כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא, זה משיכה אם כן קרה לך? משיכה כן הסרט האחרון שראית: למראית עין היה יפה? כן
בקולנוע או בטלוויזיה? טלויזיה אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? אחי מי בא לכם לראות? לא עניתי על זה כבר?
מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? נצלים בגיהנום
עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לא תכונה שאתם שונאים בעצמכם? ריגשי אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? לא
הרביצו לך? כן הרבצת למישהו? כן מסר לאומה? תטיילו בגשם
גיל: עוד מעט 17 מין: נ אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך לחלוטין
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) חולצה\גופייה מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? שומעת מוזיקה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? פיפי! מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? בפארק באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? תלוי מתי קמה, אבל מאוחר
מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? 3 ימים מה הזמן הכי ארוך שישנתם? 17 שעות
מה היה החלום הכי הזוי שלכם? זה ארוך
פיג'מה - כן או לא? בטח שכן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? בערך התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? כן! היה בוקר רע
ישנתם ערומים? כן עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שידוע לי
*אמאלה* עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא P: עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
?!?!? כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? לא מצליחה להירדם ככה בד"כ \: נרדמתם מול הטלויזיה? הרבה נרדמתם בשיעור תנ"ך? יותר מידי \: חלמתם "חלום צלול"? לא מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? לא לומדת כימיה, אז תנ"ך אבשלום קור או עמנואל הלפרין? ההוא השאלון הזה או תקנון הפורומים? תקנון איך אתם נרדמים? עם מוזיקה מי החבר שלך: עזוב תי באמאשך' שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים, לפי התחושת בטן בבית של מי היית אחרון? בייביסיטר האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
בד"כ. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא ממש.
איך קוראים לכם? רון אתם אוהבים תשם? כן