צעד תימני

Mrs.Dvash

New member
כמו שאמרתי לך מאז ומתמיד

הגרעין רע. יש בי טוב, שוכנת בי אהבה, יש בי רצון לתת ולקבל, מי שיהייה איתי יהייה מאושר ויהייה לו טוב אך לצערי יהייה גם רע. כי הגרעין שלי רע. זה לא משהו שרציתי, זה לא משהו מכוון, זה פשוט כך. זה קיים וזו אני.

Mrs.Dvash

New member
ומרוב שנכנסתי לשיחה הזו אתך שכחתי דבר אחד חשוב

וזה להגיד למורן שאני באמת מאושרת בשבילה. מורני, זה הכי טוב שיכול להיות. לא להשתנות בגללו ובשבילו אלא להתפשר. להרגיש טוב עם עצמך ולאהוב אותך כשאת איתו זה הדבר המושלם. תביאי אותו לביקור שנבדוק ת`סחורה קצת :]

PoshKale

New member
אוקי אז ככה.

פעם המליון...אין כזה דבר גרעין רע...בן אדם לא רע מטבעו. אני לא מאמין ברע ו טוב. את פשוט רגישה, את יודעת להרגיש, ולגרום לאנשים להרגיש. וזה הדבר הכי חזק אצלך, הרגש. זה הדבר הטוב...זה הצד שבו הוא יהיה מאושר...כי את תנסי להפוך עולמות עם עוצמת רגש כמו שלך. הדבר הרע - זה התגובות שלך לעבר שלך. את מגיבה ללא מודע ופוגעת ללא מודע. וכשזה מודע, את כואבת ומכאיבה. עדיין לא התגברת על זה...וכשתתבגרי על התגובות האלה את תוכלי לעשות 99 אחוז טוב :) [מה לעשות אין שלמות :)] אבל...זה רחוק לדעתי...[אני עדיין עובד על זה :)) לא התייאשתי...מקסימום יום אחד ימצאו את גופתי באיזו סמטה :)]

Mrs.Dvash

New member
איש איש באמונתו יחיה

אתה לא מאמין שיש כזה דבר גרעין רע - אני כן. לכל אדם משקעים מן העבר. נפגעתי קשות, בפעם הראשונה בחיי הייתי חשופה מול בן אדם ללא כל מגננות והוא ניצל את זה, ניצל...עדיין קשה לי לקבל את זה. מאז בניתי חומה, לפעמים נוצרים סדקים אבל אף אחד עדיין לא שבר אותה. קשה לי, קשה לי לפרק את הבטון שחוסם אותי מלהיות חשופה ולשתף אחר בי, ללא כל מעצור. מתישהו, איכשהו זה יפתח, זה יעבור מתישהו...

יפה אמרת.....

מסכימה עם כל מילה שלך אין גרעין רע! יש חוויות .. יש נסיון חיים ישנן דרכי טיפול וכו וכו

tairon

New member
מסתבר

שגם אנחנו מבוגרים כמו ילדים שאחרי ששמו את ידם בלהבה נהפכים לזהירים יותר וזה בסדר להיות זהיר ולהתקדם בקצב שלך כדי להחזיר בטחון אני לא רואה בזה שום דבר מן הפסול

למעלה