צעקה אילמת

צעקה אילמת

כי נדרי שתיקה לי נדרתי ולמען יגליד הכאב חתחתים וקוצים כי עברתי אל עבר קולו של הלב ועיניי סומות לכל רוח כעיוור באמצע מדבר רק אדע ממקומי השחוח כי גם היא מתבוססת במר "עוד פסיעה ותמה הדרך..." כוחותיי מחשבים את קיצם "כי יודע אני מהו הערך" ממלמל ומוחה את הדם את חיי אקריב לה ברגע לו יכולתי להעלים הכאב שתישן ללא חת, ללא פגע ומזור לליבה הדואב אז אהיה לצידה בכל רגע כארור בעיניי הבריות ואשמור רצונה מכל פגע ואספוג אבנים ומקלות אך בעת שקיעת החמה כשעוד יום גווע ומת זכרוני אומר לי את מה אוהב אני באמת...

מתבשמת

New member
בלי מילים ../images/Emo20.gif../images/Emo25.gif

בלב ים רווי. אי של צלילים. אין לו כינוי. לא צומחות בו מילים. בכל שחר זרוי. פיסגה בת קול. אין לה כינוי. גם נופייה לא במול. בלב הר חבוי. מערת נטיפים. יש לה כינוי. יפעת פרחים בה צפים. בכל שקע כבוי. עוד חלום נולד. יש לו כינוי. רק לרגע אחד.

שמים1

New member
מגע אחרון ../images/Emo79.gif

עוד תלטף השמש גלים במגע אחרון לפני שקיעה, כליטוף אחרון שלי את פניך לפני שמגע ידיי התמוסס אל נשמתך. וריחפת אל שערי עליון להתייצב אל יום דינך. עוד ירח יזהר בשבילי כיסופים אל עמקי חלומותי , אל מליחות דמעותיי אעמוד נבוכה ונכלמת מול כל הכאבים שלא שילחתי מעל פניי.

יערית 1

New member
מזור

בנפתולי שבילים דרכי אבודה. בין שריגי נפשי המעונה דוק של עצב ליבי כוסה. בדמעה נתיב חיי אמצא, מזור לדעת ולמחשבה.

למעלה