צפוף ב-
אנשים

שלומיתת

New member
מה שעובר עלי-איפה הילד

איזה מצחיק זה לשמוע קודם את הביצוע של יוני בלוך עם חמי רודנר..מלא זיופים וחינני
ואח"כ את הביצוע המסודר של איפה הילד

שלומיתתת!!!!

וכל מי שמעניין אותו. ב23:00 בשעה השניה של המסור בגלגלצ יש ספיישל רדיוהד.

סינטטית

New member
חע, תזמנו אותי בגלגלצ!

מגניב
"אז כביש החוף עמוס מאוד מאוד מאוד ממחלף רבין עד רשפון בגלל עבודות בכביש, אור תזמנה שם שעה! אור אנחנו איתך" היה מעייף כלכך
לילה טוב

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifחחח מגניב!!

אבל שעה?!
מקווה שלא ממש מיהרת לאנשהו..

סינטטית

New member
מיהרתי לישון, האמת

זה קשה להחזיק את עצמך עייף על הכביש ובמיוחד בפקק

דורה17

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo41.gifצ'אלוןלוןלון../images/Emo41.gif../images/Emo203.gif

צ'עמם קצת.. אז הנה צ'אלון.. תהנו
איך קוראים לכם? אתם אוהבים תשם? אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? בת/בן כמה את/ה? איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: התאהבת פעם? כמה ילדים יהיו לך? מה את/ה לובש/ת ברגע זה? מעשן/ת סיגריות? סמים? פעם חשבת להתאבד? מצב חברתי? החברים הכי טובים? הקול האחרון ששמעת? המקום האחרון שהיית בו? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? יש לך חברים הומואים/לסביות? החלום שלך? איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? למה דווקא שם? קר לך או חם לך? משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? הפחד: את מי אתם הכי אוהבים בעולם? עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? השיר האחרון ששמעת? השיר שנדבק לך: שיקרת פעם? מה הדבר הכי מטורף שעשית? הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: תוכנית: מילה שעולה לך בראש: התאהבת בידיד? מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? אם כן קרה לך? הסרט האחרון שראית: היה יפה? בקולנוע או בטלוויזיה? אתם שומעים עכשיו מוזיקה? מי האיש האחרון שראיתם? מי בא לכם לראות? מאמינ/ה באלוהים? מה לדעתך קורה אחרי שמתים? עשית פעם סיאנס? אתם אוהבים את איך שאתם נראים? תכונה שאתם שונאים בעצמכם? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? היית פעם בחו"ל? הרביצו לך? הרבצת למישהו? מסר לאומה? גיל: מין: אוהבים לישון? כן/לא שמיכת פוך או סדין דקיק? איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) מה מצויר על המצעים שלכם? מה אתם עושים לפני השינה? מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? מה הזמן הכי ארוך שישנתם? מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיג'מה - כן או לא? האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? ישנתם ערומים? עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? ישנתם אצל חבר/ה? ישנתם בישיבה או בעמידה? נרדמתם מול הטלויזיה? נרדמתם בשיעור תנ"ך? חלמתם "חלום צלול"? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? אבשלום קור או עמנואל הלפרין? השאלון הזה או תקנון הפורומים? איך אתם נרדמים? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:

