צער גידול הורים

במבה9

New member
צער גידול הורים

מה הדבר הכי גרוע שההורים אמרו לכם בקשר לטעות הגדולה ואיומה שעשיתם שהעזתם לחשוב אחרת מהם?

(אני יודעת שצרת רבים נחמת טיפשים ושלא צריך ללמוד מפוליאנה שצריך להיות שמח בחלקך בגלל שאצל אחרים גרוע יותר.
אבל צרת רבים היא גם חצי נחמה, חוצמזה, יכוליות שאני טיפשה)

שתפו בהמוניכם.

sceptic1

New member
האמת שבמקרה שלי הם עוד לא לגמרי יודעים,

בכל אופן בקטע הזה הם ממש בסדר, כשקצת רמזתי להם, הם מיד אמרו לי
שהם תמיד יאהבו אותי וכו' וכו', הדבר היחיד שמעצבן זה שדי ברור לי שאבא שלי יהיה בטוח שאני עושה את זה סתם כי נמאס לי ולא כי חקרתי את הנושא לעומק. כבר עכשיו הוא רואה שאני מחפף ולכן אני מניח שכשאני אצא השאלה תהיה, אם יצאת רק כי אתה אתאיסט למה כבר לפני שיצאת הפרת כל מיני מצוות? ומה אני אענה? שכבר שנה אני משקר להם ולא מקיים כלום?

בכל מקרה יחסית למה שחבר'ה אחרים עברו פה זה ממש צרות של עשירים.

לא כתבת מה הם אמרו לך. שתפי.

הכי גרוע

לא נאמר לי אלא לאחד מבני משפחתי שטרח לומר לי, שאם היה מותר אמא היתה רוצה להרוג את עצמה.
מזל שאסור. מצפוני ניצל בזכות דת מפגרת.

מצד שני אני כל כך הצלחתי להתנתק רגשית בזכותם שזה אפילו לא דגדג לי.

טיפשה, על שום מה?

כמה עדינות קיימת בבני משפחתך

עד כמה ניסוחיהם ערטיליים ונקיים מאינטרסים בזויים.
ברור לך שהרסת לכולם את סיכויי השידוכים הטובים? זימברת את כל החמולה עם זיווגים סוג ד'. לא חבל?

ההורים שלי מסרו לי שהם 'יורקים דם'

ומבזבזים המון כסף על שהותי בסמינר מחליא בו לא רציתי להיות.
אבל מכיוון שכבר אז אכלתי אשמה לארוחת בוקר, לא הבנתי עד כמה המצב אבסורדי.

לאחר היציאה לא שמעתי מהם בנושא. עד היום זה טאבו. אני טאבו.

nini132

New member
לא מזמן

שוב בדרך לשערי צדק, יום שישי של פורים זה היה, אמשלי נזכרת להעיר משהו על התקווה שהראש שלי יחזור למקום הנכון.
אז אמרתי לה שלפחות הראש שלי נמצא במקום שטוב לו.
וזה בערך מרבית השיחות שלנו בנושא - היא מצטערת ומתפללת ואני מודיע שטוב לי ככה.
פשוט מתעלמים, כי ביומיום אין חיכוכים, וכשמגיעים לנושאים רגישים - אז תורי לכבד אותם (לא שאני מהסס להביע דיעות - אבל אבשלי חריף וגאון ועונה יפה, וככה נוצר ויכוח מעניי מדרך כלל )
וזהו, יש לי הורים נהדרים, סוגשל הורים שאפילו בעיר חרדית מזמינים את החברות שלי להיכנס לשתות קפה, ונורא שמחים על זה שיש לי חברות.

מצחיק אבל חלק מהחברות שלי מדברות יותר עם אמא שלי מאשר איתי.
חוצמזה את לא טיפשה, טוב אולי קצת. ואת מותק ואני רוצה לראות אותך בטיש היום (אם אגיע)

אני לא יודעת כמה זה גרוע...

היו יותר גרועים,אבל הבוקר היתה ברית לבן דוד שלי,ואבי מורי כובד בסנדקאות,רציתי לבוא,אבל אמא רמזה שלא כדאי...
בכל אופן- היא התקשרה באמצע הברית,ואנוכי באמצע הרצאה במכללה,ואמרה שאבא על הכיסא של אליהו וחפץ לברכני.
התרגשתי כיאות,והוא,אותו אב רציונלי שלא נוטה לדברי רגש כל שהם,מתחיל להגות-
"ביתי היקרה,אני מברך אותך שתחזרי לדרך של תורה,שתיהיי בדרך של אמת,שעינייך יפקחו לראות את טוב-ה' וכ"ו וכ"ו..."
אני לא יודעת כמה גרוע זה,אבל אני הרגשתי נורא אחרי הברכה...
מה הבעיה לברך שיהיה לי טוב??

לא הלכת לברית

בגלל שאמא שלך רמזה שלא? איפה ההורים של התינוק בכל הסיפור?

סוהיזו

New member
כבר המון זמן שלא כתבתי פה.

אצלי ההודעה הזרה הגיע מאחד מבני המשפחה בו הוא האשים אותי במצב הבריאותי\הרוחני\הנפשי של ההורים שלי.
ועוד שהאח הקטן מתחיל לשנוא את הישיבה שלו, ואם הוא ילך אחרי בדרכי זה הכל באשמתי ואמא תמות מצער וכו'

כשפגשתי את אותו בן משפחה בפורים כשביקרתי הוא לא הבין בכלל מה היית הטעות שלו בכל מה שאמר.
סיפרתי זאת לאמא שלי והיא אמרה שחלק מבני המשפחה עוד לא קיבלו את זה שיש להם אח שלא הולך באותה הדרך שלהם.

אצלי זה היה פשוט

מגיל 17 לערך ההורים לא החליפו איתי מילה כ-4 שנים (בגיל 21 בערך חזרנו בהדרגה לתקשר) כשהמשפט האחרון של אמא שלי כשעזבתי ת׳בית חקוק לי עד עכשיו.

״אני מתביישת שיצא לי בן כמוך״...

אגב,אני כבר עמל 8 שנים לקבל מהסביבה מחמאות שהם גאים בי על מי שאני,אז אם מישהו בעניין תתחילו להחמיא

תראה באופן יחסי זה היה לא מזמן

כולה לפני 8 שנים..

במידה והתוחלת חיים שלי לא תיפגע בדרך בגלל האהבה שלי לאופנועים אז זה בסך הכל אחד חלקי 10 מהחיים שלי

אתה מתבלבל ידידי

הניק שלי לא דרך מעולם בפורומים אלו,היסטוריית תפוז תוכיח...

3 הפורומים העיקריים והכמעט יחידים בהם אני פעיל זה פורום אופנועים,פורום קטנועים,ופורום יוצאים בשאלה..

לילה

למעלה