צעירה מידי?

amazone

New member
גיל זה רק מספר, אם כי יש הצעת חוק

לה אני מתנגדת ובספק [אני מקווה שלא לפחות] אם יאשרו אותה - לפיה לא ניתן יהיה ללמוד מתחת לגיל 21 כדי שלא ייווצר פער בין ישראלים שמשרתים בצבא לבין אלו שלא, גם אם את עושה במקביל שרות לאומי. א. זה ייתן אפשרות למשתמטים לחסוך כסף לתואר, דבר שחיילים לא יכולים לעשות או יכולים בסןפשים או ברגילות בלבד. ב. מה יעשו עתודאים, בנות שהשתחררו לפני 21 וכאלו שנפצעו במהלך השרות ולכן השתחררו מוקדם [מה לעשות - מלחמות ותאונות קורות], לא מגוייסים חוקית [מיעוטים] ובעלי מוגבלות רפואית אמיתית? גם כך הצבא באמת מגייס פחות מ- 70% ממאגר המועמדים שעומד לרשותו....

sweetdreams

New member
את תהיי מהיותר צעירים, זה ברור..

אבל את לא תהיי שם לבד, יהיו איתך עוד אנשים בגילאים האילו, והאמת שבאוניברסיטה גיל כבר ממש לא משנה. אני בת 24, התחלתי ללמוד בגיל 22, ואני מדברת עם סטודנטים בני 19 בדיוק כמו שאני מדברת עם סטודנטים בני 28. אפילו יש לי מתרגלים שצעירים ממני (התחילו בגיל 18, וסיימו את התואר בגיל 21, אז הם מתרגלים אותי עכשיו).

ברונזה

New member
מאיזשהו גיל פער גילאים הופך בעיקר מנטלי

בלאו הכי בין גיל 16 ל30 בנות נראות בערך אותו הדבר. מה שכן-קחי בחשבון שבגלל אותו קטע מנטלי זה יכול להרחיק אותך קצת מהחברות שאת מסתובבת איתן עכשיו ושבדיוק עושות צבא/טיול , בד"כ זה זמני-עד שגם הן מתחילות ללמוד והעולם שלכן חוזר להיות משותף.

למעלה