דורה17

New member
|תלתן../images/Emo41.gif עונה../images/Emo13.gif

אני מנסה גם לאמץ מאומצים על הדרך.. איך קוראים לכם? דור אתם אוהבים תשם? פיכ לא אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? ליאור, או כל שם אחר.. אפילו צביקה
חחח בת/בן כמה את/ה? עוד 11 יום 18! איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: הא? יש לי הרבה שמות בראש.. אין ליכוח לפרט התאהבת פעם? כן כמה ילדים יהיו לך? כמה שיצא חח לא יודעת מה את/ה לובש/ת ברגע זה? כלום
חח סתם.. בגדים וזה מעשן/ת סיגריות? לא סמים? לפעמים חח [או שלא..] פעם חשבת להתאבד? ... מצב חברתי? כרגע אני פחות או יותר נטולת חברים כי כולם בצבא, אבל באופן כללי... אחלה חח החברים הכי טובים? מה איתו? הקול האחרון ששמעת? מוזיקה [תנופה של בועז בנאי] המקום האחרון שהיית בו?החדר שלי האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לא יש לך חברים הומואים/לסביות? יש מצב.. החלום שלך? להיות מאושרת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? במקום טוב למה דווקא שם? כי טוב שם חח קר לך או חם לך?כרגע נעים לי משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י? מתי שזה יקרה זה יקרה.. הפחד: את מי אתם הכי אוהבים בעולם? אחותי, וההורים וחברות שלי עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? אחותי השיר האחרון ששמעת? את לא כמו כולן [משינה] השיר שנדבק לך: כרגע אין שיר ספציפי שיקרת פעם? כן מה הדבר הכי מטורף שעשית? ממ... לאיודעת חח הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: תוכנית: מילה שעולה לך בראש: אע התאהבת בידיד? מממ.. אפשר להגיד מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת אם כן קרה לך? לא נראה לי.. זאת לא אהבה.. סתם הידלקות הסרט האחרון שראית: פיי.. לא זוכרת חח היה יפה? אם ראיתי אותו אז כנראה שכן בקולנוע או בטלוויזיה? בטלויזיה בטח.. לקולנוע לא הלכתי כמה חודשים חח אתם שומעים עכשיו מוזיקה? כן מי האיש האחרון שראיתם? חברה שלי מי בא לכם לראות? האמת שאף אחד.. מאמינ/ה באלוהים? כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים? לא בדקתי.. לא יודעת חח עשית פעם סיאנס? לא אתם אוהבים את איך שאתם נראים? לפעמים חח תכונה שאתם שונאים בעצמכם? רק אחת? אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? כן היית פעם בחו"ל? פולין נחשב? הרביצו לך? חחח יכול להיות הרבצת למישהו? יש מצב מסר לאומה? אע גיל: 18 אוטוטו מין: נקבה נקבתית ביותר אוהבים לישון?
!! שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך
איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) פיג'מה מחממת וכיפית ושמיכת פוך [בלילות קרים לפעמים זה מגיע לפיג'מת פליז ו4 שמיכות] איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) גופייה ומכנס קצר בד"כ [אם ממש חם..] מה מצויר על המצעים שלכם? לא יודעת חח רובם חלקים מה אתם עושים לפני השינה? מכבה ת'מחשב מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מסתכלת על השעון וממשיכה לישון מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? הארגז מצעים שלי.. וישנתי פעם מתחת למיטה חח אל תשאלו.. באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? כל פעם שעה אחרת מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים או 3 נראה לי מה הזמן הכי ארוך שישנתם? בערך 24 שעות [כמעט רצוף] מה היה החלום הכי הזוי שלכם? פיי היו מלא לא זוכרת פיג'מה - כן או לא? כן האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? לא.. אבל קמתי ולא הבנתי איך הגעתי לפוזה שאני שוכבת בה חח התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? כן!! יו זה קרה לעוד מישו?!
ישנתם ערומים? לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? לא שידוע לי חח עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? לא חחח עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה? () אוקיי די חחח לא כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה ישנתם אצל חבר/ה? הרבה ישנתם בישיבה או בעמידה? ישנתי בישיבה מלא פעמים נרדמתם מול הטלויזיה? מלא נרדמתם בשיעור תנ"ך? כמעט כל הזמן חח חלמתם "חלום צלול"? קרה לי איזה פעם או פעמיים.. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שניהם חח השאלון הזה או תקנון הפורומים? השאלון הזה איך אתם נרדמים? עוצמת עיניים נראה לי חח מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שמות לא יעזרו נכון? אבל יש לי חברה שאנחנו חברות 15 שנה בערך [מגיל 3] הכי מעט זמן? ממ... כל החברים שהכרתי בתיכון נראה לי.. הכי מצחיק? יש כמה הכי קרוב? טוב אין לי כוח הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אחותי על מי אתה סומך הכי הרבה? אחותי? חח מי מקשיב לבעיות שלך? עד לא מזמן היו הרבה כאלה.. עכשיו... משתדלת לשמור אותן לעצמי.. מסתבר שזאת הדרך הכי טובה למנוע דליפות החוצה עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא בבית של מי היית אחרון? דודה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? את מי שאני באמת באמת רק אני מכירה.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? נגיד אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לאיודעת תשאל אותו..

