B Blue Pencil New member 5/10/05 #37 |טייפ../images/Emo127.gifבינתיים. אין לי תוכניות לחופש, אני אשתדל לתכנן הכל שיתאים לי לתאריך הזה.
R Radio Joe New member 5/10/05 #38 Kfas ../images/Emo2.gif talk to me :] I'm organizing something. All the ones that live in Jfar Saba and go in the train to the Mifgash send me a messer :]
Kfas ../images/Emo2.gif talk to me :] I'm organizing something. All the ones that live in Jfar Saba and go in the train to the Mifgash send me a messer :]
R Radio Joe New member 5/10/05 #39 And ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif I'm pretty sire that the 26 is the 1st day to study after the holiday...
And ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif I'm pretty sire that the 26 is the 1st day to study after the holiday...
P poohandme New member 6/10/05 #43 ../images/Emo7.gif אל תגידו שלא הזהרתי אתכן - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=62849324 וסביר להניח שהם יתפסו את הגג וזה
../images/Emo7.gif אל תגידו שלא הזהרתי אתכן - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=62849324 וסביר להניח שהם יתפסו את הגג וזה
מ מדוזה משועממת New member 6/10/05 #47 נו, אני יכולה אבל. ../images/Emo29.gif יההי מפגש מדצים של הנוע"ע והם בטח יתפסו את הגג, אני מציעה לשנות תאריך.
נו, אני יכולה אבל. ../images/Emo29.gif יההי מפגש מדצים של הנוע"ע והם בטח יתפסו את הגג, אני מציעה לשנות תאריך.
P poohandme New member 6/10/05 #48 ../images/Emo122.gifבסוף לא-.-; אמרו לי היום שהם שינו מקום...פעם קודמת שהם היו בעזריאלי גירשו אותם אז הם יהיו בגני יהושע או משהו סO
../images/Emo122.gifבסוף לא-.-; אמרו לי היום שהם שינו מקום...פעם קודמת שהם היו בעזריאלי גירשו אותם אז הם יהיו בגני יהושע או משהו סO
M Miss Naama New member 6/10/05 #52 ../images/Emo48.gif אני אולי מארגנת משהו ../images/Emo9.gif אבל לא גמדענק
M my presious New member 6/10/05 #54 ../images/Emo42.gifיכול להיות שכן. כסף- יש. אישור מההורים- כמעט בטוח שיש. אבל אסור לי לנסוע לבד. וגם יש לי חששות משונות. עזבו, אני מפגרת><
../images/Emo42.gifיכול להיות שכן. כסף- יש. אישור מההורים- כמעט בטוח שיש. אבל אסור לי לנסוע לבד. וגם יש לי חששות משונות. עזבו, אני מפגרת><
M mini cat New member 6/10/05 #56 ../images/Emo54.gif אני רוב הסיכויים אוכל... יש מישהי שבאה ברכבת מכיוון אשקלון-אשדוד?
S Shusho New member 6/10/05 #57 אמכפרות, התאריך לא טוב. לפי ענבר אין תחבורה ביום הזה בכלל. תבדקו את העניין