צעד תימני

moran.l

New member
צעד תימני

צעד תימני

מכירים את זה, ביחסים בינאישיים? הדבר נכון הן עבור מערכת יחסים אפלטונית והן עבור מערכת יחסים רומנטית... אבל בעיקר עבור זו האחרונה. אימרו לי, בבקשה, מישהו שיגאל אותי מייסורי השאלה הזו, מדוע, אבל מדוע טבע האדם הוא ככה? להתקדם קצת, להכיר, להיחשף נפשית כמו גם פיזית, ומיד להירתע. קצת, לפחד, לא הרבה. למשוך, להתקדם - אך כל הזמן גם לעצור, לחשוב, לסבול.. אולי אלו סימני העבר הנותנים בי אותותיהם והופכים אותי לזהירה, אולי הניסיון... ואלי זה חכם, לרקוד קצת ככה.. ... אמרו לי אתמול, שדברים שהולכים לאט, גם לא הולכים ממך מהר... מה אתם אומרים?

moran.l

New member
כן, אבל נשאלת השאלה

מי לקח את המפתח של חביתוש בלי רשות מרגע ודודלי??????. סתתתתאאםם :) נשאלת השאלה, למי יש סבלנות?

moran.l

New member
אז זהו...

זה אחרת מכל מה שעברתי אני לא רגילה לזה... בינתיים מתעלה על עצמי. אבל פושקי היקר אנא חווה דעתך האם אתה עצמך מעיד שלבנים יש נטייה מסוג זה? צעד תימני וכאלה? ממה אתם לעזאזל מפחדים?

PoshKale

New member
אז ככה.

לי אין את הקטע של הצעד התימני. וממה אנו מפחדים.....אני יכול להגיד ממה ``הם`` בד``כ מפחדים...כי אצלי זה אחרת. אז הם מפחדים בד``כ...מלהתמודד מול עצמם...[האויב הכי חזק זה אתה עצמך :)] ולהתמודד עם הרגשות החבויים בתוכם.

moran.l

New member
ואני מנסה

לעזור. לאט. לתת מעצמי, כך שיתן מעצמו. אבל הזמן זה התרופה הטובה ביותר לעניין הזה.. כמו לכל הענינים, בעצם.

Mrs.Dvash

New member
מה מורנו`ס גם את מהשרוטים?

איזה יופי :] סתם סתם, למי יש סבלנות את שואלת? תראי, זה תלוי בבן אדם אבל אני יודעת שמהצד שלי, אחרי ציפייה כ``כ ארוכה למשהו הזה, לטוב הזה שישאר איתי, יהייה שווה להשקיע, מה לא? אחרי שחיכית למשהו כ``כ הרבה זמן ופתאום יש לך אותו בידיים לא תטפלי בו טוב? לא תשקיעי?

moran.l

New member
אין לך מושג

כמה משקיעה מוכנה לחצות מדברי סבל, לצלוח ימות כאב ה כ ל!!! כי את יודעת למה? כי אני מרגישה טוב טוב לי עם מי שאני כשאני איתו, נותנת מעצמי, מוותרת, מתפשרת, (לא הרבה, במידה...)שומעת וממליצה, ומחייכת כל הזמן. ובזה שיגיע לך, אני פשוט מקנאה בו. חתיכת בר מזל..

PoshKale

New member
מה הקשר ?!?!?!

זה משפט שאומרים למישהו שמעיד על עצמו.... אני לא מדבר על עצמי.

moran.l

New member
אז לגבי מה

דבירם שרואים מכאן לא רואים משם... לא על מה שרשמתי לדובשה, על הבר מזל? מצטערת, לא הבנתי.....

PoshKale

New member
כן לגבי מה שרשמת.

מאיפה לך שהוא יהיה בר מזל ? ואני לא מדבר עלי...

moran.l

New member
ממממממממ

מדברת בכלליות לא לגופו על עניין, הרי נסתרות ממני טביעות רגלי העתיד... פשוט דובשה הינה אדם מדהים מעין כמוהו, לעניות דעתי, ועל כן אותו אחד, לדעתי, יהא בר מזל. שוב, בכלליות!!! משם והלאה - כבר תלוי רק בה, או בו, או באל... אם יש דבר כזה. (אבל זה כבר להודעה אחרת...)

PoshKale

New member
ושוב אני חוזר...

מאיפה לך שהוא יהיה מאושר ? מאיפה לך שדובשה הינה אדם מדהים ?

moran.l

New member
מה זאת אומרת??????

אמנם אינני מכירה אותה אישית לבטח לא כמוך במידה ואני טועה, קטונתי אך עד כה - נפעמת מעומקה ומחוכמתה, מאהבתה ומהחום שבה, מהיופי והכנות..

Mrs.Dvash

New member
מעניין למה אתה כ``כ נחוש בדעתך

לערער את הדברים, למה אתה כ``כ נחוש בדעתך להגיד שאני לא... מעניין...

PoshKale

New member
את יודעת מה דעתי עלייך.

את מדהימה כן. אבל עם כל הטוב שבך, יש בך גם הצד השני... להזכיר לך כמה פעמים את ניסית לשכנע אותי שאת גורמת רק רע ?

למעלה