זוהרוש15

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo95.gifעונה

איך קוראים לכם?זוהר אתם אוהבים תשם?פעם לא אהבתי היום בערך אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך?אממ לא יודעת, אולי מאיה,נועה,לירון בת/בן כמה את/ה?15 איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: מאיה,לירון,עמית,נועה ובנים: גל,רון,רועי התאהבת פעם?כן כמה ילדים יהיו לך?4 מה את/ה לובש/ת ברגע זה?חולצה לבנה ומכנס לבן מעשן/ת סיגריות?לא סמים?לא פעם חשבת להתאבד?לא מצב חברתי?אממ החברים הכי טובים?משגב ונופר הקול האחרון ששמעת?בטלוויזיה של אחת פוסטמה המקום האחרון שהיית בו?סלון? האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון?הצימוק שלייייי התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת?לא יש לך חברים הומואים/לסביות?כן החלום שלך?להיות רקדנית או פסיכולוגית ותמיד להיות מאושרת איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה?בר"ג למה דווקא שם?כי זאת העיר הכי טובה בעולם
קר לך או חם לך?קרררררררר משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: באיזה גיל תתחתנ/י?25,26 הפחד:מוות את מי אתם הכי אוהבים בעולם?המון אנשים...אני חושבת שבעיקר בת דודה שלי וחברה שלי משגב עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו?בת דודה שלי!
השיר האחרון ששמעת?אממ שיר של הובסטנק השיר שנדבק לך:של פאניק אט דה דיסקו שיקרת פעם?כן מה הדבר הכי מטורף שעשית?אממ הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו:3,אקסטרה הוט,24 תוכנית:נקסט מילה שעולה לך בראש:אהבה התאהבת בידיד?כן מאמין/ה באהבה ממבט ראשון?אממ אם כן קרה לך?לא הסרט האחרון שראית: היה יפה?כן בקולנוע או בטלוויזיה?במחשב
אתם שומעים עכשיו מוזיקה?לא מי האיש האחרון שראיתם?אמא שלי מי בא לכם לראות?בת דודה שלי מאמינ/ה באלוהים?כן מה לדעתך קורה אחרי שמתים?עולים לשמיים ורואים את כל החיים במין סרט כזה עשית פעם סיאנס?לאא אתם אוהבים את איך שאתם נראים?אממ בערך תכונה שאתם שונאים בעצמכם?ביישנות(אבל אני עובדת על זה) ושאני סומכת יותר מידי על אנשים גם כשני יודעת שאסור לי אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת?כן היית פעם בחו"ל?לא הרביצו לך?כן הרבצת למישהו?כן מסר לאומה?הכל לטובה
גיל:15 מין:נקווה אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק?שמיכת פוך איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?):פיג'מה איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל):חולצה/גופייה מה מצויר על המצעים שלכם?אממ פסים כאלו מה אתם עושים לפני השינה?חושבת על מה עשיתי ומה אני צריכה לעשות ועל דברים שמטרידים אותי ואומרת שמע ישראל מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר?אומרת את בירכות השחר מה המקום הכי מוזר שישנתם בו?אממ באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ?אין שעה כזאת...תלוי מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם?כל היום מה הזמן הכי ארוך שישנתם?13 שעות מה היה החלום הכי הזוי שלכם?ואיי יש המון פיג'מה - כן או לא?כן! האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו?חח לא וביום שזהיקרה לי אני אבהל מאוד.. התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה?
חס ולילה
ישנתם ערומים?לא עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה?חס וחלילה! ה' ישמור עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה?חס וחלילההההה עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
()כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית?המון ישנתם אצל חבר/ה?המון ישנתם בישיבה או בעמידה?חחח לא הרבה נרדמתם מול הטלויזיה?מלא פעמים נרדמתם בשיעור תנ"ך?אף פעם אבל הייתי על סף הירדמות חלמתם "חלום צלול"?אה? מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה?המורה לכימה אבשלום קור או עמנואל הלפרין?אה? השאלון הזה או תקנון הפורומים?השאלון הזה
איך אתם נרדמים?אה? מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן?שני הכי מעט זמן?נופר הכי מצחיק?נופר הכי קרוב?משגב הכי מוזר? הכי חכם?שני שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?שני עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?משגב על מי אתה סומך הכי הרבה?משגב מי מקשיב לבעיות שלך?משגב עם מי אתה רב הכי הרבה?שני האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן יותר מידי בבית של מי היית אחרון?משגב האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:לא יודעת

