"צער גידול הורים"

"צער גידול הורים"

לפני מספר שנים כשהייתי יוצאת למשל לקניות בסופר והייתי פוגשת חברה/ מכרה ...ככה על רגל אחת על מי היינו מדברים? כמובן על הילדים...בין דוכני הירקות והפירות העברנו "אינפורמציה" על הבגרויות...על המסע לפולין , ריכלנו קצת על המורים/מנהלת בית הספר,על אסיפת ההורים האחרונה שהייתה.....עברו השנים ...וכשניפגשנו ספרנו אחת לשנייה ככה בתור לקופה...על איפוא הבן משרת, [גם איפוא הוא היה במלחמה] ואיך שלא עצמנו עין עד שהבן/בת התקשר'שרה....כיום אנו מדברות על ..עבודה מועדפת,מענק..פסיכומטרי ותכניותיהם לעתיד ואיך לא? הטיול למזרח ...כן..גם חברתי כמוני לא שקטה, ולא ישנה בלילה כי הבן טרם התקשר...בתור אחת עם נסיון הרי עברנו את עם הגדולים..ויחסית...לא בהסטריה , סומכת על הגוזל... א ב ל....[וכך פטפטנו חברתי ואני ככה בין דוכני המאפה] על ההורים שלנו..במקרה שלי ושלה א מ א ...שלנו...[סליחה על הציניות פולניות ולכן אלמנות] אז ככה בין לבין נושא השיחה הוא איזה הליכון יעיל יותר זה עם הגלגלים או זה שבלי...לאיזה מועדון קשישים להכניס את "הקטנים" זה של "גיל הזהב" או זה של "בית גלעד" שם גם יש הסעה...ואיך לא??איך אמא מרגישה אחרי ניתוח הקטרקט...ועל זה שמה שאנחנו עושות או לא עושות....האמהות שלנו לא מרוצות...הבוקר אמא שלי גם איימה עלי שהיא פשוט תמכור את הבית ולנו לא ישאר גרוש והיא תיעלם לה [לא מסוגלת כבר אפילו לרדת לספסל למטה עם כל החברה למפגש הליכונים המצ'כונה.]וכל זאת למה?????כי אחרי 12 טלפונים [נשבעת לכם] מאתמול בערב עד היום ב6.30 AM היא החליטה שהמטפלת שקיבלה סוף סוף אחרי מספר וועדות מביטוח לאומי גנבה לה כפיות וחולצה ולכן היא החליטה שגם את המטפלת הזאת [השישית במספר] היא מפטרת...יתרה מזו אפילו התקשרה אתמול למנהלת הרווחה ואמרה שהיא מוותרת על שירותי הסיעוד שאושרו לה כי כל המטפלות גנבות..[אחרי חיפוש טוב תמיד בסוף היא מוצאת את מה "שנגנב"..]וכבר קיבלתי משימות להיום ושבוע הבא [מה שבדרך כלל אמורה מטפלת לעשות] מה עושים? איך משלבים עבודה, עזרה לשאר הילדים, הנכדים, אני דיי מסתדרת טפו..טפו...אבל....ס ח ו ט ה...

ערדניקית........כן ...מעגל החיים

הנושאים משתנים עם הגיל. זוכרת את סבתי המנוחה שביקשה להיות בשיכלה עד הסוף ולא להיות נטל על הילדים. אני רואה את הקשישים ורואה את עצמינו ....מפחיד. גם לקשישים קשה לקבל את זה שהם זקוקים לעזרה ממטפלות .ויש כאלה שיעשו הכל בכדי לטרפד את העזרה. אני חושבת שככל שמתבגרים התכונות מקצינות.מי שהיה קשה נהיה עוד יותר קשה. יש לי חברה שעסוקה בטיפול באמא שלה [עם מטפלות שמתחלפות]כבר 12 ש'.מהביקורים השבועיים והפיקוח על המטפלת היא חוזרת מותשת ,עצבנית ולעיתים בוכיה. צריך המון כוח ואם יש אחים להתחלק במשימות. השבת אמי אצלי לשבת כדת וכדין[בינינו האחים יש תורנויות שבת כבר 10 ש' -מאז שאבי נפטר].אחרי שבוע בים המלח העדפתי לארח אותה [במקום להתארח]בכדי שימשיך לה סוף שבוע כיפי. שבת שלום לכולם.

כל הכבוד לך מרי...היה לי נוח אם אמא שלי

הייתה אצלי שישיבת כי אני לא נוהגת, אבל אחרי שעתיים אצלי היא כבר מבקשת בחזרה הבייתה [היא מעשנת ואצלי לא מעשנים בבית]והיא רוצה את "הפינה שלה".....אני מודה שקשה לי עדיין לקבל שאמא שלי הזדקנה והפכה כל כך תלותית בי...היא הייתה עד לפני חמש שנים עצמאית לחלוטין אפילו רקדה ריקודי עם..עצוב לראות איך שהדברים השתנו...

דרך אגב...נסיכוש...המחשב שלך עדיין חולה?

ובנות/בנים....למי יש מתכון לבצק אזני המן ....בצק שהאזני המן לא יפתחו באפייה ושיהיו פריכות...[נא לא לשרשר לי מתכון מאתר כזה או אחר] רק על סמך התנסות ותוצאה מוצלחת..אחרת אני יבוא למי ששלח/חה עם מגש מלא אזני המן פתוחים...מבקשת מאוד את עזרתכן השנה אני צריכה להתתמודד מול המחותנת שלי..אני יראה לה שגם האשכנזיות יודעות לאפות אזני המן שלא ניפתחים...

אחותי

ברוך השם סיימו את הפרמוט וסדרו אותו כבר ביום רביעי האחרון אבל לא תמיד יש לי מה להגיד אז פחות כותבת , כי אני מסננת את הכתיבה כמו שהבטחתי בעבר

הבטחתי לא לכתוב על בעיות

אז השבוע היו בעיות אבל תודה לאל הם טופלו וחזרתי לשגרה הייתי במנוחה מוחלטת עד שהסתדר , לכן גם פחות הייתי פה

העולם שלי עבר טלטלה רצינית

לא כל כך ברור לי לאין זה מוביל , הקשרים המשפחתיים קצת הסתבכו יש את הקטע שלהיות חכם לא צודק , ואני נפלתי שם קשה , אי הבנות קשות ורק הזמן יגיד לאין זה יתפתח , אז אני בשקט אבל מאד בודדה מחכה לעתיד שיתרחש

ש ר ה לה

New member
נסיכה - מודה ועוזב - ירוחם../images/Emo201.gif

מקווה מאוד לשמוע ממך זמירות חדשות עד הערב.... אני מאמינה בכנות שלא זורקים ככה סתם בן/בת משפחה כמוך הזקוק לעזרה וטיפול... תהיי חזקה ותשתדלי לחשוב חיובי... ואם יש צורך בהתנצלות, אל תהססי.

נסיכוש..את אדם סבלני, וסובלני, וגם לא נוטר..

אני מקווה שכמו ששרלה אמרה שעד הערב נשמע זמירות חדשות וטובות...אל יפול רוחך...במקרה הכי גרוע..אני שולחת לך מונית ספיישל לערד...והפעם לא יעזור לך..את נשארת איתי ראס בין עאנק...כדאי לך...

למעלה