McRafush

New member
מצ'עמם. ../images/Emo178.gif

איך קוראים לכם? רפי אתם אוהבים תשם? אכן
אם היית יכול/ה לקרוא לעצמך בשם אחר איך היו קוראים לך? שי. אבל רגע, קוראים לי שי!
בת/בן כמה את/ה? מתקרב לאט ובטוח ל-18. איך יקראו לילד שלך?בהנחה ובתקווה שיהיו לי בנות: לא יקראו לו, הוא מנומס והוא יבוא לבד. התאהבת פעם? ייפ. כמה ילדים יהיו לך? לא יותר מדי. מה את/ה לובש/ת ברגע זה? בוקסרים
מעשן/ת סיגריות? נייט. סמים? רק קלים! פעם חשבת להתאבד?
מצב חברתי? סבבה לחלוטין
החברים הכי טובים? מוסרים ד"ש. הקול האחרון ששמעת? של מישהי שאני מאוד מאוד אוהב. המקום האחרון שהיית בו? בבית
האדם האחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתו'ש שלי. התנשקת פעם עם בן עם בן/ בת עם בת? לנשק ת'מראה זה נחשב?
יש לך חברים הומואים/לסביות? ייפ. החלום שלך? יש לי הרגשה שיום אחד תדעו. איפה תגור/י שתהיי/היה גדול/ה? מנהטן, upper east side. או בוויליג'. מוכן להתפשר! למה דווקא שם? לא מתווכחים עם הגורל
קר לך או חם לך? נעים לי. משו שהיית מוותר/ת בעצמך עליו: כליה?
באיזה גיל תתחתנ/י? גיל טוב. הפחד: את מי אתם הכי אוהבים בעולם? את סבא וסבתא
עם מי הכי הייתם רוצים להיות עכשיו? חחחח מישהי מסויימת שעושה לי טוב. השיר האחרון ששמעת? I Run Away. השיר שנדבק לך: יש מלא! שיקרת פעם? פעם?
מה הדבר הכי מטורף שעשית? צריך למקד יותר ת'שאלה
הערוץ שאת/ה הכי מסתכל בו: יס סטארס 1. תוכנית: האנטומיה/הירוז/סמולוויל. מילה שעולה לך בראש: צ'ימיצ'אנגה. התאהבת בידיד? כן. מאמין/ה באהבה ממבט ראשון? כן. אם כן קרה לך? נדלקתי במבט ראשון, זה נחשב? הסרט האחרון שראית: "חקירה מעבר לקווים" עם רונקפרה
היה יפה? היה אדיר. בקולנוע או בטלוויזיה? בקולנוע. אתם שומעים עכשיו מוזיקה? אכן. מי האיש האחרון שראיתם? סבתא. מי בא לכם לראות? הרבה! מאמינ/ה באלוהים? בהחלט. מה לדעתך קורה אחרי שמתים? חחחחח שאלה מצויינת! וקיבלתי עליה תשובה לפני כמה לילות
עשית פעם סיאנס? כן. אתם אוהבים את איך שאתם נראים? כן. תכונה שאתם שונאים בעצמכם? פחד. אמרת למישו "אני אוהב/ת אותך" והתכוונת? המון. היית פעם בחו"ל? המון. הרביצו לך? כן. הרבצת למישהו? כן. מסר לאומה? Sleeping is for pussies! גיל: כבר אמרתי! מין: כן, תודה. אוהבים לישון? כן שמיכת פוך או סדין דקיק? פוך כבד! איך אתם ישנים בחורף? (פיג'מה? תחתונים? חולצה/גופיה? עירומים לגמרי?) בבוקסרים, אבל עטוף בפוך עבה
איך אתם ישנים בקיץ? (כנ"ל) בבוקסרים ושמיכת פיקה. מה מצויר על המצעים שלכם? הרבה דברים. מה אתם עושים לפני השינה? מסדר ת'שעון המעורר. מה אתם עושים כשאתם קמים בבוקר? מכבה אותו
מה המקום הכי מוזר שישנתם בו? חחחחחחח אתם לא רוצים לדעת! באיזו שעה אתם נשכבים לישון בד"כ? משתנה. מה הזמן הכי ארוך שלא ישנתם? יומיים וחצי. מה הזמן הכי ארוך שישנתם? יומיים. מה היה החלום הכי הזוי שלכם? חחחחחחחח לא ניכנס לזה
פיג'מה - כן או לא? לא
האם אי-פעם: קמתם במקום ולא זכרתם איך הגעתם אליו? כן 8-| התעוררתם וגיליתם לצידכם את עודד מנשה? הוא אפגני כמוני, אז יש מצב?
ישנתם ערומים?
עשו בכם מעשים מגונים בזמן השינה? זה נחשב אם נהנתי?
עשיתם במישהו מעשים מגונים בזמן השינה? להההה. עשיתם בעצמכם מעשים מגונים בזמן השינה?
כמה פעמים: ישנתם מחוץ לבית? הרבה. ישנתם אצל חבר/ה? הרבה. ישנתם בישיבה או בעמידה? מעט. נרדמתם מול הטלויזיה? הרבה. נרדמתם בשיעור תנ"ך? מעט. חלמתם "חלום צלול"? המון. מה מרדים אתכם יותר: המורה לתנ"ך או המורה לכימיה? כימיה. אבשלום קור או עמנואל הלפרין? שנייהם. השאלון הזה או תקנון הפורומים? שנייהם
איך אתם נרדמים? בתנוחה מאוד מסויימת, אבל מהר. מי החבר שלך: שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אמממממ החברה הכי טובה שלי. הכי מעט זמן? יש הרבה. הכי מצחיק? חחחחחח ידידה טובה שלי. הכי קרוב? חברה הכי טובה שלי. הכי מוזר? חחחח שלא נדע מצרות. הכי חכם? כנ"ל
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הרבה! הכי נחמד? הרבה. הזמר הכי טוב? אין! הכי רועש? כולם! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? ...למה, יש עניין?
אם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? רון
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? משתנה. על מי אתה סומך הכי הרבה? שתי נשים מאוד טובות
מי מקשיב לבעיות שלך? כולם
עם מי אתה רב הכי הרבה? כולם
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? ממש לא
בבית של מי היית אחרון? ידידה טובה שלי. האם החברים שלך מכירים אותך? אפשר להגיד שכן. ושלא
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? להההה. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיוויון זכויות אול דה וואי
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אני מקווה

למעלה